Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξενέρωσα όχι γιατί δεν ήταν καλό το επεισόδιο αλλά γιατί από το preview στο προηγούμενο περίμενα να δω πολλά περισσότερα. Ήρθε και η ώρα για το πρώτο φίλερ της σεζόν μάλλον στο επόμενο επεισόδιο από ότι κατάλαβα από το preview. Από εκεί και πέρα...

Αν δεν τον πιάσουν και τώρα τον dexter και τη γλιτώσει με εφεύρεση και συγκυρίες στο τελευταίο επεισόδιο θα ξενερώσω. Έχει 3-4 μέτωπα που κινδυνεύει. Ένας ο μαφιόζος που ξέρει ότι σκώτωσε τον δικό του, μια η αδερφή του που τον ξέρει και με την βούλα και παλεύει μέσα της, μια η ΛαΓκουέρτα που σαν να έχει ψιλιαστεί κάτι και γενικά το ερευνάει και μια η Υβόνη. Σε λίγο έτσι όπως πάει το θέμα δεν θα τον σώζει ούτε ατομική βόμβα τόσα μέτωπα που φαίνεται ότι θα ανοίξουν..

• Like 1
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

"Hannah McKay, she stabbed a woman five times and since i found all i can think is giving her what she deserves" ...ΠΟΥΤΣΟ!

• Like 6
Δημοσ.

Ξενέρωσα όχι γιατί δεν ήταν καλό το επεισόδιο αλλά γιατί από το preview στο προηγούμενο περίμενα να δω πολλά περισσότερα.

Εεεε η μην βλέπετε τα previews η μην ψαρώνετε και τα αφήνετε να δημιουργούν hype άδικα :Ρ

Δημοσ.

Εγω απορω τοσα χρονια που βλεπω τη σειρα, πως ο Ντεξτερ παει ή φευγει απο τη δουλεια του οποτε γουσταρει. Τι σοϊ υπαλληλος ειναι δεν εχω καταλαβει!

:(

• Like 1
Δημοσ.

Το ηθικοπλαστικό γκέι μήνυμα δε το πιάσε κανείς όμως.Γι αυτό δεν ήμουν με τον Dexter σε αυτά τα επεισόδια

Ελπίζω να ξεφύγει ο Isaak και να ξεκοιλιάσει τον Dex στο όνομα του ερώτα του για τον Βίκτωρ.Έτσι είναι ο σωστός ο άνδρας να πούμε :devil:.

Έλα σιγά σιγά να αραιώνουμε Dexter,δε τα βάζουν με τους γκέι μαν.Προς γνώση κ συμμόρφωση

btw ηθοποιάρα ο Ιsaak.Yποκλινόμαστε.Χαλαρά θα ψηνόμουν για κανα πνίξιμο του κουνελιού μαζί του.Έχει κάτι το μπρουτάλ που με εξιτάρει συν ότι μου βγάζει όλα τα daddy issues μου στην επιφάνεια.

Τι θα γίνει ρε man όλους γκετσι θα τους βγάλεις;

Το να μιλάμε για father-son περίπτωση το αποκλείεις;

Τρομερή ηθοποιάρα ο Ισαάκ.

Hmmmmm

Την φωτογραφία την έκαψε ο dex ΑΛΛΑ ο μικρός είπε ότι τις photo τις εκτύπωσε η μανα του. Συνεπώς υπάρχει και ψηφιακό αρχείο.......Η κουβανή μπορεί απλά να τσεκάρει την Ντέμπ, παίρνωντας τις photo από το πανέμορφο μελαχρινο κουκλάκι και ζητώντας από την μάνα να της κάνει share το αρχείο της. Θα δει ότι λείπει η photo με τον Dex και τότε it's her or them. Και επειδή δεν νομίζω να τελειώσει η σειρά φέτος.......RIP LAGUERTA :lol:

Δημοσ.

Γκέιτση το λένε,ούτε πρόπερ ελληνικά δε ξέρεις μαν ffs.Κουμπαριά τέλος.λολ

κ ναι όλοι είναι γκέιτσηδες μέχρι αποδείξως τουναντίον

:lol:

Στο τελευταίο επεισόδιο

όταν μίλησε ο Ισαάκ με τον Dex....του είπε για μια ιστορία που διαδραματίστηκε στο Κιέβο και αφορούσε τον παππού του και τον αδερφό αυτού. Ξεκάθαρα πρόκειται για family matter. Η φωτογραφία ανάμεσα στον Ισάακ και τον δολοφονημένο ήταν από την Σαντορίνη όχι από την Μύκονο την Πάρο ή άλλο γκειτσόνησο....

Μιλάμε για ανθρώπους της ουκρανικής μαφίας. Αντριλοβαρβατίλα κατάσταση....πως λέμε γκέιτσης.....καμία σχέση :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω βαζω στοιχημα την δικη μου πισωπαρθενια οτι ειναι γκειτση ο Archer :lol: :lol: :lol:

εμενα δεν μ'αρεσε που τελειωσαμε τοσο νωρις απο ισαακ,

στα επομενα τι θα βλεπουμε; τον ντεξ να προσπαθει να προσεγγισει την γκομενιτσα ωστε να την βαλει στο τραπεζι του; θα μας δωσει τοσα πολλα αυτο που θα μας παει μεχρι φιναλε σεζον;

Επεξ/σία από patrickdrd
Δημοσ.

Μμμμ...,δλδ αν ήμουν στρέητ τώρα θα μου καθόσουν?Ε του γκέιτση

με αλλα λογια δλδ ο ενας απο τους δυο θα την φαει :lol: :lol: :lol:

Ποιός μας λέει ότι τελειώσαμε έτσι εύκολα με τον Ισαακ?Εμένα το λογίδριο του στο τέλος μου λέει ότι ο Ντέξ έχει ανοίξει τόσα μέτωπα που ο Ισαακ θα είναι ένα από αυτά.Θα το δείτε από τον γκέιτση Ισαακ θα τη βρεί ο Ντεξ...

ναι, το σκεφτηκα κ εγω αυτο, αλλα δεν πολυστεκει γιατι μεχρι να βγει ο ισαακ απ'την ψειρου, ο ντεξ θα χει γινει γεροντας :D λες να τραβηξει τοσο η σειρα; :lol:

Δημοσ.

μπα, εγω ειμαι στρεϊτουλας ρε κ δεν ψηνομαι :D

μωρε ναι, λογικο δεν λεω, λιγο κουλο να τον πεταξουν εξω τοσο γρηγορα

Δημοσ.

Πάντως καλό σενάριο να είναι γκέι αν και δεν πολυπαίζει, αδερφός του είναι ο άλλος 100%.

Άλλα θα είχε γέλιο όταν θα είναι να τον σκοτώσει να τον βάλει ανάποδα στο τραπέζι και του μπήξει το μαχαίρι στον κ.. :X

• Like 2
Δημοσ.

HftSL.png

Νομίζω δεν είναι αυτό που πήρε όταν ήταν με την Ρίτα...εκείνο ήταν έναν τέρας οικογενειακό αυτό είναι ένα τζιπ ford

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...