Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ετσι κ ετσι ρε; χειροτερη απο οποιαδηποτε ηταν μαζι μεχρι τωρα στην σειρα,

ρε μπας κ κανει την ... γραμματεα κι αυτη που ελεγε ο ισαακ κ κουναει κι αυτος την αχλαδια; :lol:

Δεν είναι γκέι απλά ο έρωτας είναι τυφλός.Αν όμως είναι γκέι και το κρύβει μιλάμε θα μπω στο τοπικ και θα του ρίξω τη χριστοπαναγία της ζωής του.Ειδικά τώρα με τα όσα γίνονται in the states δε στέκει μια τόσο σημαντική προσωπικότητα της showbiz να είναι κρυφή.Αρνούμαι να το δεχτώ.Αντικειμενικά είναι δύσκολο να είναι γκέι ο Μιχαλάκης εκτός αν είναι πολύ γκάου στη προσωπική του ζωή.

Πάντως όντως πολύ average η νέα του γκόμενα.

• Like 3
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κλαιω με το απο πανω σχολιο

μαρεσε πολυ αυτο το επεισοδιο. γελασα σε πολλα σημεια. ειχε αρκετες ειρωνιες η πλοκη. εκει που εξομολογητε η ντεμπ για παραδειγμα αν σκεφτει καποιος οτι εχουν χωρισεις προσφατα στην κανονικη τους ζωη τοτε ειναι λιγο περιεργο. καλα το πανε, μπορουν να το τελειωσουν με πολλους τροπους

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πω,

το ράκος που είναι η Deb προς το τέλος είναι πάνω κάτω αντίστοιχο με το πώς νοιώθω για τη σειρά.

Ας δούμε πόσο εντυπωσιακά (ή τραγελαφικά) θα βουλιάξει όλο αυτό.

All aboard!

* Τυχερός ο Viktor που ξεμπέρδεψε από το πρώτο επεισόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε βρίσκω το λιγότερο υπερβολικό... Μια χαρά πάει η σειρά. Ούτε χάλια ούτε τέλεια, βλέπεται όμως πολύ άνετα.

• Like 1
Δημοσ.
Στάνταρ πλέον την Χανα θα την ξεπαστρέψει ο γκει, και μετά θα τον ξεπαστρέψει ο Ντεξ. Αυτό που δεν επιθυμώ είναι να υπάρχει και σε επόμενο κύκλο η Λαγκουέρτα...

Απορώ πως το χετε τόσο στάνταρ, εγώ πιστεύω ποιο πιθανό να πεθάνει η Ντεμπ παρά η Χανα στα κοντά, επειδή θα έχει χάσει την αδερφή του θα τον παρηγορεί η Χανα, το όλο Bonnie and Clyde θα είναι οι 2 τους στο επόμενο (vs LG etc)...

Επίσης, πες ότι είναι το ανάποδο, το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να σμήξουν τα αδέρφια (cause eww), ειδικά μετά το χθεσινό όπου ο Ντεξ είπε πως θα ήταν τρελό κάτι τέτοιο.. Απλά δεν παίζει

Δεν είναι γκέι απλά ο έρωτας είναι τυφλός.Αν όμως είναι γκέι και το κρύβει μιλάμε θα μπω στο τοπικ και θα του ρίξω τη χριστοπαναγία της ζωής του.Ειδικά τώρα με τα όσα γίνονται in the states δε στέκει μια τόσο σημαντική προσωπικότητα της showbiz να είναι κρυφή.Αρνούμαι να το δεχτώ.Αντικειμενικά είναι δύσκολο να είναι γκέι ο Μιχαλάκης εκτός αν είναι πολύ γκάου στη προσωπική του ζωή.

Έχεις δει SFU είπαμε έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ πως το χετε τόσο στάνταρ, εγώ πιστεύω ποιο πιθανό να πεθάνει η Ντεμπ παρά η Χανα στα κοντά, επειδή θα έχει χάσει την αδερφή του θα τον παρηγορεί η Χανα, το όλο Bonnie and Clyde θα είναι οι 2 τους στο επόμενο (vs LG etc)...

Επίσης, πες ότι είναι το ανάποδο, το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να σμήξουν τα αδέρφια (cause eww), ειδικά μετά το χθεσινό όπου ο Ντεξ είπε πως θα ήταν τρελό κάτι τέτοιο.. Απλά δεν παίζει

Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει πρωταγωνιστής φέτος και ειδικά η Ντέμπ. Δεν θα το δει κανείς την τελευταία σεζόν μετά. Από την 1η σεζόν με τα συναισθήματα της Ντέμπ παίζει η σειρά και έτσι θα τελειώσει κιόλας. Κατά 99% η Ντέμπ θα τον σκοτώσει. Αλλά αυτό που είπες με την Χάνα παίζει. Δηλαδή να μην πεθάνει ούτε η Χάνα και να τους κυνηγάνε μαζί του χρόνου.

Και εντάξει αυτό με τα δύο αδέρφια να σμίξουν είναι απλά για άρρωστο. Απορώ κιόλας που υπάρχει κόσμος που το σκέφτεται.

• Moderators
Δημοσ.
το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να σμήξουν τα αδέρφια (cause eww), ειδικά μετά το χθεσινό όπου ο Ντεξ είπε πως θα ήταν τρελό κάτι τέτοιο.. Απλά δεν παίζει

Παρομοίως και εδώ. Δεν το θέλει κανείς πια. Θεατές, χαρακτήρες, ηθοποιοί και ελπίζω ούτε και οι σεναριογράφοι.

Απλά έπρεπε κάποτε να βγει και αυτό το γατί από το σάκο και να αντιμετωπιστεί ο ελέφαντας στο δωμάτιο (δεν ξέρω γιατί μου ήρθαν όλες αυτές οι παραπομπές σε ζώα btw) που είχαν αφήσει από την περασμένη season.

Δημοσ.

Έχεις δει SFU είπαμε έτσι?

Με τρέλα κιόλας κ πιστεύω ότι η ερμηνεία του ως David είναι πολύ καλύτερη τόσο σε ερμηνευτικό depth όσο και σε range.Αλλα το point σου είναι?

Δημοσ.

Και εντάξει αυτό με τα δύο αδέρφια να σμίξουν είναι απλά για άρρωστο. Απορώ κιόλας που υπάρχει κόσμος που το σκέφτεται.

Μα Δ-Ε-Ν είναι αδέλφια. Πώς το λένε; Δεν έχουν κοινό γονέα. Όσο για την αντίδραση του Ντεξ

εμένα δε μου λέει τίποτα. Και η Ντεμπ στην αρχή τρελή πήγε να βγάλει την ψυχολόγο όταν της είπε ότι μπορεί να είναι ερωτευμένη με τον Ντεξ. Προς θεού, δε λέω ότι καίγομαι να τα βρουν αλλά δεν καταλαβαίνω αυτά τα ewww, μπλιαχ, ουστ, τσαπρρρ και πάει λέγοντας.

• Like 2
Δημοσ.

καλα και την Ντεμπ δεν την λες μοντελο

ειδικα στην αρχη

μετα αφησε μαλλι καπως σουλουπωθηκε

• Like 1
Δημοσ.

Με τρέλα κιόλας κ πιστεύω ότι η ερμηνεία του ως David είναι πολύ καλύτερη τόσο σε ερμηνευτικό depth όσο και σε range.Αλλα το point σου είναι?

Τίποτα, απλά ήθελα να αναφέρω το SFU

Δεν νομίζω πάντως να είχε πρόβλημα να "βγει απο την ντουλάπα", ήδη έδειξε στον κόσμο ότι δεν είχε πρόβλημα να το παίξει γκει το οποίο πιστεύω σήμερα είναι ποιο μεγαλο ταμπου

/οφτοπικ

• Like 1
Δημοσ.

καλα και την Ντεμπ δεν την λες μοντελο

Ηταν εντελώς tom boy,έβλεπα κάτι φώτος της προχθές και έχει γίνει ωραίο.Το μακρί μαλλί την κάνει πιο γυναίκα.Είναι κ πανύψηλη για γκόμενα.1.78 or something.

• Moderators
Δημοσ.

Μα Δ-Ε-Ν είναι αδέλφια. Πώς το λένε; Δεν έχουν κοινό γονέα.

Ναι, ok δεν είναι αδέλφια. Αλλά έχουν ζήσει ως αδέλφια για όλη τη ζωή τους, εμείς τους μάθαμε ως αδέλφια σε όλες τις season του Dex (+ επίσης συστήνονται ως αδέλφια). Πχ το ότι κάποιος δεν ερωτεύεται την αδελφή του (τι συζητάμε τώρα... ) δεν έχει να κάνει ή δεν πρέπει να έχει να κάνει μόνο με το ότι τον εμποδίζει ο κοινός γονέας. Κάποιες σχέσεις δεν εξελίσσονται σε ερωτικές γιατί είναι πολύ περίεργο ή δεν πάει εκεί το πράγμα με τίποτα.

Και η σχέση τους ήταν μια χαρά χωρίς να χρειάζεται το "next level" πέρα από το ότι το σκέφτηκε κάποιος writer που βαριόταν τη ζωή του. Και αυτό είναι μάλλον εμφανές, καθώς αυτή η υποϊστορία δεν πολυτραβάει μέσα στη σειρά. (Επίσης έχω την εντύπωση ότι και της Deb η αντίδραση ήταν ewww όταν της το ξεφούρνισε η ψυχολόγος.)

• Like 3
Δημοσ.
Πoλυ average η Hanna?Γελαει ο κοσμος...

που το γραφει αυτο ρε παιχταρα μου; :lol:

πολυ average η νεα του γκομενα στην REAL life γραψαν τα παιδια, μπερδεψες τα μπουτια σου,

αφου εχει κ φωτο βρε :D

παντως, καθεστε κ αναλωνεστε σε προβλεψεις, στα @@ μου ρε,

δεν βλεπω τπτ (τζογος ειναι κ πρεπει να κανω προβλεψη; :lol:) κουτε με νοιαζει κιολας,

απλα αραζω κ παρακολουθω την αγαπημενη μας σειρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...