Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 lol την είπαν Godzilla την LaGuerta ή μου φάνηκε; Όντως ξεφούσκωσε όπως-όπως το σενάριο με τον Pulo. Μένει η Poison-Ivy Yvonne για να ολοκληρωθεί το reset στα εμβόλιμα stories που *διδάσκουν* μαθήματα στον Dexter που ξέρεις ότι τα έχει "μάθει" ήδη πολλάκις. Χμ... πυρομανής από το πουθενά. Τι θυμίζει αυτό, τι θυμίζει... 1
gchris7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποιος θα περίμενε πάντως ότι... ...μια σεζόν γεμάτη αιμομιξίες και gay μαφιόζους θα ήταν πολύ καλύτερη από τουλάχιστον τις δυο τελευταίες. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ΚΟυραστικο πολυ,και ακουσα και για επομενη σεζον ,οποτε bb απο εμενα.
AlexM Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 στην αρχη εμοιαζε σκεπτικη, μετα σαν χαρουμενη. αυτο προσεξα και εγω παντως, σαν να περασε και απο τα 2 σταδια. Κατα τα αλλα το επεισοδειο ηταν το χειροτερο της σεζον, ισως σε επιπεδα της προηγουμενης. Μια αποτομη και βολικη αποκλιμακωση σε κατι που ψηνοτανε εντονα, ενα ματσο προχειρες λυσεις και παμε στο επομενο θεμα. τι ψηνοτανε εντονα? Κατα τα αλλα θα συμφωνησω κι εγω... Κουραστικο το επεισοδιο, αλλά εχει γινει κι ο ιδιος ο Ντεξτερ κουραστικος..Αυτες ηταν οι δυο φορες που φοβηθηκε στη ζωη του??? Με την μαμα του και την απαγωγη της χανας? Οταν πηγε ο Μπραιαν να σκοτωσει την Ντεμπ? Οταν πεθανε η Ριτα? Οταν απηγαγε ο Τραβις τον γιο του? Το ολο love story μου φαινεται οτι το τραβανε απο τα μαλλια.. Σαν να βλεπω Παουλινα ειναι.. Αν προοριζανε την Χανα για τον ερωτα της ζωης του γιατι την φερανε τωρα στα τελειωματα? Ειναι σαν οι προηγουμενοι κυκλοι να μην παιξανε κανεναν ρολο... Σαν να μην τον διδαξαν τιποτα! Ποσως με ενδιεφερε η απαγωγη της, τον Ισαακ τον σκοτωσανε οπως οπως σαν το σκυλι στο αμπελι, φερανε και τον εμπρηστη για κανα δυο επεισοδια μπας και παρει κι απο κει κανα ''διδαγμα'' και μεχρι τον επομενο κυκλο οχι μονο δεν θα μαθει απο τα παθηματα αλλά θα χαζεψει κι αλλο! Βαλανε την Ντεμπ να βγαλει τα εσωψυχα της στο προηγουμενο, απλα για να αφησουν την ιστορια στην ακρη απο οτι φαινεται.. Που δεν καταλαβαινω γιατι εξ αρχης να ανοιξουν το θεμα αν ειναι αργοτερα να το κλεισουν και τοσο αγαρμπα μαλιστα... Οι σεναριογραφοι φαινεται οτι ανοιγουν μια ιστορια και ενα θεμα, αλλα δεν μπορουν να μεινουν σταθεροι και να χτισουν εκει πανω.. Σαν σε καθε επεισοδιο να αποφασιζει αλλος για την τροπη των ιστοριών... Η Λαγκουερτα μου φαινεται οτι ειναι η μονη που εχει ενδιαφερον τωρα πια, που και αυτη που τον βρηκε τον εγκεφαλο για να τα καταλαβει ολα αυτα, δεν καταλαβαινω... 1
chill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ήταν και άσκοπο που σκοτώθηκε ο γκέι μαφιόζος Πάρτο σαν ηθικό δίδαγμα. Όση εξουσία και αν έχεις, όσα χρήματα.....αν είσαι gay πεθαίνεις Chill καλεί toxo, κουμπάρε λαμβάνεις;
Zugzwang Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον Τζίνο, ήταν το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν. Οι λόγοι πολλοί: 1) με ενοχλεί υπερβολικά η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Ντεξ και Χάνα στα τελευταία επεισόδια. Δε μου κολλάνε πια μαζί, το πιέζουν πολύ. Είναι ενοχλητικό που για τη Ρίτα άρχισε να λέει ότι ενδιαφέρεται και ότι έχει αισθήματα μετά από καμιά 3-4 σεζόν (πράγμα που ήταν πολύ μέσα στο χαρακτήρα του Ντεξ) και με τη Χάνα, επειδή και εκείνη είναι δολοφόνος, σχεδόν απ' την πρώτη στιγμή. Αυτες ηταν οι δυο φορες που φοβηθηκε στη ζωη του??? Με την μαμα του και την απαγωγη της χανας? Οταν πηγε ο Μπραιαν να σκοτωσει την Ντεμπ? Οταν πεθανε η Ριτα? Οταν απηγαγε ο Τραβις τον γιο του? Μιλάμε κι εγώ που γουστάρω λίγο ρομαντισμό στο Ντεξ, σ' αυτό το σημείο έπιασα το κεφάλι μου. 2) οι κάποτε έξυπνοι διάλογοι Ντεξ-Ισαάκ δεν είχαν καθόλου την όμορφη μυστηριώδη ατμόσφαιρα όλων των προηγούμενων επεισοδίων και 3) εκείνοι μεταξύ Ντεξ-Χάρι έχουν γίνει άχαροι και σχεδόν ανούσιοι 4) ο πυρομανής μπάτσος η πιο άκυρη προσθήκη evah (που όπως είπατε μάλλον θα γίνει Ντόουκς no2) 5) πρόχειρο τέλος για έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα -το μαφιόζο- 6) η συνέχεια μετά την εξομολόγηση της Ντεμπ κακή Πραγματικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ελπίζω σε μια καλύτερη συνέχεια.
nickmanak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μην απογοητευεστε παιδια, περιμενετε ως το τελος. Πιστευω οτι οι σεναριογραφοι θα μας εκπληξουν. Ειχαν καλη εμπνευση φετος, και φυσιολογικο ειναι να υπαρχουν & μερικα επεισοδια ρουτινιαρικα.
Feregorn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μην ανησυχείτε παίδες...Το θέμα μεταξύ Ντεξ και Ντεμπ δεν έχει λήξει ακόμα...Απλά το παρατείνουν οι σεναριογράφοι νομίζω. Γιατί αν "καταλήξει" όπως και ο γκέι μαφιόζος, κάπου στραβά αρμενίζουμε! Πάντως αν δείτε τη λίστα με τα επεισόδια, στη βικιπαίδεια, θα δείτε ότι σχεδόν σε κάθε επεισόδιο είναι και διαφορετικός τύπος!
Toxoman_UK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Πάρτο σαν ηθικό δίδαγμα. Όση εξουσία και αν έχεις, όσα χρήματα.....αν είσαι gay πεθαίνεις Chill καλεί toxo, κουμπάρε λαμβάνεις; Aυτά είναι συκοφαντίες κουμπάρε οι gay δε πεθαίνουν.Απλά beauty sleep κάνουν.Αλλά μη τυχόν και μείνει ζωντανός κανένας γκέι χαρακτήρας σε μεγάλη σειρά.Θα πλακώσουν οι εξωγήινοι. Στο δια ταύτα ο θάνατος του ήταν τράτζικ.Άλλη μια φορά Ντεξ και Ισαακ έδειξαν τη πολύ δυνατή χημεία τους στην οθόνη.Πόσο μπάζα οι writers.Θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν αυτή τη χημεία μέχρι το τέλος της σειράς.Πχ να σκάει στο άσχετο ο Ισαακ κ ο Ντεξ φάση να τον συμβουλεύεται όπως κάνει με τον πατέρα του.Να χτίζαν δηλαδή καλή φιλική σχέση. Η ψωλοχάνα ολοένα κ πιο αντιπαθής μου γίνεται.Από που κ ως που επιβιώνει αυτή που έφαγε κ μαχαιριά και ψοφάει ο Γκιόργκι που έφαγε λάμπα στο κεφάλι?Τι είναι αυτά να πούμε?Το γκρέμλιν δεν έχει πολλά ψωμιά.Πιστεύω μέσα στα επόμενα 3 επεισόδια θα πάει να συναντήσει τον Ισαακ. Αν όντως πάει για άλλες 2 σεζόν θέλω να δω πως θα κάτσει ώστε η Ντεμπ να είναι αυτή που θα διαλύσει τον Ντεξ στο παιχνίδι του.Θα είναι γαμάτο μια νευρωτική,ράκος,χαπάκιας να μας δείξουν πως ωριμάζει ως χαρακτήρας,συγκροτείται και παλεύει τους δαίμονες της ώστε στο τέλος να έχουμε το ύστατο showdown (ψυχολογικό,σκηνές πάλης,υστερίες κτλ) μεταξύ των 2 αδερφών. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι στο τέλος ο Ντεξ θα τη βρεί από τη Ντεμπ κ μάλιστα πολύ άσχημα. 1
nikosBruin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Πω, πω ... χάλια το επεισόδιο. Από κει που ο Ουκρανός ήθελε να σκοτώσει τον Ντεξτερ πάση θυσία ... του ζήτησε βοήθεια; Και έγιναν και φιλαράκια; Πως και δεν του έδωσε και κανένα καυτό φιλί; Να φωνάξουν και την Ντεμπ να διασκεδάσουν όλοι μαζί! 1
Kasrith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Απο σποίλερς πάντως, να φαν και οι κότες ε...
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Θανατος στους σεναριογραφους. Ειχαν μια καλη σεζον και την κατεστρεψαν στο 9ο επεισοδιο. το μονο που μενει τωρα ειναι η λα γκουερτα να κυναγαει τον ντεξτερ για τα επομενα 3 επεισοδια και για την επομενη σεζον. για αλλη μια φορα παντως η ερμηνεια θανατου ηταν χαλια. δεν ξερω τι παιζεται εκει στο χαλιγουντ ο αιζακ θα μπορουσε να γινει τεραστιος χαρακτηρας στην σειρα. θα μπορουσε να εχει σκοτωσει για την πλακα του τον ντεξ και να τελειωνε το ολο θεμα απο τωρα 1
fever25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χμ... πυρομανής από το πουθενά. Τι θυμίζει αυτό, τι θυμίζει... http://www.youtube.com/watch?v=8B7IQfAahsM 3
Sarandis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Απο σποίλερς πάντως, να φαν και οι κότες ε... Έχουν σκιστεί όλοι όντως Ευτυχώς μπαίνω αφού έχω δει το επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα