Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απλά χαίρομαι που γύρισε 180 μοίρες η συζήτηση :)

Sideboobs της Yvonne, και κώλοι στην παραλία στη σκηνη με τον Batista.

(άσχετα με τη σειρά που δε μπορώ να πω ότι πολυνοιάζομαι για τις περισσότερες ιστορίες πλην των τσακωμών Dex & Deb)

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(άσχετα με τη σειρά που δε μπορώ να πω ότι πολυνοιάζομαι για τις περισσότερες ιστορίες πλην των τσακωμών Dex & Deb)

Το οποιο και αυτο πρεπει να πω εχει αρχισει και με κουραζει λιγο διοτι το εχω δει αρκετες φορες πια και στην τελικη πρεπει να δεχτει οτι αυτος ειναι ο Dexter και δεν θα τον αλλαξει.Ουτε να του ζηταει τα ρεστα γιατι εκανε ετσι το ταδε πραγμα παλια κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Το οποιο και αυτο πρεπει να πω εχει αρχισει και με κουραζει λιγο διοτι το εχω δει αρκετες φορες πια και στην τελικη πρεπει να δεχτει οτι αυτος ειναι ο Dexter και δεν θα τον αλλαξει.Ουτε να του ζηταει τα ρεστα γιατι εκανε ετσι το ταδε πραγμα παλια κτλ.

Debra voice on:

Are you FUCKIN kidding me??

Εσύ άμα έπιανες τον αδερφό σου να σφάζει κόσμο τυλιγμένο σε νάιλον και σου έλεγε ότι είναι κατα συροή δολοφόνος και έχει σφάξει κανα 1000άρι άτομα ΚΑΙ σχετιζόταν άμεσα και με τη δουλειά σου και με παρελθόν σου θα το δεχόσουν ξέρω εγώ; Αν το ξεπερνούσε και το δεχόταν έτσι εύκολα θα παραήταν φθηνό. Εντάξει ξέρει η αδερφή του πλέον ότι είναι κατα συροή δολοφόνος, ΟΚ το ξεπέρασε και το δέχτηκε και δεν τρέχει και τίποτα, όλα όπως πριν.

Δημοσ.

Εγω αυτο ειπα?Οτι να το δεχτει κατευθειαν?Μας εδειξε αυτο το σταδιο,μας εδειξε τις συζητησεις-τσακωμους και παλι καθε φορα που τους βλεπουμε να κανουν αυτο,γυρναει η Ντεμπρα στο ιδιο σημειο.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που η σειρά έχει φτάσει στα μισά βλέπετε καθόλου; Έλεγα να βλέπω επεισόδιο-επεισόδιο αλλά η προηγούμενη season παραήταν απογοήτευση. Ή μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος; Για πείτε γνώμες;

Δημοσ.

Τώρα που η σειρά έχει φτάσει στα μισά βλέπετε καθόλου; Έλεγα να βλέπω επεισόδιο-επεισόδιο αλλά η προηγούμενη season παραήταν απογοήτευση. Ή μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος; Για πείτε γνώμες;

Πολύ καλή μέχρι τώρα η σεζόν και πολύ δυνατό ξεκίνημα...σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει

Τώρα για το 2ο ερώτημα σου, άλλοι βλέπουν 1 τη βδομάδα, άλλοι περιμένουν να τελειώσει ο κύκλος και να τα δουν όλα μάζι

Όπως βολεύεται ο καθένας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μ' αρεσει που ειπε σε καποια φαση μες στην σεζον αυτη οτι δεν την ξαναπαταει,

θα τους σκοτωνει επι τοπου, το δαμε ντεξ, το δαμε :lol:

χα! Ο ηλιθιος....

.. tumblr_mcb659EHGu1qceanoo3_250.gif tumblr_mcb659EHGu1qceanoo4_250.giftumblr_mcb659EHGu1qceanoo5_250.gif.

Επεξ/σία από AlexM
  • Like 2
Δημοσ.

πφφφφ.. με ξενερωσε ασχημα αυτο το επεισόδιο!!

Για να μην μιλησω για τις σεναριακες ευκολιες που ειχε αυτο το επεισοδιο. με τον ισαακ να εχει κινητο! μεσα στη φυλακη και να τρομοκρατει τον διμετρο λατινο γυρνωντας του το δαχτυλακι... Ασε που η Λαγκουερτα οσο αχρηστη ηταν σε 6 σεζον, τωρα ξαφνικα βρισκει και καρφιτσες. ΑΑΑ, να προσθεσω ότι μεσα σε αυτα που περιμενα απο την αρχη της σεζον ηταν το να συνειδητοποιησει η Ντεμπρα οτι ο δολοφονος του τζορνταν τσεης που αφησε να φυγει ήταν ο Ντεξ... Από πότε ρε παιδια το ήξερε αυτο η Ντεμπ κι εγω δεν το θυμαμαι? γιατι πολυ αταραχα και σαν να ηταν δεδομενο του το ξεφουρνισε οτι η Λαγκουερτα τον υποψιαζεται γι'αυτον τον φονο...

Σιγα, σου φαινεται παραξενο οτι στην φυλακη εχουν κινητο?? Εδω εχουν τηλεορασεις και xbox το κινητο ειναι το προβλημα?? Οσο πιο ψηλα εισαι στην φυλακη τοσο πιο διακοπες κανεις..

Επισης, διμετρος και λατινος δεν παει, και ο συγκεκριμενος ηταν στον μεσο ορο ταπας που εχουν οι λατινοι. Επισης η λαγκουερτα οταν δεν παιζει για να γινει chief μια χαρα αστυνομικος ειναι. Τελος η ντεμπ δεν το συνειδητοποιησε, αλλα το καταλαβε. Πλεον οποιος δολοφονος εξαφανιστει, ξερει οτι το εχει κανει ο ντεξ

Δημοσ.

Σιγα, σου φαινεται παραξενο οτι στην φυλακη εχουν κινητο?? Εδω εχουν τηλεορασεις και xbox το κινητο ειναι το προβλημα?? Οσο πιο ψηλα εισαι στην φυλακη τοσο πιο διακοπες κανεις..

Επισης, διμετρος και λατινος δεν παει, και ο συγκεκριμενος ηταν στον μεσο ορο ταπας που εχουν οι λατινοι. Επισης η λαγκουερτα οταν δεν παιζει για να γινει chief μια χαρα αστυνομικος ειναι. Τελος η ντεμπ δεν το συνειδητοποιησε, αλλα το καταλαβε. Πλεον οποιος δολοφονος εξαφανιστει, ξερει οτι το εχει κανει ο ντεξ

δεν μου φαινεται παραξενο, αλλα χτυπουσε πολυ ασχημα γτ το εβγαλε εξω και μιλουσε σαν να ειχε παει για καφεδακι! το διμετρος λατινος δεν το ειπα κυριολεκτικα, αλλα εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε να εκανε κατι φοβερο ο Ισαακ για να τρομοκρατηθει ο αλλος ετσι, τη στιγμη μαλιστα που ειχε τοσα ατομα διπλα του για να επεμβουν..

Αρχ@@ια αστυνομικος ειναι η Λαγκουερτα, σορι κιολας, αλλα απο το πρωτο επεισοδιο φαινοταν τι "σαϊνι" ειναι με την υποθεση του δολοφονου με το φορτηγο...

Τέλος, το ζητημα με τον Τσεης Τζορνταν δεν ειναι το ιδιο με εναν οποιοδηποτε δολοφονο.. Ο Τ. Τζορνταν ήταν η υποθεση που η Ντεμπ αφησε τους δυο δολοφονους να γλυτωσουν, που για πρωτη φορα μπηκε στη θεση να σκεφτει οτι καποιοι ανθρωποι δεν αξιζει να ζουν.. Η συνειδητοποιηση που σεναριακα τα σκατωσανε ηταν αυτο ακριβως! Οχι οτι ο Ντεξτερ σκοτωσε τον Τζορνταν, αλλα οτι η ιδια ειχε συγκαλυψει τον αδερφο της πολυ πριν μαθει την αληθεια γι'αυτον.. Και σε αυτο δεν κανανε καμια αναφορα! Για να μην μιλησω για τον ice truck killer που δεν εχουν συζητησει τιποτα ακομα..

Δημοσ.

δεν μου φαινεται παραξενο, αλλα χτυπουσε πολυ ασχημα γτ το εβγαλε εξω και μιλουσε σαν να ειχε παει για καφεδακι! το διμετρος λατινος δεν το ειπα κυριολεκτικα, αλλα εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε να εκανε κατι φοβερο ο Ισαακ για να τρομοκρατηθει ο αλλος ετσι, τη στιγμη μαλιστα που ειχε τοσα ατομα διπλα του για να επεμβουν..

Αρχ@@ια αστυνομικος ειναι η Λαγκουερτα, σορι κιολας, αλλα απο το πρωτο επεισοδιο φαινοταν τι "σαϊνι" ειναι με την υποθεση του δολοφονου με το φορτηγο...

Τέλος, το ζητημα με τον Τσεης Τζορνταν δεν ειναι το ιδιο με εναν οποιοδηποτε δολοφονο.. Ο Τ. Τζορνταν ήταν η υποθεση που η Ντεμπ αφησε τους δυο δολοφονους να γλυτωσουν, που για πρωτη φορα μπηκε στη θεση να σκεφτει οτι καποιοι ανθρωποι δεν αξιζει να ζουν.. Η συνειδητοποιηση που σεναριακα τα σκατωσανε ηταν αυτο ακριβως! Οχι οτι ο Ντεξτερ σκοτωσε τον Τζορνταν, αλλα οτι η ιδια ειχε συγκαλυψει τον αδερφο της πολυ πριν μαθει την αληθεια γι'αυτον.. Και σε αυτο δεν κανανε καμια αναφορα! Για να μην μιλησω για τον ice truck killer που δεν εχουν συζητησει τιποτα ακομα..

αφου την λαγκουερτα θα την σκοτωσει ο ντεξτερ. τι συζηταμε τωρα...

Δημοσ.

αφου την λαγκουερτα θα την σκοτωσει ο ντεξτερ. τι συζηταμε τωρα...

μπα.. Εγω στοιχηματιζω οτι θα το κανει η Ντεμπ...

Δημοσ.

Γουστάρω πως τα έχουν μπέξει έτσι τα πράγματα. Η LG κυνηγά τον Dex, η Deb την Yvonne και οι 2 κυνηγημένοι είναι στην πραγματικότητα αρπακτικά και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ξεφύγουν.

Μου φαίνεται ηλίθιο απο την μια που την έχει πατήσει τόσο ερασιτεχνικά ο Dex, αλλα μετά θυμάμαι πως στον έρωτα είναι πρωτιάρης και τα λάθη είναι άκρως κατανοητά. Δεν την εμπιστεύομαι με τίποτα, και έτσι και το τελειώσουν φέτος να τον κυνηγά full force η LG και η Yvonne να την κάνει καπνός αλα Lumen θα είναι πολύ χαζό. Θα ξενερώσω που με κέρδισε πάλι η σειρά μόνο για να με παρατήσει στα παγωμένα πάλι. Ο Dex μπορεί να νε πρωτιάρης, αλλα εγώ θα πρεπε να ξέρω καλύτερα :P

Σε περίπτωση που παρατήσει την Deb ο Dex σε κανα φινάλε, εκεί που FBI και LG τον κυνηγάνε, και πάει με την Yvonne σε πλήρης (όσο cliche και αν είναι) Bonnie and Clyde για την τελευταία σεζόν θα γουστάρω τέρμα.. Ήδη είδαμε σήμερα πως πάει να του βγάλει τον Dark Passenger, και σιγά σιγά παίζει να τον καταφέρει.

Μπορούν και 'άνετα' να ξεφορτωθούν τον Titus... Λίγο poison στα french fries και αν θέλει ας τον ξαναπετύχει σε κανα εστιατόριο. Τόσο απλά...

Η σειρά φέτος μου φαίνεται πολύ βιαστική, όλα γίνονται μέσα σε 1-2 επεισόδια, και ενώ θα έπρεπε να μου φαίνεται τίγκα αρνητικό αυτό, μπορώ να πω πως (ίσως λόγο ρελαντί, ίσως λίγο το εβδομάδα εβδομάδα) με έχει κερδίσει και πάλι η σειρά. Απο το κλασσικό πια intro με το πρωινό μέχρι το τελευταίο λεπτό, το οποίο τελευταίο λεπτό δεν ήξερα πότε θα έσκαγε, η κάθε σκηνή με είχε στην τσίτα που κοιτούσα συνέχεια την ώρα να δω εαν τελείωνε εκεί για να με έτοιμος. Αγαπάμε Dexter ρε, τέλος.

• Like 3
Δημοσ.

Ο Ρώσος μαφιόζος με αγγλική προφορά Τζειμς Μπόντ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει. Πολύ ξεκάρφωτος χαρακτήρας.

Πρέπει να είναι ο μοναδικός μαφιόζος που δουλεύει μόνος του... ενώ ο Ντέξ τον κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα του.

Το σκηνικό με τα πατατάκια πολύ γελοίο! Ομοίως και αναφορά του Ντέξτερ στο roadunner :wacko:

Ο Ντεξ κάνει διαρκώς ερασιτεχνικά λάθη.

Πάντως το σκηνικό με την Υβον ήταν προφανές εξ αρχής ότι θα καταλήξει στο κρεβάτι.

Ο Μπατίστα συνεχίζει όπως στην προηγούμενη σεζόν, να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την αστυνομία. Το ίδιο και ο Κουίν. Είναι ο εύκολος τρόπος να απομακρύνουν 2 παλιούς κινδύνους για τον Ντεξ και να φέρουν νέους.

Το ίδιο και με τον συγγραφέα. Τον ξέγραψαν υπερβολικά εύκολα.

Μου φαίνεται ηλίθιο απο την μια που την έχει πατήσει τόσο ερασιτεχνικά ο Dex, αλλα μετά θυμάμαι πως στον έρωτα είναι πρωτιάρης και τα λάθη είναι άκρως κατανοητά.

Πρωτάρης ήταν ο Ντέξ μόνο στην 1η και ίσως τη 2η σεζόν. Από τότε και έπειτα έγινε ο σουπερ-γαμιάς.

Δημοσ.

Πρωτάρης ήταν ο Ντέξ μόνο στην 1η και ίσως τη 2η σεζόν. Από τότε και έπειτα έγινε ο σουπερ-γαμιάς.

Γαμιάς ίσως,

ερωτιάρη πρώτη φορά τον βλέπουμε. Κάνει τα ίδια λάθη που κάναμε στο γυμνάσιο επειδή δεν έχει μάθει/συνηθίσει τέτοια αισθήματα και χημεία

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...