chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το γκρέμλιν η Κουβανή τι κοίταζε στο τέλος και γιατί στάθηκε στο όνομα του dex; Είδα ότι κοίταζε κάτι για πλοία και μετά πήρε την κατάσταση του τμήματος με κάποια τικ δίπλα σε ονόματα ανάμεσα στα οποία και του dex..... Δηλαδή υποτεύθηκε τον dex επειδή έχει το "slice of life"; Αυτά ούτε σε αστυνομικά διηγήματα της Αβάνας που διάβαζε μικρή 1
timoboll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αυτός ο μαφιόζος σαν cartoon είναι δεν ξέρω τι ρολο βαράει .η χημεία του dex με την άλλη όπως είπα και παλιά με πείθει εμενα,επίσης η deb με νευριάζει όπως πάντα αυτό το ξυλάγγουρο 1
Zugzwang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο το χτίσιμο της σεζόν μέχρι στιγμής αλλά... δε μου έχει φύγει ακόμα το κεφάλι! 7o επεισόδιο φτάσαμε και απ' το επόμενο περιμένω λίγο περισσότερο ένταση και ανατροπές. Δεν μπορούν να είναι όλες οι σεζόν σαν την τέταρτη, που σε είχε στην ΤΣΙΤΑ απ' το πρώτο επεισόδιο αλλά θέλω κάτι παραπάνω. Πολύ ικανοποιημένη είμαι πάντως με την πορεία.
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μαρεσει που αποκαλυπτονται πολλες λεπτομεριες σε καθε επεισοδιο. τα εχουν μπλεξει αρκετα παντως
nickmanak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Προγνωστικά δικά μου για τα υπόλοιπα επεισόδια: -Ο Titus Pullo θα πάρει τον πούλο από τον Ντεξ. -Η Λαγκουέρτα μαλλον θα πεθανει απο την αδερφούλα. -Η ξανθομάλλα Χάνα θα πεθάνει αλλά δεν κατέληξα πως. -Ο Κουιν μαλλον θα πεθάνει προσπαθωντας να καθαρισει το ονομα του κ ετσι κ θα βγει απο τη σειρά. -Ισως στο τελος αδερφή και αδερφός πεσουν στο κρεβατι μαζί. 2
D_N_A Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 -Η ξανθομάλλα Χάνα θα πεθάνει αλλά δεν κατέληξα πως. Θεωρώ ότι μετα την "εντολή" της Ντεμπρα ο Ντέξτερ θα προσπαθήσει να την βγάλει απο την χώρα και θα πεί στην Ντέμπρα οτι την σκότωσε. Ο Ρώσος θα σκοτώσει την Χάνα επειδή είναι κοντά στον Ντέξτερ και ο Ντέξτερ θα σκοτώσει τον Ρώσο που σκότωσε την Χάνα. Happy end Λέμε 4
bosei Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Τι μωρο ειναι αυτη η Χανα.... Και η τέτοια του Κουίν στο τελευταίο δεν μας χάλασε... 5
tzinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δε πα να φανε και τον ντεξ και και την ντεμπ και την λαγκουαρκουδα, τη στριπτιζου του κουιν μονο μη γκιξει κανεις! 4
Toxoman_UK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι μωρο ειναι αυτη η Χανα.... Τι να πιάσει η ψωλοχάνα μπροστά στον μπρουτάλ θεό Ισαακ. Το κουβανόγκρεμλινγκ που είπε κ ο κουμπάρος πιστευώ κ γω θα την βρεί από την αφόρητη κ υστέρω Deb.Το να καταλήξουν μαζί τα 2 αδερφάκια καθόλου παράλογο,δεδομένου ότι είναι half-siblings .Πχ όπως το να πας με τον πρώτο ξάδερφο σου ή ξάδερφη σου.wait,είναι half-siblings right? Ι am rooting for Isaak though.Θέλω ο Dex να τη βρεί από τον Ουκρανό γκέι μπρουτάλ παιδαρά.Επιβάλλεται Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από Toxoman_UK
Feregorn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τι να πιάσει η ψωλοχάνα μπροστά στον μπρουτάλ θεό Ισαακ. Το κουβανόγκρεμλινγκ που είπε κ ο κουμπάρος πιστευώ κ γω θα την βρεί από την αφόρητη κ υστέρω Deb.Το να καταλήξουν μαζί τα 2 αδερφάκια καθόλου παράλογο,δεδομένου ότι είναι half-siblings .Πχ όπως το να πας με τον πρώτο ξάδερφο σου ή ξάδερφη σου.wait,είναι half-siblings right? Ι am rooting for Isaak though.Θέλω ο Dex να τη βρεί από τον Ουκρανό γκέι μπρουτάλ παιδαρά.Επιβάλλεται Σιγά μην τη βρεί από τον Ουκρανό γκέι μπρουτάλ παιδαρά ο Ντεξ....Συμφωνώ με την ανάλυση του D_N_A, θεωρώ και εγώ εξαιρετικά πιθανό αυτό το ενδεχόμενο. Όσο για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ετεροθαλών αδελφών, είναι κάτι "σχετικά" φυσιολογικό. Μην ξεχνάμε ότι λίγους αιώνες πριν, η αιμομιξία ήταν αρκετά διαδεδομένη στις αριστοκρατικές οικογένειες για την διατήρηση του status quo...Επιπλέον, είχα ακούσει ότι το φινάλε του βιβλίου, αυτό το τέλος πραγματεύεται...
scullyist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ποια αιμομιξία και λοιπά, δεν είναι half=ετεροθαλής, υιοθετημένος είναι. "Not blood related" 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν αποτελεί spoiler η θέση της ηθοποιού (που έχει το ρόλο της Deb) σε πρόσφατη συνέντευξή της πάνω στο θέμα της πιθανής "ερωτικής σχέσης" Deb και Dexter... αλλά πάνω κάτω έχει πει (και κάπως εμφατικά) όχι, αποκλείεται, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Έτσι κι αλλιώς η Deb φαίνεται να προχωράει παρακάτω με τα νέα δεδομένα. Και επίσης αν οι writers ενδιαφέρονται για τη γνώμη του κοινού της σειράς (γιατί γενικότερο σχέδιο δεν πιστεύω ότι υπάρχει) μάλλον δε θα το επαναφέρουν ξανά. Στα του επεισοδίου και της γενικότερης πορείας, για κάποιον λόγο περίμενα να έχει κλιμακωθεί αρκετά το θέμα "ζώνουν τον Dexter από παντού και η Deb φρικάρει/παλεύει με τις αποκαλύψεις (ειδικά με το πώς αλλάζουν παρελθοντικά σημαντικά γεγονότα που είχε "μεταφράσει" διαφορετικά. Εδώ βλέπουμε σχεδόν τυπικά Dexter επεισόδια ή αν όχι αυτό, τότε κάτι που είναι σχετικά χλιαρό (αν και ομολογώ ότι η σκηνή που ο συγγραφέας κάνει σπασμούς και πέφτει ξερός ήταν ξεκαρδιστική ). Επίσης μου κακοφάνηκε που ο Dexter εξηγεί στον θεατή γιατί η Hannah είναι διαφορετική από τις 3 προηγούμενες. Γενικότερα (όπως και η παρουσία του head-Harry) αυτοί οι εσωτερικοί μονόλογοι έχουν παρακμάσει σε ενδιαφέρον και ουσία, και είτε λένε το προφανές, είτε εξηγούν ρητά πράγματα στο θεατή για να μην έχουμε απορίες :/ Η τελική απόφαση της Deb ήταν μάλλον βιαστική*, αλλά όταν δε με ενδιαφέρουν όλες οι άλλες ιστορίες που έχουν (η LG εξακολουθεί να είναι το αντίστοιχο ενός Gollum για την ώρα), πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που θα κρατήσει για να δω και το επόμενο επεισόδιο. Τεχνικά, υποθέτω ότι ήθελαν στο σενάριο να μην μείνουν μόνο στην αντίδραση της Deb και στο denial της, και ήθελαν να καλύψουν και την αποδοχή και την... εκμετάλλευση του Dexter που αναπόφευκτα θα ερχόταν. Αλλά, αυτή η βιασύνη φέρνει προχειρότητα και επιφανειακή αντιμετώπιση ενός θέματος που θα έπρεπε να έχει περισσότερο βάθος προς εξερεύνηση. Δεν ξέρω... για μένα η απόπειρα να είναι κάπως πιο ρεαλιστικοί φέτος, έχει πάει περίπατο στα τελευταία επεισόδια.
Toxoman_UK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ποια αιμομιξία και λοιπά, δεν είναι half=ετεροθαλής, υιοθετημένος είναι. "Not blood related" Σωστά my bad, νόμιζα ο πατέρας είναι ο ίδιος.Ακόμα πιο εύκολο δλδ στο τέλος να τακιμιάσουν τα αδερφάκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα