Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα να κραταμε μικρο καλαθι για να μην απογοητευτουμε...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλα μπορούμε ταυτοχρόνος να απολαύσουμε αυτό που μας προσφέρουν τώρα απο την στιγμή που είναι άξιο (σε φάση τουλάχιστον ότι είναι καλύτερο προς το παρών απο τα προηγούμενα).

• Like 3
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα να κραταμε μικρο καλαθι για να μην απογοητευτουμε...

Καλά, δεν το συζητώ αυτό. Εγώ από την 5η σεζόν δεν κρατάω καν "καλάθι"!

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο το επεισοδιο. Δεν καταλαβα γιατι οι σεναριογραφοι έβγαλαν...

στο προηγουμενο επεισοδιο τον κομπιουτερα απο τη σειρα, δηλ. αυτον που τα ειχε με την νταντα. Επισης δεν καταλαβα σε ποιο σπιτι ηταν το αποτεφρωτηριο που ο Ντεξ εκαψε τον σπελτσερ. Ωραιο γκομενακι η ξανθια που φλερταρει τον Ντεξ!

Παντως καλα τα παει αυτος ο κυκλος ως τωρα.

Δημοσ.

Eντάξει! Μother-fucking-epic τελος δεν λες τίποτα!! Η σειρά σε κάθε επεισόδιο ανεβάζει το επίπεδο.. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής!!!

Κάποιο λόγο έχουν που σκότωσαν τον Λούις. Δεν τελείωσε εκεί η ιστορία του, μάλλον θα προξενήσει μπελάδες στη συνέχεια.. Ο Σπέλτσερ σαν κακός έδωσε αλλον αέρα στη σειρά με τα διεστραμμένα παιχνίδια του.. Εγώ ήμουν όλη την ώρα στην τσίτα μέχρι ο Ντέξτερ να ξεφύγει,. Κρίμα που τον σκότωσε τόσο νωρίς, αλλά αν ήταν αναγκαίο για να έχουμε τέτοιο επικό τέλος θα το δεχτώ... Partners in crime που λέγανε καποτε στον 5ο? Μονο που τοτε δεν ειχανε τον σωστό partner...Τι να πιασει η Λουμεν μπροστα στην Ντεμπρα?! Θα μας τρελανει τελειως αυτη στο τελος... :-D :-D

Δημοσ.

Και εγω ηθελα το παλληκαρι ο σπελτσερ να συνεχισει και σε αλλα επεισοδια αλλά δεν εκατσε. Εμοιαζε τo σημερινο επεισοδιο λιγο κλεμμενο από τις ταινιες SAW, οσον αφορα το κρυσφηγετο του παλληκαριού, οι λαβυρινθοι κλπ.

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε εντύπωση και δεν μου άρεσε που

αφού τον δείχνει να μην έχει καθόλου ενοχές για την γυναίκα του που δολοφονήθηκε και να μην καταλαβαίνει ότι είναι σε κίνδυνο ο γιός του με αυτό που κάνει, μέσα σε 5 λεπτά κάνει στροφή 180 μοιρών και φτάνει και στο σημείο να κάψει τα slides!

Επίσης δεν μου άρεσε η σκηνή με τον κακό που ενώ του χτίζουν ένα προφίλ αδίστακτου ανθρώπου τόσο καιρό τον αποδομούν μέσα σε 2 λεπτά. Πιστεύω ότι ήταν περιττή αυτή η σκηνή στο σπίτι αυτού που σκοτώθηκε.

Κατά τα άλλα βαρετό το επεισόδιο μέχρι το σημείο που

ξυπνάει στον λαβύρινθο ο ντέξτερ.

Και πολύ δυνατό το τέλος και οι σκηνές από το επόμενο επεισόδιο ακόμη δυνατότερες.

Υ.Γ. Ζούμε για τη στιγμή που η Ντέμπρα

Αφού έχει μάθει όλα τα κόλπα από τον αδερφό θα αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και θα τον σκοτώσει! :D

Δημοσ.

αφού τον δείχνει να μην έχει καθόλου ενοχές για την γυναίκα του που δολοφονήθηκε και να μην καταλαβαίνει ότι είναι σε κίνδυνο ο γιός του με αυτό που κάνει, μέσα σε 5 λεπτά κάνει στροφή 180 μοιρών και φτάνει και στο σημείο να κάψει τα slides!

Επίσης δεν μου άρεσε η σκηνή με τον κακό που ενώ του χτίζουν ένα προφίλ αδίστακτου ανθρώπου τόσο καιρό τον αποδομούν μέσα σε 2 λεπτά. Πιστεύω ότι ήταν περιττή αυτή η σκηνή στο σπίτι αυτού που σκοτώθηκε.

Κατά τα άλλα βαρετό το επεισόδιο μέχρι το σημείο που

ξυπνάει στον λαβύρινθο ο ντέξτερ.

Και πολύ δυνατό το τέλος και οι σκηνές από το επόμενο επεισόδιο ακόμη δυνατότερες.

Υ.Γ. Ζούμε για τη στιγμή που η Ντέμπρα

Αφού έχει μάθει όλα τα κόλπα από τον αδερφό θα αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και θα τον σκοτώσει! :D

Τα slides δεν τα πέταξε απο την καλή του την καρδιά αλλα επειδή θα ρίσκαρε να τον ανακαλύψουν αν συνέχιζε να τα κρατάει. Το είχε ξεχάσει στην εκκλησία που τον είδε η Ντεμπ αν θυμάσαι...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Tο κομμάτι

με το λαβύρινθο-υπερπαραγωγή (!) και το μινόταυρο ήταν το πιο αδύναμο για μένα στο επεισόδιο (παρα το ότι προσεφερε κάπως κωμικές στιγμές).Καθώς και η σκηνή που ο Pullo μονολογεί για εκδίκηση του -θέλω να πιστεύω- γιου του (αλλά το άφησαν κι αυτό κάπως θολό). :shock:

Κατά τα άλλα το βρήκα πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Έ όχι και καθόλου ενοχές. Όλη η σεζόν μετά το θάνατο της Ρίτας είναι μια "εσωτερική" πάλη σε σχέση με αυτό.

Κατα τα άλλα η στροφή μεσα σε 5 λεπτά που αποφάσισε να στείλει εκδρομή το γιο του ήταν όντως γρήγορη.

Δημοσ.

Πήρε την απόφαση να στείλει μακρυά το γιό του, όχι γιατί τον έπεισε ξαφνικά η Ντεμπ, αλλά γιατί ο Σπέλτσερ είδε το πρόσωπό του και ο Ντέξτερ φοβήθηκε μήπως τον βρει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...