Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου είναι το concept της σειράς (με τον ένα κακό ανα κύκλο) που την περιορίζει αλλά και την οδηγεί στην οποία πτώση. Πόσοι δηλαδή super κακοί να υπάρχουν σε μια πόλη; Για εμένα ο 1ος κύκλος και ο 4ος ήταν οι κορυφαίοι. Πλέον πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούν στον Dexter και ο κλοιός γύρω του να αρχίζει να σφίγγει.

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως να ανοίγαμε ένα poll με ερώτημα το "Ποια θα θέλατε να είναι η κατάληξη του Dexter;"

Νομίζω θα είχε αρκετό ενδιαφέρουν να δούμε τι προτιμάμε οι περισσότεροι.

Π.χ.:

α) Να πεθάνει/σκοτωθεί

β) Να ξεσκεπαστεί η πραγματική του ταυτότητα και να μπει φυλακή

γ) Να μην αντέξει τη πιθανή καταδίκη του και να αυτοκτονήσει

δ) Να μην κουβαλάει πια τον σκοτεινό συνεπιβάτη/Να γιατρευτεί

ε) Κάτι άλλο (προτείνετε...)

Τι λέτε;

Δημοσ.

ε) να συνεχίσει να σκοτώνει τα καθίκια και να μη τον πάρει χαμπάρι κανείς. Με την αδερφή του θα δούμε τι θα κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεταιράκι. Αυτό που λένε partners in crime.

Απ' τον 5ο κύκλο το ψήνουν.

Δεν μας έχει δείξει καθόλου τέτοια δείγματα στο χαρακτήρα της η Debra (psycho-killer). Θα χαλαστώ πολύ αν μάθει την αλήθεια για τον Dexter και κάνει την πάπια... Εκτός κι αν τα φτιάξουν, ερωτευτούν παράφορα και λόγω συναισθημάτων δεν τον προδώσει αυτή κι αυτός σταματήσει τις δολοφονίες. Οτιδήποτε άλλο θα μου φανεί εντελώς ακραίο για τη σχέση τους αλλά και για όλη τη σειρά.

Δημοσ.

Μήπως να ανοίγαμε ένα poll με ερώτημα το "Ποια θα θέλατε να είναι η κατάληξη του Dexter;"

Νομίζω θα είχε αρκετό ενδιαφέρουν να δούμε τι προτιμάμε οι περισσότεροι.

Π.χ.:

α) Να πεθάνει/σκοτωθεί

β) Να ξεσκεπαστεί η πραγματική του ταυτότητα και να μπει φυλακή

γ) Να μην αντέξει τη πιθανή καταδίκη του και να αυτοκτονήσει

δ) Να μην κουβαλάει πια τον σκοτεινό συνεπιβάτη/Να γιατρευτεί

ε) Κάτι άλλο (προτείνετε...)

Τι λέτε;

Να κλειδωθει στο τρελοκομείο μιας και σκέφτεται πολύ με τον εαυτό του και ωρες ωρες δε τον καταλαβαινει!

1η και 2η σεζόν πολυ καλές, στη 3η αρχιζει μια κοιλια που με κουρασε και τη σταματησα τη σειρα,η 4η με το ντόρο που εχει, πρεπει να ειναι καλή και 5η και 6η παλι κοιλια που μεγαλώνει! Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το πραγμα γιατι αν το αρμεξουν πολύ θα μεταμορφωθει σε παντεσπάνι σειρα που με το χρόνο αυτοκαταστραφηκε!

Δημοσ.

Δεν μας έχει δείξει καθόλου τέτοια δείγματα στο χαρακτήρα της η Debra (psycho-killer). Θα χαλαστώ πολύ αν μάθει την αλήθεια για τον Dexter και κάνει την πάπια... Εκτός κι αν τα φτιάξουν, ερωτευτούν παράφορα και λόγω συναισθημάτων δεν τον προδώσει αυτή κι αυτός σταματήσει τις δολοφονίες. Οτιδήποτε άλλο θα μου φανεί εντελώς ακραίο για τη σχέση τους αλλά και για όλη τη σειρά.

Στον 5ο κύκλο θα μπορούσε να συλλάβει τους δολοφόνους (Dexter και Lumen) αλλά τους άφησε να φύγουν γιατί είχε ταυτιστεί μαζί τους.

Άρα δείγματα υπάρχουν. Νομίζω είναι η φυσική συνέχεια.

Εκτός αν το πάνε σε κυνηγητό του Dexter απ' την αδελφή του σ' ολόκληρο τον κύκλο!

Πράγμα δύσκολο γιατι έχουν και 8 κύκλο στα σκαριά.

Δημοσ.

Στον 5ο κύκλο θα μπορούσε να συλλάβει τους δολοφόνους (Dexter και Lumen) αλλά τους άφησε να φύγουν γιατί είχε ταυτιστεί μαζί τους.

Άρα δείγματα υπάρχουν. Νομίζω είναι η φυσική συνέχεια.

Νομίζω πως αυτό δεν αποδεικνύει πως είναι ικανή να κάνει φόνο. Άλλωστε πολλές φορές την έχουμε δει να διστάζει να πλησιάσει σκηνές φόνων. Δεν έχει γερό στομάχι για το αίμα που απαιτεί η «δουλειά» του Dexter. Άσε που είναι εξωφρενικά κλαψιάρα για να μην την πω αλλιώς... (you know what I mean)

Εκτός αν το πάνε σε κυνηγητό του Dexter απ' την αδελφή του σ' ολόκληρο τον κύκλο!

Πράγμα δύσκολο γιατι έχουν και 8 κύκλο στα σκαριά.

Αυτό το ενδεχόμενο το αποκλείω. Ίσως απλά τη δούμε να προσπαθεί να γνωρίσει και να κατανοήσει την πλευρά του «αδερφού» της που μέχρι τώρα δεν ήξερε ότι υπήρχε. Πιστεύω πως στο τέλος θα γίνει αυτή πιο σκληρό καρύδι και ταυτόχρονα περισσότερο γυναίκα και αντίστοιχα ο Dexter θα κατευνάσει το θηρίο που ζει μέσα του.

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό δεν αποδεικνύει πως είναι ικανή να κάνει φόνο. Άλλωστε πολλές φορές την έχουμε δει να διστάζει να πλησιάσει σκηνές φόνων. Δεν έχει γερό στομάχι για το αίμα που απαιτεί η «δουλειά» του Dexter. Άσε που είναι εξωφρενικά κλαψιάρα για να μην την πω αλλιώς... (you know what I mean)

Αυτό το ενδεχόμενο το αποκλείω. Ίσως απλά τη δούμε να προσπαθεί να γνωρίσει και να κατανοήσει την πλευρά του «αδερφού» της που μέχρι τώρα δεν ήξερε ότι υπήρχε. Πιστεύω πως στο τέλος θα γίνει αυτή πιο σκληρό καρύδι και ταυτόχρονα περισσότερο γυναίκα και αντίστοιχα ο Dexter θα κατευνάσει το θηρίο που ζει μέσα του.

Όταν έγραφα για συνέταιρους στο έγκλημα, εννοούσα να τον βοηθάει να ξεφεύγει, ίσως παραποιώντας στοιχεία, όταν ο κλοιός στενεύει, όχι να κρατάει κανα πριόνι και να πετσοκόβει κακούς!

Τι εννοείς κλαψιάρα; :-D Εντάξει, έχει δείξει ότι είναι και σκληρό καρύδι (το μακελειό στο μπαρ στον 6ο κύκλο)

Πάντως περιμένω με περιέργεια να δω που θα το πάνε οι σεναριογράφοι.

Δημοσ.

Τι εννοείς κλαψιάρα;

Βρε συ κλαίει με το παραμικρό η τύπισσα! Δεν την αντέχω! Και έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με αυτό που θέλει να περάσει προς τα έξω, πως είναι δηλαδή σκληρή και δυνατή και αντράκι όπως λες. Ναι είναι, αλλά τραβάει και τρελά ζόρια μέσα της για το ποια πρέπει να είναι και ποια ΘΕΛΕΙ τελικά να είναι. Κι επειδή την έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές να βγάζει τα εσώψυχά της στην ψυχολόγο, θεωρώ πως σε αυτό το κομμάτι θα συνεχίσουν να «χτίζουν» οι σεναριογράφοι.

6 σεζόν τώρα τη βλέπαμε να το παίζει σκληρή, μετά να μαλακώνει μπροστά στον κάθε άντρα που γνώριζε (αλλαγή συμπεριφοράς που υποδηλώνει πως δεν έχει κατασταλάξει μέσα της στο ποια θέλει να είναι), παρ' όλα αυτά να μην αφήνεται/δίνεται ολοκληρωτικά στον σύντροφο και στο τέλος να τρώει τα μούτρα της, είτε από δικό της λάθος είτε από κακή της τύχη. Η αλήθεια είναι πως θέλω να τη δω μια φορά να φέρεται φυσιολογικά σα γυναίκα χωρίς να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο αδιαφορίας από τους άλλους. Ας ελπίσουμε πως θα «φτιάξει» λίγο σε αυτό το θέμα, ίσως με τη βοήθεια του Dexter, γιατί τελικά μόνο ένας άντρας θα τη στρώσει αυτή! :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά η σειρά έχει ωραίες γυναικείες παρουσίες.

αμα η ντεμπρα ηταν αλλη ηθοποιος πιο ομορφη θα συμφωνουσα.

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου αρέσει σαν παρουσία η Lauren Velez, αν και είναι πολύ καλή στον ρόλο της.

Έφαγαν και την Julie Benz :cry:

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...