4saken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ναι σωστα, δεν διαβασα την προηγουμενη σελιδα!
Zugzwang Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο σε ΟΛΑ όσα έγραψες. Απλά προσπαθούσα να πω ότι ίσως για πολλούς είναι πολύ περίεργο και αφύσικο να καταλήξουν μαζί αλλά δεν είναι αρρωστημένο, δεν πρόκειται για αιμομιξία. Αυτό. Όσο γι' αυτά που λέτε για την εμφάνιση της Hannah, εγώ σαν κοπέλα βρίσκω αρκετά πιο όμορφη τη Σουηδούλα (in real life) του Κουίν. Σίγουρα είναι και θέμα γούστου αλλά πιστεύω ότι ίσως σας επηρεάζει αρκετά κι ο ρόλος της Hannah που είναι πολύ πιο... γοητευτικός και μυστηριώδης. Μόνο τον tzino νομίζω έχω δει να την υποστηρίζει
gavros10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Στο ευτυχισμένοι μαζί έγιναν χειρότερα αλλά για αυτό το "σενάριο" τσακωνεσται Sent from my LG-E900 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Στο ευτυχισμένοι μαζί έγιναν χειρότερα αλλά για αυτό το "σενάριο" τσακωνεσται Sent from my LG-E900 δεν εγιναν χειροτερα και εξηγω, καταρχας το αν θα τα φτιαξουν δυο πραγματικα αδερφια εξαιματος ειναι θεμα ταμπου της κοινωνιας,σε καποιες περιπτωσεις παλαιοτερα θεωρουνταν φυσιολογικο και σε καποιες αλλες υπηρχε και προτροποι ως προς κατι τετοιο, το θεμα λοιπον για εμενα δεν ειναι το αιμα αλλα το αν εχετε μεγαλωσει σαν αδερφια, εμενα μου φαινεται αποθητικο μια σχεση αδεφος-αδερφη και ειναι κατι που αφορα την δικια μου αισθητικη,ομως θεωρω απολυτα φυσιολογικο σε καποιες περιπτωσεις να συμβει να ερωτευθεις τον αδερφο-η σου,σε μια τετοια περιπτωση δεν κατακρινω κανενα.. στο ευτυχισμενοι μαζι ηταν δυο 18χρονα που μολις γνωριστηκαν στο ντεξτερ μεγαλωσαν σαν αδερφια, το πρωτο δεν μου μοιαζει καθολου αηδιαστικο το δευτερο αρκετα,αυτα. 1
AlexM Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν βαζω σποιλερ γιατι απο οτι φαινεται μιλαμε ελευθερα... Mα ρε παιδιά, ούτε σαν αδερφια μεγαλωσαν.. Και ο ενας και ο αλλος ηξεραν απο μικροι οτι δεν ειχαν συγγενεια αιματος. Απο κει και περα, η σειρα εξηγει με πολυ απλο τροπο οτι ο Ντεξτερ και η Ντεμπρα ποτε δεν ειχαν τις αδελφικες σχεσεις που εχουν τα αδρφια μεταξυ τους. Αυτος παντα ηταν απροσιτος, απομακρος, μυστικοπαθης... Στα ματια της Ντεμπρας ομως, ηταν ηρωας και προστατης, κατι που ενισχυθηκε και απο το γεγονος οτι ο πατερας της την παραμελουσε για τον Ντεξ.. Αυτο το γεγονος δεν της δημιουργησε μονο ζηλια, αλλα και ενδιαφερον για τη ζωη του...Κοιμοταν λεει κρυφα στο δωματιο του οταν ηταν μικροι.. Το γεγονος οτι 7 κυκλους τωρα ζηταει να εχει μια παραπανω ''επικοινωνια'', να ξερει πραγματα για τη ζωη του, να επηρεαζεται σε τρελο βαθμο απο τη γνωμη του εμενα μου λενε πολλα.. Μετα το θανατο της Ριτας η επιδραση που ειχε ο Ντεξτερ πανω της την ωθησε στον Κουιν... Για μενα βγαζει τρελο νοημα το να καταληξουν μαζι, γιατι σε καμια σεζον δεν τους ειδα σαν ''αδερφια''... Και εν παση περιπτωση ακομα και να μεγαλωνεις μαζι με καποιον μπορει να σε ωθησει να τον ερωτευτεις... Τα ερεθισματα που παιρνεις στην παιδικη ηλικια ειναι καθοριστικα.. Ε, τα δικα της ερεθισματα ειναι ο Ντεξτερ.. Καθολου παραλογο που τα εφτιαξε με τον ''Ρουντι'', καθολου παραλογο που εχει αισθηματα για τον Ντεξ... Εμενα παραλογο μου φαινεται τα αισθηματα αυτα να μην εχουν συνεχεια... Αν ειναι να μην εχουν γιατι τα φερανε εξ αρχης στην επιφανεια τοτε? 2
Toxoman_UK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να ξεπεραστεί και αυτό το ταμπού στη κοινωνία.Είτε μεγάλωσαν είτε δε μεγάλωσαν μαζί είτε είναι αδέρφια εξ αίματος είτε όχι άμα γουστάρουν να τακιμιάσουν δε καταλαβαίνω το ζόρι.Love is love.Go Deb 2
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 στο 2012 ειμαστε. σε ενα μηνα παρα 1 μερα τελειωνει ο κοσμος και εχετε ακομα τετοια κολληματα; 1
Feregorn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 στο 2012 ειμαστε. σε ενα μηνα παρα 1 μερα τελειωνει ο κοσμος και εχετε ακομα τετοια κολληματα; Το έχεις πιστέψει σοβαρά; Εγώ πιστεύω πως θα έχουμε ανατροπή στο τέλος!!!
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το έχεις πιστέψει σοβαρά; Εγώ πιστεύω πως θα έχουμε ανατροπή στο τέλος!!! δεχομαι οτι θα ευθυγραμιστουν οι πλανητες. τωρα για τα υπολοιπα τι να σου πω. αν πεθανουμε θα εχει φαση γιατι θα ειμαστε οι τελευταιοι ανθρωποι. θα ξερουμε το τελος μας βρε αδερφε. + οτι ενα σεναριο καταστροφης θα βγει αληθινο. συγνωμη, ξερω οτι δεν ειναι το σωστο τοπικ για να το συζητησουμε 1
nickmanak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα πέσει γερό πήδημα μεταξύ των 2 αδερφιων και πανω στην εκσπερμάτωση του Ντεξ θα πέσουν οι τίτλοι τέλους του τελευταιου επεισοδιου της season! 1
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα πέσει γερό πήδημα μεταξύ των 2 αδερφιων και πανω στην εκσπερμάτωση του Ντεξ θα πέσουν οι τίτλοι τέλους του τελευταιου επεισοδιου της season! θα ειναι κοκκινο σαν αιμα ομως, θα πεταχτει μπροστα στην οθονη μας και θα γραφει Dexter ελεος εισαι 2
Feregorn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 έχει ανακοινωθεί επόμενη σεζόν; Ναι, έχει ανακοινωθεί άλλη μία και έχουν πει οι παραγωγοί ότι θα είναι η τελευταία. Η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί μπορούσα να ταυτιστώ με τον πρωταγωνιστή, Μην φοβάστε δεν ξέρω τις IP όλων σας ακόμα! Ήμουν φαν και άλλης μίας αμερικάνικης σειράς που διήρκεσε κιόλας 8 κύκλους, το House MD, αλλά εκείνη είχε καταντήσει πολύ κουραστική, ενώ το Dexter βλέπεται πιο ευχάριστα γιατί έχει καλύτερο ρυθμό και συνεχίζει να ανακατεύει τα πράγματα. Πάντως αυτό που είχα πει, ότι ο γκεί ουκρανός θα "καθαρίσει" τη Χάνα, έπεσα έξω και το ομολογώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι θα τελείωναν αυτό το side-story, με αυτόν τον αναπάντεχο τρόπο. Όταν καθαρίσει ο Ντέξτερ και τον προαγωγό, θα μπορέσει και ο Κουίν να ζήσει το ειδύλλιο του με ησυχία και θα κλείσει ο κύκλος των ουκρανών μαφιόζων. Φαντάζομαι τον προσέξατε τον καράφλα που εξέταζε τις αυτοκτονίες με φωτιά. Και ο οποίος είναι υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος. Γιατί νομίζετε ότι τον εμφάνισαν αυτόν; Πολύ απλά, γιατί θα μετατρέψει αυτόν σε εξιλαστήριο θύμα ο Ντέξτερ ώστε για να ξεγελάσει και πάλι τις έρευνες προς το πρόσωπό του. Έτσι νομίζω, ελπίζω να πέσω μέσα! Επίσης είδατε την αντίδραση της Χάνα, όταν της έλεγε όλα αυτά ο Ντέξτερ στην τελευταία σκηνή; Ήταν λίγο σκεπτική ή είναι ιδέα μου; Δε θα έχει αίσιο τέλος αυτός ο έρωτας. Ιδέα μου είναι ότι είτε κοντά στο αυτής της σεζόν, είτε στην επόμενη θα αναπτύξουν το ερωτικό θέμα μεταξύ Ντέξτερ και Ντέμπρας, γιατί θα αρχίσει και αυτός σταδιακά να συνειδητοποιεί ότι την κατανόηση που έβρισκε στην Χάνα θα μπορεί να τη βρίσκει και στην Ντέμπρα, αφού πλέον ξέρει τα πάντα για αυτόν συν ότι είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους και θα είναι μαζί μέχρι το τέλος της σειράς (όπως περίπου και στα βιβλία όπου συνεργάζονται)...Αν δεν υπάρξει αυτή η πιο "ροζ" εκδοχή, μάλλον τότε θα το πάνε, όπως προείπαν κάποιοι εδώ μέσα, σε κάτι πιο δραματικό, μια τελική "αναμέτρηση" με κυνηγητό, μεταξύ των δυο αδελφών.
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 στην αρχη εμοιαζε σκεπτικη, μετα σαν χαρουμενη. αυτο προσεξα και εγω παντως, σαν να περασε και απο τα 2 σταδια. Κατα τα αλλα το επεισοδειο ηταν το χειροτερο της σεζον, ισως σε επιπεδα της προηγουμενης. Μια αποτομη και βολικη αποκλιμακωση σε κατι που ψηνοτανε εντονα, ενα ματσο προχειρες λυσεις και παμε στο επομενο θεμα. 3
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πολύ φθηνό όλο αυτό που έγινε. Για μια στιγμή που νόμιζα ότι πέθανε και η Χάνα, ήμουν έτοιμος να πω worst episode ever. Μετά τον ΗΛΙΘΙΟ τρόπο που πεθαίνει ο γκέι μαφιόζος, να πεθάνει ΗΛΙΘΙΑ και η Χάνα...Θα παραήταν κακό όλο αυτό σε ένα επεισόδιο με ακόμη 3 να μένουν για τη σεζόν.. Πέταξε ο άλλος μέχρι το καράβι, τον βρήκε με τη μία και χωρίς να ξέρει τι έχει παιχτεί, τον σκότωσε. ΤΡΑ.ΓΙ.ΚΟ. Θα μπορούσαν να το κλείσουν όλο αυτό το στόρι πολύ καλύτερα. Νομίζω εκτός από ηλίθιο και κακό, ήταν και άσκοπο που σκοτώθηκε ο γκέι μαφιόζος έτσι. Χίλιες φορές να τον έδειχνε να μπαίνει σε ένα αεροπλάνο για Ουκρανία. Επίσης νομίζω ότι μετά την τελεία στα προηγούμενα επεισόδια, μπήκε και η παύλα στο ενδεχόμενο να σμίξουν τα αδέρφια. Έχει μπει για τα καλά το νερό στο αυλάκι για να ξεκινήσει η Ντέμπ να προετοιμάζεται ψυχολογικά να τον σκοτώσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα