mpikoz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γέλασα αρκετά με τίτλο επεισοδίου The Dark.. Whatever θέλω να δω ποιος θα το πετάξει
nickmanak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ισως στην επομενη season να γίνει σαν μπονι κ κλαιντ με τα 2 αδερφια να κυνηγιουνται απο το FBI σε διαφορες πολεις των ΗΠΑ. Iσως γινει ενα μειγμα απο τις τελευταιες σεζον του prison break που ηταν μονιμως φυγαδες. Βεβαια ετσι πως ειναι το σεναριο αυτη τη στιγμη, αν ηθελα το τερματιζαν και τωρα, ομως γιατι να χασουν τα φραγκα απο εναν επιπλεον κυκλο επεισοδίων;
Feregorn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως, όσο κλισέ και 'ρομαντικό" να ακούγεται, επιθυμώ να καταλήξουν οι Ντεξ και Ντεμπ μαζί, ζευγάρι...Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Αν η Ντεμπ φάει τη Λαγκουέρτα, επειδή ανακαλύπτει τη πραγματική φύση του Ντέξτερ, νομίζω ότι θα ισχυροποιηθεί ο δεσμός μεταξύ τους, μπορεί να ακολουθήσει και καμμιά άλλη σκηνή σεξ πάνω από το πτώμα της μαύρης (που ποτέ δεν συμπάθησα)! Στάνταρ πλέον την Χανα θα την ξεπαστρέψει ο γκει, και μετά θα τον ξεπαστρέψει ο Ντεξ. Αυτό που δεν επιθυμώ είναι να υπάρχει και σε επόμενο κύκλο η Λαγκουέρτα... 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως, όσο κλισέ και 'ρομαντικό" να ακούγεται, επιθυμώ να καταλήξουν οι Ντεξ και Ντεμπ μαζί, ζευγάρι...Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. έγινε real life, δεν πέτυχε, χώρισαν... 2
D_N_A Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ισως στην επομενη season να γίνει σαν μπονι κ κλαιντ με τα 2 αδερφια να κυνηγιουνται απο το FBI σε διαφορες πολεις των ΗΠΑ. Iσως γινει ενα μειγμα απο τις τελευταιες σεζον του prison break που ηταν μονιμως φυγαδες. Βεβαια ετσι πως ειναι το σεναριο αυτη τη στιγμη, αν ηθελα το τερματιζαν και τωρα, ομως γιατι να χασουν τα φραγκα απο εναν επιπλεον κυκλο επεισοδίων; Είχε κλειδώσει για +2 σεζόν απο πέρυσι. Οπότε είχαν/έχουν την δυνατότητα να το απλώσουν έτσι ώστε να καλύψει αυτές τις δύο σεζόν. Και ποιός ξέρει, μπορεί και μια τρίτη (δυσκολάκι) αν τους βγεί... 1
scullyist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 @ ΤhreSh: Ως συνήθως με τις beard σχέσεις/γάμους του Χόλυγουντ... H Strahovski πάντως στο Imdb είναι στη λίστα για 10 επεισόδια, οπότε λογικά (?) δεν θα την ξεπαστρέψουν πριν το 12ο. 1
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Episode #7.12 (16 December 2012) - Hannah McKay
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 έγινε real life, δεν πέτυχε, χώρισαν... αντε ρε, χωρισαν;
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 @ ΤhreSh: Ως συνήθως με τις beard σχέσεις/γάμους του Χόλυγουντ... Αν υπονοείς ότι κάποιος από τους 2 είναι gay in real life τότε θα έλεγα πως πάντα έπιανα ένα πολύ δυνατό gay vibe από τον Michael C Hall.Αν και το gaydar μου (if that even exists) γενικά είναι για τα μπάζα.Λογικά σκεπτόμενος θα έλεγα ότι δεν είναι.Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχοντας παίξει τον David στο 6FU στη προσωπική του ζωή θα τον βάραγε τόσο κουλαμάρα ώστε να είναι κρυφή.
speedy23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αρκετα καλο επεισοδιο και kudos στην Καρπεντερ για την σκηνη στο τελος που εκμηστηρευτηκε στο Ντεξτερ τα εσωψυχα της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αντε ρε, χωρισαν; ναι και διαζύγιο και ένα πέρασμα από καρκίνο ο C. Hall στο ενδιάμεσο... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αρκετα καλο επεισοδιο και kudos στην Καρπεντερ για την σκηνη στο τελος που εκμηστηρευτηκε στο Ντεξτερ τα εσωψυχα της. Όντως πολύ δυνατή η ερμηνεία της στη συγκεκριμένη σκηνή. 1
Zugzwang Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 To τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν το οποίο στο imdb γράφεται ως episode 12 για προφανείς λόγους, έχει τίτλο.. "Surprise, Motherfucker" http://www.youtube.com/watch?v=PBXVYM4zlDg Εγώ το είχα πάρει ως τρολάρισμα αυτό στη wikipedia. Site: Εδώ γράφει τους τίτλους όλων των επεισοδίων και είναι όλοι ίδιοι εκτός του τελευταίου που το ονομάζει "Lethal injection". Αν το googlareis, θα δεις ότι αρκετά site το έχουν έτσι, αλλά πολλά το έχουν και "surprise motherfucker". Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ασάφεια. Εγώ πάντως, όσο κλισέ και 'ρομαντικό" να ακούγεται, επιθυμώ να καταλήξουν οι Ντεξ και Ντεμπ μαζί, ζευγάρι...Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο... Κι εγώ θέλω πολύ, και δεν ξέρω, δε μου φαίνεται τόσο αρρωστημένο όσο λένε πολλοί. Δεν είναι αδέλφια, απλά μεγάλωσαν μαζί. Αν δείτε την πρώτη σεζόν, αυτή η ατμόσφαιρα αποπνέεται. Θυμάμαι σκεφτόμουν τότε όπως σκέφτηκα στην πρώτη σκηνή Dex-Hannah: "Άντε να δούμε σε ποιο επεισόδιο θα είναι μαζί αυτοί οι δύο". Παρόλα αυτά, δε νομίζω ότι θα γίνει τελικά... Είχε κλειδώσει για +2 σεζόν απο πέρυσι. Οπότε είχαν/έχουν την δυνατότητα να το απλώσουν έτσι ώστε να καλύψει αυτές τις δύο σεζόν. Και ποιός ξέρει, μπορεί και μια τρίτη (δυσκολάκι) αν τους βγεί... Έχουν δηλώσει ότι η 8η είναι η τελευταία σεζόν και έχουν ήδη σκεφτεί πώς θα τελειώσουν τη σειρά. ναι και διαζύγιο και ένα πέρασμα από καρκίνο ο C. Hall στο ενδιάμεσο... Και να η καινούρια του Μιχαλάκη. Έτσι κι έτσι. 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και να η καινούρια του Μιχαλάκη. Έτσι κι έτσι. τι ετσι κ ετσι ρε; χειροτερη απο οποιαδηποτε ηταν μαζι μεχρι τωρα στην σειρα, ρε μπας κ κανει την ... γραμματεα κι αυτη που ελεγε ο ισαακ κ κουναει κι αυτος την αχλαδια;
Zugzwang Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Κι αυτή είναι απ' τις (αντικειμενικά) καλύτερες φωτογραφίες της. Τσέκαρε "Morgan Macgregor" και δες μόνος σου. Ειδικά αυτές στο red carpet με τα "sexy" τατουάζ στο χέρι είναι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα