Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγά το epic τρελό τέλος lol δηλαδή επειδή χάρηκε που πέθανε ένας κακός

δεν μαρεσει αυτή η εξέλιξη που έχετε στο μυαλό σας

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο κομμάτι

με το λαβύρινθο-υπερπαραγωγή (!) και το μινόταυρο ήταν το πιο αδύναμο για μένα στο επεισόδιο (παρα το ότι προσεφερε κάπως κωμικές στιγμές).Καθώς και η σκηνή που ο Pullo μονολογεί για εκδίκηση του -θέλω να πιστεύω- γιου του (αλλά το άφησαν κι αυτό κάπως θολό). :shock:

Κατά τα άλλα το βρήκα πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.

του ποιου?? μπααα καλα το καταλαβες, καμια σχεση :D

Δημοσ.

Μετά από μια μέτρια σεζόν(6),η 7 μπαίνει με μια νέα δυναμική...και με τοn dexter να επιστρέφει δριμύτερος.Μ'αρέσει αυτή η χημεία που υπάρχει,ανάμεσα, στον dexter και τον Isaak Sirko.και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ γουστάρω τρελά την 7η σεζόν ως τώρα!!!

Νομίζω ότι ο Isaak με τον Viktor

το πνίγαν το κ'νέλι

Επίσης έχω μια υποψία ότι αυτός που σκοτώνει Isaak στο Trailer του 5ου επεισοδίου είναι ο

Quinn :o

Δημοσ.

Πάντως αν κ πίστευα ότι θα πέσει στα πατώματα μετά του ότι έγινε με την πάσχουσα από TS τελικά ως τώρα μου κρατάει έντονα το ενδιαφέρον.Κάτι από τον παλιό καλό ντέξτερ σα να αχνοβλέπω.

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο Isaak με τον Viktor

το πνίγαν το κ'νέλι

Οχι μονο το πνίγαν, καροτσάκι τον πήγαινε ο Isaak τον VIctor Και τώρα που εχασε την γκομενιτσα του θελει να τους μαμησει ολους.. Μεχρι και φωτο απο Μαικονος ειχαν ρε.

• Like 2
Δημοσ.

Μην κολλας σε αυτα που φαίνονται, δες πίσω απο τη φωτο.Ο Γαλατης καλεσμένους στα παρτυ του τους ειχε λεμε.. Στη Σαντορινη πήγανε μετα για να ειναι πιο ρομαντικα σε φαση honeymoon. Αλλά ο Ταιτους Πουλο γκει; Δεν το χωράει ο νους μου!

• Moderators
Δημοσ.

Just sayin.

Εχω την εντύπωση ότι θέλουν να το κρατήσουν σκόπιμα ασαφές για την ώρα. Μπορεί κιόλας να το τραβήξουν αρκετά μέχρι να το αποσαφηνίσουν. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να προτιμήσουν το ένα από το άλλο ή μια τρίτη εξήγηση, ούτε πώς θα προσφέρει κάτι παραπάνω στον χαρακτήρα του Pullo κάτι τέτοιο.

Η φάση είναι περισσότερο κουβέντα/τζέρτζελο να γίνεται.

Δημοσ.

Επίσης έχω μια υποψία ότι αυτός που σκοτώνει Isaak στο Trailer του 5ου επεισοδίου είναι ο

Quinn :o

Δεν νομίζω να γίνει τόσο σύντομα, αποκλείεται δλδ... Σαν το preview κάποιου προηγούμενου επεισοδίου όπου

ο Dex σκοτώνει τον Masuka, δεν δείχνει την συνέχεια το τραίλερ. Δεν παίζει τόσο σύντομα να βγάλουν τον Ουκρανό, ειδικά αφου μόλις ξεφόρτωσαν και τον Lewis...

Αλλά ο Ταιτους Πουλο γκει; Δεν το χωράει ο νους μου!

Έλα και συ, μετά απαυτό δεν καταλαβαίνουμε τίποτα

3340341629_024642475f.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...