Zugzwang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 'Ντάξει, όντως ο Λούις αποδείχτηκε ένα filler (εκτός κι αν γίνει κάτι άλλο στη συνέχεια), αλλά δε μου φάνηκε καθόλου βαρετό. Όσο για το love interest κι αν ταιριάζει στη σεζόν, ο Dexter έχει να κάνει σεξ πάνω από 1 χρόνο (απ' το one night stand στο δρόμο προς τη Νεμπράσκα, για να βρει τον γιο του Trinity). Είναι λογικό πιστεύω να έχουμε κάτι τέτοιο, συν του ότι αυτά πουλάνε. Άκυρο: έλιωσα με το troll στη wikipedia που έγραψε ότι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν είναι "surprise motherf-ker"! http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM :-D Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από Zugzwang 5
Sarandis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θα βάλουν την ξανθιά που τραβιόταν ήδη με δολοφόνο, αλλά προχώρησε τη ζωή της, να ξαναμπλέξει με δολοφόνο; Δεν ακούγεται και τόσο ενδιαφέρον, σε στιγμή έντασης φαντάζομαι θα του πει, έχω καταλάβει τι είσαι κλπ κλπ και θα πέφτουν σπόντες ή θα του τη φάνε οι μαφιόζοι.
AlexM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Θα βάλουν την ξανθιά που τραβιόταν ήδη με δολοφόνο, αλλά προχώρησε τη ζωή της, να ξαναμπλέξει με δολοφόνο; Δεν ακούγεται και τόσο ενδιαφέρον, σε στιγμή έντασης φαντάζομαι θα του πει, έχω καταλάβει τι είσαι κλπ κλπ και θα πέφτουν σπόντες ή θα του τη φάνε οι μαφιόζοι. Σιγά ρε παιδιά μην εχει προχωρησει τη ζωή της... Κατι υποπτο κρυβει και θα το δουμε στη συνέχεια.Κατ'αρχας είναι γκεστ, δεν είναι βασικός χαρακτηρας. 'Η θα φύγει μόνη της (δυσκολο) ή θα την κανονισει ο Ντέξτερ (προς τα κει τείνω)
bosei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Οι μπάτσοι που ψάχνουν τα πτώματα που είχε θάψει ο πρώην της ξανθούλας έχω την αίσθηση ότι θα είναι μέσα στο φυτώριό της...
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 τελειώνει η σκηνή με την Yvonne και δείχνει αμέσως μετά την Deb και είμαι κάπως έτσι μεγάλη διαφορά 2
Kasrith Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 όχι ρε γαμώτο εξαφανίστηκε το ποστ/έκθεση που γραφα... Πάμε πάλι: Η Yvonne φέτος είναι η περσινή Deb. Ο πρώην έρωτας με δολοφόνο (Ice Truck Killer), και το φετινό μπλέξιμο μπούτιων είναι ο τρόπος τους να μας το δώσουν αλλα μάλλον δεν άρεσε πολύ η ιδέα (λογικό) τις αιμομιξίας και έτσι μας το δίνουν μαυτόν τον τρόπο. Μου άρεσε πολύ το πέσιμο του swab, και δεν είναι σε καμία περίπτωση μια "απλή ξανθιά" η Yvonne, γιατί οι απλές ξανθιές απλά δεν πιάνουν στον Dex. Απλά τώρα δίνεται ευκαρία στον Dex, ο οποίος είναι άγνωστος σε μας αλλα και στον ίδιο, να βγει στην επιφάνεια γιατί πρώτη φορά στην ζωή του έχει περιορισμένο τον Dark Passenger. Ο Dex δεν έδειξε ποτέ συναισθήματα σε κανέναν (πέρα απο τον Harrison) επειδή δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία, ο "άνθρωπος" Dex ήταν ο φυλακισμένος και καταπνιγμένος. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η συνομιλία Dex-Titus Pullo, τιτανομέγιστη συνάντηση 2 χαρακτήρων cross shows/networks. Το "I hope you find what you are looking for" ήταν γαμάτο, αλλα δεν μου άρεσε όμως το πόσο γρήγορα το 'βρήκε'. Στο ίδιο επ? Άστο να κατασταλάξει πρώτα... Στον ίδιο παλμό δεν μάρεσε η προχειρότητα με τον Lewis, δηλαδή γαμάτα το πήγαιναν μέχρι τώρα (φέτος, ειδικά σαυτό το επεισόδιο) και τον πέταξαν έτσι στα ψάρια? Στην μαρίνα μέρα μεσημέρι δεν υπήρχε κανένας και μπορούν και πυροβολάνε κόσμο έτσι έν ψυχρό? Η κατανόηση της Deb ήταν κάπως λογική, εαν και φαίνεται πως πάει πάλι σε κλασσική σεζόν Dex, όπου και θα κάνει ότι γουστάρει και θα την γλυτώσει πάλι στο τελευταίο επεισόδιο. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να πιάσει και αυτή κανα μαχαίρι, αλλα κράτα τον ακόμα σπίτι τουλάχιστον να δούμε που θα φτάσει ο φυλακισμένος Dark Passenger ενάντια στον "άνθρωπο" Dex. Αποτι καταλαβαίνω, μπορέι ο Dex να μένει πια σπίτι του, αλλα δεν τον κόβω να πετσοκόβει σύντομα κανέναν. Προβλέπω (πέτυχα την Ουκρανο παγίδα του Quinn btw ) μεγάλο "I told you so" της Deb όταν τον σώσει τελευταία στιγμή με τον Νόμο (λολ Dredd 3D) απο τα χέρια του Titus. Εαν πίστευα ακόμα στο ύψος ποιότητας του Dex, πράγμα το οποίο εξαφανίστηκε μετά την 4η, θα λεγα πως ο χθεσινός "ταύρος" θα έπαιζε ρόλο στο μέλλον (τουλάχιστον η φώτο-σκουλαρίκι) αλα Chekov. Σε γενικές γραμμές μάρεσε αρκετά το επεισόδιο, ακόμα και το "φθινό" maze το οποίο ομολογώ πως μέπιασε το στομάχι.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα: Οι Ουκρανοί βρήκαν το σκάφος του. Δολοφόνησαν το φρικιό εκεί πάνω και πολύ αμφιβάλλω αν καθάρισαν καλά τα ίχνη. Η Deb αρχίζει και συμπαθεί το έργο του Dexter και μη ξεχνάτε ότι η ψυχολόγος της την είχε βάλει να αναρωτιέται αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Επίσης: http://www.youtube.com/watch?v=9pFPJ5X-854 2
vlachaquito Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ειπα και εγω, πως μια τοσο τελεια σειρα μπορει να γινει ακομα πιο τελεια?? yvonne Strahovski... δεν νομιζω οτι θα ειναι guest, ειναι μεγαλο ονομα για να την πεταξουν για 1-2 επεισοδια. Απεναντιας, μονο εμενα μου μυριζει bonnie and clyde?? Δεν θα ειναι κατι καινουργιο για αυτην. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η σκηνη το σκαφος, που εφαγαν τον αλλον με συνοπτικες διαδικασιες. Δηλαδη τοσα επεισοδια sidestory για το τιποτα? Κατι μου λεει οτι δεν εχουμε τελειωσει εδω, με την αδερφη του μπατιστα να τον ψαχνει και να μπαινουν ιδεες στο κεφαλι της για τον dexter. Ειδωμεν
Speculoos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η σκηνη το σκαφος, που εφαγαν τον αλλον με συνοπτικες διαδικασιες. Δηλαδη τοσα επεισοδια sidestory για το τιποτα? Κατι μου λεει οτι δεν εχουμε τελειωσει εδω, με την αδερφη του μπατιστα να τον ψαχνει και να μπαινουν ιδεες στο κεφαλι της για τον dexter. Ειδωμεν Ίσως ο μαφιόζος να καθάρισε το σκάφος ψιλοαδέξια (όταν πυροβολούν τον τυπά η κάμερα κάνει focus σε κάποιες σταγόνες αίμα) και να δημιουργηθεί κάτι από κει
nickmanak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλα παει προσωπικα για μενα η φετινη season. Μετα την περσινη πατατα παλι καλα να λεμε.
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πολλα θετικα σχολια εως και διθυραμβους διαβαζω... Πώς ειναι δυνατον να διαγραψουμε δυο μετριες σεζον τοσο γρηγορα; Οσο ωραια και να μοιαζουν οτι θα εξελιχθουν τα storylines, μην κρατατε μεγαλο καλαθι. Τελος, ακομα και να πουμε οτι τα πρωτα επεισοδια θυμιζουν παλιο-καλο Dexter, δεν παυει να υπαρχει μια ενοχλητικη σεναριακη ευκολια ως προς το πώς τη γλιτωνει ο Dex καθως και αρκετες ακομα υπερβολες. Θα μου πεις, τωρα το καταλαβες; Οχι, αλλα τουλαχιστον μεχρι την 4η σεζον, ειχαμε ενα βαθος, μια intellectuality στον χαρακτηρα και τις σκεψεις του Ντεξ, που πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
nikos21aek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ίσως ο μαφιόζος να καθάρισε το σκάφος ψιλοαδέξια (όταν πυροβολούν τον τυπά η κάμερα κάνει focus σε κάποιες σταγόνες αίμα) και να δημιουργηθεί κάτι από κει Καλά αυτό είναι 1000% σίγουρο ότι θα καταλάβει ο Ντέξτερ ότι σκοτώθηκε κάποιος στο σκάφος και θα τον βρει κιόλας και θα καταλάβει τι παίχτηκε ακριβώς. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής γουστάρω που παρουσιάζουν τον κακό τόσο αδίστακτο και μπαμ και κάτω. Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι να παίξει με τον βλακάκο αλλά δεν έγινε και τίποτα που πέθανε. Πάντως υπάρχει και η πιθανότητα όλη η ιστορία με αυτόν να οδηγήσει σε παραπλανητικές σκέψεις τον Ντέξτερ και να βρεθεί προ απροόπτου με τον μαφιόζο.
Zugzwang Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πολλα θετικα σχολια εως και διθυραμβους διαβαζω... Πώς ειναι δυνατον να διαγραψουμε δυο μετριες σεζον τοσο γρηγορα; Οσο ωραια και να μοιαζουν οτι θα εξελιχθουν τα storylines, μην κρατατε μεγαλο καλαθι. Τελος, ακομα και να πουμε οτι τα πρωτα επεισοδια θυμιζουν παλιο-καλο Dexter, δεν παυει να υπαρχει μια ενοχλητικη σεναριακη ευκολια ως προς το πώς τη γλιτωνει ο Dex καθως και αρκετες ακομα υπερβολες. Θα μου πεις, τωρα το καταλαβες; Οχι, αλλα τουλαχιστον μεχρι την 4η σεζον, ειχαμε ενα βαθος, μια intellectuality στον χαρακτηρα και τις σκεψεις του Ντεξ, που πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Τι σχέση έχουν οι προηγούμενες σεζόν και το πώς θα εξελιχθούν τελικά τα storylines, με τα σχόλια που διαβάζεις εδώ; Μιλάμε αποκλειστικά για ό,τι έχουμε δει στα 3 πρώτα επεισόδια της σεζόν. Μπορεί να πάρει την κάτω βόλτα όπως η 6η, δεν ξέρουμε. Προς το παρόν όμως, πάει καλά.
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Απλα να κραταμε μικρο καλαθι για να μην απογοητευτουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα