Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελπιζω ο dexter να πηδηξει την yvonne πριν την σκοτώσει γιατι αν γινει αναποδα θα ειναι πιο αρρωστο απο την αιμομιξια

τοσο

κοντα......μα τοσο κοντα (να πεσεις μεσα στο αναποδο λολ).

:devil:

Δημοσ.

Μέσα έπεσε 100% όπως και όλος ο πλανήτης.

Δεν είδαμε (.Υ.) όμως. Ελπίζουμε στο επόμενο επ που θα ναι από πάνω η Υβόνη να δούμε περισσότερα! :D

Δημοσ.

ειχε λιγο απο το πλαι. Επισης, σορυ αλλα εβγαλε ματια, γυρνα στην σκηνη (21:40)που ειναι στο ρεστοραντ ο ειντζελ με την αδερφη του και παρατηρησε μια σανιδα σερφ που περναει απο διπλα :-D

Δημοσ.

Και ελεγα δεν μπορει να ειμαι μονο εγω ειμαι αυτος που το ειδε αυτο στην σκηνη με τον Μπατιστα :-D

Δημοσ.

και κατι αλλο, η κοπελια απο ορχιδεες δεν μου φαινεται να ξερει πολλα. 1τον ψεκαζε τα πεταλα που δεν κανει. 2ρον στην αρχη ποιανει μια και του λεει παρε αυτην θα σου κρατησει μια ζωη. Και 3τον την αλλη την εβαλε στο σκοτεινο δωματιο!! ΑΛΛΑ απο @ρχιδεες μοιαζει να ειναι εξπερ B)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είδαμε (.Υ.) όμως. Ελπίζουμε στο επόμενο επ που θα ναι από πάνω η Υβόνη να δούμε περισσότερα! :D

Sideboob man......

Την άλλη την λάρα που έτρεχε πίσω από τον Batista στο εστιατόριο την είδες? Με το που ανοίγει η σκηνή.....5λεπτο pause....ω Θεέ μου.

Το επεισόδιο δεν ξέρω πως το ονόμασαν, αλλά εγώ θα το λέω FAP-tality. Fack yea :lol: !!!

Δημοσ.

πφφφφ.. με ξενερωσε ασχημα αυτο το επεισόδιο!!

καταρχάς, ο Ντεξτερ οσο παει και χαζευει ή ειναι ιδεα μου ρε παιδιά??? Πέρα του ότι δεν το τρωω ολο αυτό περι χημειας μεταξυ τους - γιατί δεν έχουν και γιατί βγαζει ματι οτι ειναι εξαναγκασμένο- εκθέτει το μυστικό του και τους κοντινούς του ανθρώπους για αλλη μια φορά σε μια δολοφονο??? που παρεπιπτώντος, πάλι αποκρυπτει στοιχεια απο την αστυνομια... Για να μην μιλησω για τις σεναριακες ευκολιες που ειχε αυτο το επεισοδιο. με τον ισαακ να εχει κινητο! μεσα στη φυλακη και να τρομοκρατει τον διμετρο λατινο γυρνωντας του το δαχτυλακι... Ασε που η Λαγκουερτα οσο αχρηστη ηταν σε 6 σεζον, τωρα ξαφνικα βρισκει και καρφιτσες. ΑΑΑ, να προσθεσω ότι μεσα σε αυτα που περιμενα απο την αρχη της σεζον ηταν το να συνειδητοποιησει η Ντεμπρα οτι ο δολοφονος του τζορνταν τσεης που αφησε να φυγει ήταν ο Ντεξ... Από πότε ρε παιδια το ήξερε αυτο η Ντεμπ κι εγω δεν το θυμαμαι? γιατι πολυ αταραχα και σαν να ηταν δεδομενο του το ξεφουρνισε οτι η Λαγκουερτα τον υποψιαζεται γι'αυτον τον φονο...

• Like 4
Δημοσ.

Και ελεγα δεν μπορει να ειμαι μονο εγω ειμαι αυτος που το ειδε αυτο στην σκηνη με τον Μπατιστα :-D

Βγάλτε κανα screen grab ρε σεις που το χουμε σβήσει το επ! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...