vlachaquito Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πάντως καλό σενάριο να είναι γκέι αν και δεν πολυπαίζει, αδερφός του είναι ο άλλος 100%. Άλλα θα είχε γέλιο όταν θα είναι να τον σκοτώσει να τον βάλει ανάποδα στο τραπέζι και του μπήξει το μαχαίρι στον κ.. Ρε παιδια τι λετε τωρα ειλικρινα? Αδερφος και θα ειχε κρυψει την φωτογραφια του να μην την δουνε?? Δεν θα ελεγε οτι ειναι ο αδερφος μου?? Δλδ τι περιμενατε, η φωτογραφια να ηταν με τους δυο απο την Μυκονο με μαγιο-στρινγκ και μαργαριτες στα χερια να φιλιουνται με γλωσσο??? 1
benign Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μαλλον εχω κακιες λογω της κρισης αλλα θελω να καθαρισει πολυ κοσμο ο Dexter σε αυτη τη σεζον.Ακομη και την Deb την βαρεθηκα,πολυ συντηρητικη για την ηλικια της και ειδικα μετα την βρωμια που εχει υποτιθεται δει στην δουλεια της.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εσείς που θέλατε ο σπελτσερ να κρατούσε λίγα επεισόδια ακόμα, ελάτε τώρα, ήταν λίγο φρικιό αλλά δεν είχε τη νοημοσύνη που απαιτείται για να δυσκολέψει τον Dexter. Θεωρώ ότι μια χαρά έγκαιρα σκοτώθηκε 3
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 γιατι δεν στελνει 5 τσιρακια του με καλασκικοφ να τον κανουν κοσκινο??ετσι δεν κανουν οι γκανγκστεραδες?αφου ξερει που μενει.. και απο την αλλη ο ντεξ χαλαρος στο σπιτι του πινει μπυρες..αυτο ειναι λιγο υπερβολικο πιστευω γενικα η κοντρα αρχηγου μαφιας vs ντεξτερ,ενω ξερει ποιος ειναι,που μενει και που δουλευει δεν μπορει να ειναι καθολου αληθοφανης,και δεδομενου οτι μενουν τοσα επεισοδια ακομα μαλλον θα τα παρακανουν βολικα τα πραγματα για το ντεξ.. κλεινοντας τα ματια σε αυτο εχουν δημιουργησει καλο αντιπαλο δεος αυτη τη φορα,με αποτελεσμα να γινοντε επικοι διαλογοι μεταξυ τους,και γενικα τον απολαμβανω τον κυκλο,σιγουρα καλυτερος απο τον προηγουμενο.. 1
johnieXoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 γιατι δεν στελνει 5 τσιρακια του με καλασκικοφ να τον κανουν κοσκινο??ετσι δεν κανουν οι γκανγκστεραδες?αφου ξερει που μενει.. και απο την αλλη ο ντεξ χαλαρος στο σπιτι του πινει μπυρες..αυτο ειναι λιγο υπερβολικο πιστευω γενικα η κοντρα αρχηγου μαφιας vs ντεξτερ,ενω ξερει ποιος ειναι,που μενει και που δουλευει δεν μπορει να ειναι καθολου αληθοφανης,και δεδομενου οτι μενουν τοσα επεισοδια ακομα μαλλον θα τα παρακανουν βολικα τα πραγματα για το ντεξ.. κλεινοντας τα ματια σε αυτο εχουν δημιουργησει καλο αντιπαλο δεος αυτη τη φορα,με αποτελεσμα να γινοντε επικοι διαλογοι μεταξυ τους,και γενικα τον απολαμβανω τον κυκλο,σιγουρα καλυτερος απο τον προηγουμενο.. δεν στέλνει να τον καθαρίσουν γιατί είναι προσωπικό το θέμα θέλει να τον φάει ο ίδιος, όπως είχε κάνει και ο προπάππους του εξάλλου, αυτός που θα καθάρισε ο dex είχε αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα και στη μαφία, απρόσεκτος, έφαγε τον μπάτσο και τέτοια
Muchacho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πρεπει να εχει περισσοτερη συμμετοχη ο Masuka...
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω πως και δεν εχω περασει απο τα τοπικ των σειρων που βλεπω και οπως φαινεται θα κανω μια επιδρομη σημερα μεχρι και το 5ο επεισοδιο που εχω δει, ειμαι συνεχεια στην τσιτα, μηπως καποιος/α πει κατι που δεν πρεπει και καταστραφουν ολα. εξελισσεται αρκετα καλα, οχι τελεια. μαρεσει πολυ o ισαακ και σαν χαρακτηρας αλλα και σαν προσωπικοτητα. γαματο ντυσιμο, χαλαρος, hitman. φοβερος. εχω μια θεωρια για την κοπελιτσα που επαιζε και στο chuck αλλα δεν θελω να την πω ακομα. Δεν μου αρεσε στα πρωτα 3 επεισοδια η μανια της ντεμπρα να θελει να μαθει τα παντα για τον ντεξτερ και αυτο γιατι ο ντεξτερ επρεπε να απολογητε ολη την ωρα και να ειναι σε μια αμυντικη σταση. ηταν εκνευριστικο και δεν ηταν και σταθερο για την πλοκη. οπως δεν μου αρεσε που ο ισαακ μπηκε φυλακη. ενταξει, σιγουρα θα μιλαει με την συμμορια του, ισως βγει κιολας αλλα ειναι ακομα πιο επικινδυνος. αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η δευτερη φορα που ο ντεξτερ μπλεκεται με μαφια. Παντως αφου αυτη ειναι η προτελευταια σεζον ειναι πολυ πιθανο την ιστορια με τον ισαακ να την δουμε και στην επομενη σεζον. ωραιο θα ηταν αυτο αλλα δεν το βλεπω να προτοτυπουν. νομιζω παντως οτι θα πεθαινουν καποιοι απο το τμημα... (εχω την εντυπωση οτι η λαγκουερτα θα πεθανει....απο τον ντεξ) μεχρι να φτασουμε στην αλλη σεζον οπου ολοι θα ειναι κρεπαλιασμενοι. μια ακομα υποθεση ειναι, ποτε δεν ξερεις. και για λιγες wtf στιγμες, αυτη ειναι η αστορ σημερα http://www.imdb.com/media/rm480752640/nm2247732
Kasrith Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 εχω μια θεωρια για την κοπελιτσα που επαιζε και στο chuck αλλα δεν θελω να την πω ακομα. Έλα πες μας αλλιώς δεν θα σε πιστεύουμε αργότερα! :Ρ 1
Cue Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Για Isaac πάντως και με βάση την ιστορία που είπε στον Dexter θα γούσταρα να τον αφήσουν για cameo στην τελευταία σκηνή της επόμενης (τελευταίας?) season να σβάζει τον Dex.
bloody_buny Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ελπιζω ο dexter να πηδηξει την yvonne πριν την σκοτώσει γιατι αν γινει αναποδα θα ειναι πιο αρρωστο απο την αιμομιξια
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες ελπίζεις.... σου έδωσε η σειρά να καταλάβεις ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ή σε αυτή τη φάση περιμένεις διάφορες ανωμαλίες στη season;
speedy23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ελπιζω ο dexter να πηδηξει την yvonne πριν την σκοτώσει γιατι αν γινει αναποδα θα ειναι πιο αρρωστο απο την αιμομιξια hahaha wtf?Sick shit.
bloody_buny Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εχοντας δει το τελος απο το 6ο επεισοδιο δεν μπορω να σκεφτω πιθανο τροπο ναχει καλο τελος ο dex
nickmanak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν την παλευει το παλληκαρι ο Ντεξτερ, τον εχει πιει ασχημα φετος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα