AlexM Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Οχι αφορητη και υστερω ρε παιδια η Ντεμπ! Κι αν ειναι, δεν την αδικω γιατι εχει ολα τα δικια του κοσμου να ειναι υστερω... Και επιτελους καποιος πρεπει να παθει υστερια γιατι αν κρινουμε απο τον Ντεξ, πρωτα θα τον πιασουν και μετα θα το συνειδητοποιησει...Αν μαθαινες οτι ο αδερφος σου τεμαχιζει ανθρωπους θα το ξεπερνουσες ετσι ευκολα? Αν παρολα αυτα το δεχοσουν και τον εμπιστευοσουν και τον καλυπτες διακινδινευοντας και το δικο σου τομαρι, κι αυτος εξακολουθουσε να σε χρησιμοποιει και να σου λεει ψεμματα? Συνεργει σε δολοφονιες αθωων, τα εχει με την κατασυρροη δολοφονο που τους σκοτωσε, δεν υπαρχει υποθεση της αστυνομιας που να μην βαλει το χερακι του, ο κωλος του καιγεται και νομιζει οτι το ελεγχει.... Αυτος ειναι ο αφορητος.. Η αλλη προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.. Η υστερια της δεν μου λεει τιποτα, εγω ή θα τον κατεδιδα ή θα τον σκοτωνα.. οσο αφορα Ντεμπ και Ντεξ απο τη στιγμη που δεν εχουν συγγενεια εξ αιματος ειναι απολυτα φυσιολογικο να γινει το οτιδηποτε μεταξυ τους.. Απο κει και περα απο τη στιγμη που φερανε στην επιφανεια τα αισθηματα της Ντεμπ, όπου btw υπαρχουν ακομα και βγαζουν ματι, (δεν εχει προχωρησει παρακατω!), το θεωρω επιπόλαιο να το περασουν στα ψιλα και να προχωρησει η σειρα παρακατω χωρις ο Ντεξ τουλαχιστον να το μαθει... Ασε που πιο ρεαλιστικο μου φαινεται να γινει κατι μεταξυ τους παρα αυτο που γινεται τωρα με τη Χανα, που χρησιμοποιούν μεχρι και slow motion, ξεχωριστη μουσικη, πανοραμικες ληψεις για να πεισουν, γτ σεναριακα τουλαχιστον ''μπαζει''... για τον γκει μπρουταλ παιδαρα τωρα δεν νομιζω να την βρει απο αυτον! μαλλον το αντιθετο... αλλα πιστευω οτι ισως ο παιδαρας αναμειξει την Χανα ή την Ντεμπ για να εκδικηθει ... αν και ποτε δεν ξερεις... Παιζουν πολλα μετωπα.. Το σιγουρο ειναι οτι η Λαγκουερδα θα προκαλεσει την τυχη της, δεν ξερω αν η Ντεμπ θα φτασει στο σημειο να σκοτωσει αθωα, αλλα προς τα κει τεινω.. Η Χανα δεν εχω καταληξει τι θα κανει, αλλά η ικανοτητα της να να χειραγωγει τον Ντεξ προς το συμφερον της απομακρυνοντας τον απο τον κωδικα, δεν θα της βγει σε καλο.. ειδικα αν στραφει εναντιον της Ντεμπ Επισης κι εγω περιμενα περισσοτερο ενταση στα τελευταια επεισοδια. Απο την Ντεμπ ενα περισσότερο ''καιγεται ο κώλος μας κι απο τον Ντεξ την ακριβως αντιθετη συμπεριφορα απο αυτη που εχει.. Αισθανομαι ωρες ωρες οτι κοιμαται ορθιος! που ειναι ο Ντεξτερ του 2 κυκλου που είχε παθει κριση στη σκεψη οτι θα τον πιασουν?! 2
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 νομιζω οτι ειναι πιθανο να φανε την ντεμπ. Αν τουλαχιστον ψαχνουν ενα σοκ σαν αυτο που εφερε ο θανατος της ριτας. Αν φανε την λαγκουαρκουδα, χεστηκαν οι περισοτεροι. Τον ντεξ δεν μπορουν να τον φανε. Την γκομενα του κουιν ειπαμε θα πεσει καταρα στην σειρα, αμα την φανε. Την χανα, επισης χεστηκαμε διοτι ειναι γνωστο οτι ειναι γκεστ ρολος και δεν θα προλαβει κανεις να ενδιαφερθει. Αρα αυτο που θα εκανε περισοτερο σοκ θα ταν να τρωγανε την ντεμπ και να αισθανοταν ενοχος ο ντεξ, για να γινει της πουτανας. Εχχμμμ σποιλερς δεν εβαλα διοτι ειναι ολα αβασιμες εικασιες που δεν προδιδουν τιποτα νομιζω.
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ωχ! Ωχ! Ωχ! Πολύ δυνατό επεισόδιο χωρίς να γίνει τίποτα. Μπήκαν όλα σε τάξη. Επίσης νομίζω μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του thread από Dexter season 7 σε τοξοβόλος season 1! Την χάνα λοιπόν θα φάει ο γκέι μαφιόζος και θα τον φάει αυτόν ο Ντέξτερ. Πάμε για σούπα τέλος σε μια πολλά υποσχόμενη σεζόν. Λογικά θα αποκαλυφθεί και η ταυτότητα του Ντέξτερ από την Λαγκουέρτα και θα παίξει και σκηνικό ΛαΓκουέρτα vs Ντέμπ.
bloody_buny Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μπορει καποιος να μου εξηγησει επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εψαχνε η laguerta και προεκυψε το ονομα του dex?
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μπορει καποιος να μου εξηγησει επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εψαχνε η laguerta και προεκυψε το ονομα του dex? Λίστα με αστυνομικούς που είχαν γιότ παρκαρισμένα κάπου. Έχει περάσει καιρός και το χω ξεχάσει τι είχε γίνει τότε ακριβώς αλλά αν θυμάμαι καλά είχαν βρεί ότι πετούσε στη θάλασα τις σακούλες ο δολοφόνος και μετά ο Ντέξτερ άλλαξε λιμάνι και τις πετούσε αλλού σε ένα ρέμα.. Με λίγα λόγια είναι πολύ κοντά στο να τον ανακαλύψει. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όταν τα λεγα όμως για τον Ισαακ είχαμε μαζική κρίση άρνησης από σύσσωμο το φόρουμ.Η χημεία εντωμεταξύ ανάμεσα σε Ντέξ και Ισαακ απλά απίστευτη. Τέσπα,για να μη πολυλογούμε μετά το χθεσινό στανταράκι η τελική αναμέτρηση τιτάνων θα είναι μεταξύ Ντέξ και Ντέμπ...και η Ντέμπ θα νικήσει...Μαρκ μαι γουορντς
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το ότι στο τέλος θα παίξει σκηνικό Ντέξτερ-Ντέμπ φωνάζει εδώ και πόσες σεζόν. Οι τελικές μου προβλέψεις μετά και το σημερινό επεισόδιο που έδειξε ότι πάμε για μούφα τέλος φέτος: 1. Θα φάει ο γκέι μαφιόζος την Χάνα 2. Θα φάει τον γκέι μαφιόζο ο Ντέξτερ 3. Θα ανακαλύψει η ΛαΓκουέρτα την ταυτότητα του Ντέξτερ στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Τέλος η φετινή σεζόν. (μουφα τέλος) 4. Θα σκοτώσει η Ντέμπ την ΛαΓκουέρτα. 5. Θα σκοτώσει ο Ντέξτερ την Ντέμπ στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς 6. Θα τον σκοτώσει τον Ντέξτερ στα καπάκια κανένας ξεχασμένος πλην τίμιος πρώην αστυνομικός (Μπατίστα) 7. Στην σκηνή θα είναι παρόν ο γιός του o οποίος θα είναι τελική σκηνή μέσα στα αίματα όπως ο Ντέξτερ. To θεωρώ απίθανο να σκοτωθούν φέτος ένας εκ των Ντεμπ, Λαγκουέρτα και Μπατίστα. Κανένας Κουίν θα φαγωθεί από μόνος του.
liakos18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ο θείος το στέλνει απελπιστικά αργά και δε μπορώ να περιμένω!!
swstost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Λίστα με αστυνομικούς που είχαν γιότ παρκαρισμένα κάπου. Έχει περάσει καιρός και το χω ξεχάσει τι είχε γίνει τότε ακριβώς αλλά αν θυμάμαι καλά είχαν βρεί ότι πετούσε στη θάλασα τις σακούλες ο δολοφόνος και μετά ο Ντέξτερ άλλαξε λιμάνι και τις πετούσε αλλού σε ένα ρέμα.. Με λίγα λόγια είναι πολύ κοντά στο να τον ανακαλύψει. Όλα ok, καλή η σαιζόν κτλ. Το τελευταίο επεισόδιο επίσης πολύ καλό. Αλλά και εγώ το έχασα αυτό που ρωτάει ο φίλος παραπάνω (υποθέτω κι άλλοι αν κρίνω από τον αριθμό των απαντήσεων.) Καμία αναλυτικότερη εξήγηση?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 wait δεν θα ειναι η τελευταια σεζον αυτη>?
devil-ji Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παντως πολλα γινονται αποτομα, (λαγκουερτα που ξαναασχολειτε, ομολογια ντεμπ, ερωτας ντεξ με θεα , ο συγγραφεας, ο τυπος ειδικος στα πσ) με σκοπο πιστευω απλα να κρατησουν το ενδιαφερον με συνεχεις ανατροπες και παραλληλα γεγονοτα. Βεβαια πολυ απροσεχτο εχουν κανει τον ντεξ , που δε συμβαδιζει με τον εως τωρα χαρακτηρα του, αλλα τουλαχιστον ξαναβλεπω τη σειρα με ευχαριστηση.
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όλα ok, καλή η σαιζόν κτλ. Το τελευταίο επεισόδιο επίσης πολύ καλό. Αλλά και εγώ το έχασα αυτό που ρωτάει ο φίλος παραπάνω (υποθέτω κι άλλοι αν κρίνω από τον αριθμό των απαντήσεων.) Καμία αναλυτικότερη εξήγηση? E τι να καταλάβεις; Μία λίστα με ονόματα κοιτούσε στο προηγούμενο, σε αυτό έδειξε ότι είναι λίστα με σκάφη, στο επόμενο θα πει λογικά περισσότερες λεπτομέρειες. Υποψιάζεται τον Ντέξτερ ότι μπορεί να είναι ο Bay Harbor Butcher. 2η σεζόν που έσφαζε μόνο εγκληματίες και τους πετούσε στη θάλασσα και κρατούσε σλάιντς με το αίμα των θυμάτων. Τα πάντα είχαν βρει εκτός από το ποιός είναι. Και τον ξετρύπωσε ο αραπάκος ο οποίος είχε εμμονή με τον Ντέξτερ από πάντα ότι κάτι κρύβει και στο τέλος σκοτώθηκε στην έκρηξη και τα ρίξαν όλα σε αυτόν. Και από τότε άλλαξε λιμάνι ο Ντέξτερ και πετούσε τα θύματα σε ένα μέρος που να τα παίρνει ένα ρέμα για να μην τα βρεί ποτέ ξανά κανένας. E μία τέτοια σύνδεση με τα σκάφη πάει να κάνει τώρα η Λαγκουέρτα. To τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν το οποίο στο imdb γράφεται ως episode 12 για προφανείς λόγους, έχει τίτλο.. "Surprise, Motherfucker" http://www.youtube.com/watch?v=PBXVYM4zlDg Οπότε του χρόνου θα τον κυνηγάνε όλοι λογικά και θα έχουμε showdown. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα