Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μ'άρεσε. Μέχρι στιγμής η σεζόν κυλάει πολύ καλά.

Σε αυτό το επεισόδιο μ'άρεσε το ότι :

-ψήνεται γκομενάκι..ντέξτερ - τύπισσα στο θερμοκήπιο. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί.

-επίσης έχει ενδιαφέρον και το νέο μέτωπο κατά του ντέξτερ που είναι οι ρώσσοι, ουκρανοί τι σκατά είναι.

- και τέλος έχουμε και την ντεμπ με το θέμα του ντέξτερ. Εγώ θα ήθελα να παιχτεί συνεργασία έτσι για να γουστάρουμε. Αν και το τέλος δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Αυτά. Με κρατάει και με το παραπάνω.

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλό το επεισόδιο, πιστεύω να ξαναδούμε την Yvonne Strahovski :devil: :devil: :devil: όσοι βλέπατε την σειρά Chuck θα την θυμάστε σίγουρα.

• Like 2
Δημοσ.

H Deb είναι τιτανομέγιστος παίδαρος. Τόσοι κώλοι, τόσα βυζά στα επεισόδια, εγώ κοιτάω Deb.....με μια μικρή διακοπή σήμερα για τo άλλο παιδί την "Chuckα" :lol:

βασικα εγω πηγαινα ανετα με την λαγκουερτα

Batista, εσείς :P?

Εξαιρετικό επεισόδιο και πάλι. Εύγε!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Dexterας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι

ξαποστείλανε και το νιμού με το βιντεοπαιχνίδι

Όλα καλά :-D

Δημοσ.

Πρωτη φορα θυμαμαι να αγχωνεται/τα χανει τοσο ο Dex στην καθημερινη του ζωη στο σκηνικο που του πεφτει το swab.

Πολυ καλα παει η σεζον !!

Δημοσ.

ετσι κι ετσι επεισοδιακι

αυτό το φυτώριο το χε δείξει και στην 6η ε παιδιά? με μια με κάτι φτερά που σκότωσε ο hanks.

επίσης ποσο γάμησε η σκηνη που ερωτεύτηκε ο dex πιστευω θα την ξαναδουμε την κοπελα

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ το 3ο, είχε πολύ ωραία συνοχή. Η σεζόν έχει ξεκινήσει σούπερ και, εκεί που έλεγα ότι θα έβλεπα τα πρώτα 2 επεισόδια να πάρω μια γεύση και τα υπόλοιπα θα τα δω όλα μαζεμένα, με βλέπω να παρακολουθώ το καινούριο επεισόδιο κάθε βδομάδα.

Επίσης... τι παιδί αυτός ο Ουκρανός μαφιόζος (ο leader) :wub:

Δημοσ.

Εχει το στυλ που μπορει να την κυκλοφορησεις; Τι ειναι αμαξι η κομματι κρεας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιατί έχεις κυκλοφορήσει ποτέ στο δρόμο με κανένα χοιρινό μπούτι παραμάσχαλα; :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πω, τον είχα ξεχάσει εντελώς τον Titus από το Rome.

Στο επεισόδιο. Το βρήκα μέτριο.

Βλέπω πολύ ελευθερία στον Dexter, πολλές φωνές και γκρίνια αλλά λίγες ουσιαστικές αλλαγές (έως καμία) και σχεδόν καθόλου dark μονοπάτια... (εδώ είχαμε σχεδόν κωμωδία με τον Dex να ονειρεύεται ότι σκοτώνει όσους τον εκνεύριζαν).

Ούτε μου άρεσε το πώς τελικά ξεμπέρδεψαν με τον άχρηστο Louis. Τουλάχιστον ξεμπέρδεψαν, κάτι είναι και αυτό...

Περιμένω περισσότερα από την ιστορία με την Yvonne παρακάτω. Η εισαγωγή της ήταν χλιαρή, και κάπως λάθος focused, εκτός και αν την προορίζουν να είναι το ερωτικό ενδιαφέρον του Dexter για την season....

Δημοσ.

Επίτρεψέ μου, pra, να διαφωνήσω ευγενικά μαζί σου.

Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χειρίστηκαν *τα πάντα* σε αυτό το επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τον τρόπο που:

1) αντέδρασε η Ντεμπ. Πολύ ρεαλιστικός, πολύ "γυναικείος". Αρχικά υστερία, μετά πολλή κουβέντα, εξηγήσεις, αναζήτηση λύσεων, ανασφάλεια για τη λύση που επέλεξε τελικά, καταπίεση και τέλος μετάνοια για την καταπίεση με συνέπεια να του δώσει περισσότερο χώρο και χρόνο.

Btw, η σκηνή που ζητάει ο Ντέξτερ περισσότερη ελευθερία μετά το ξέσπασμά του πολύ μου άρεσε. Ήταν σε ένα στενάχωρο μέρος πλάτους ένα μέτρο, πολύ συμβολική.

2) κατανόησε η Ντεμπ τον Ντέξτερ. Παρουσίασαν όμορφα και με συνοχή όλο το μεγαλείο της γραφειοκρατίας και τα κωλύματα που πολλές φορές έχει ο νόμος.

3) εξαφάνισε τον Λούις απ' την καθημερινότητά του. Και το κόλπο με το χέρι και με το dvd στην αδελφή του Μπατίστα (άντρες γουρούνια :P) μου φάνηκαν πολύ έξυπνα.

4) δολοφονήθηκε ο Λούις. Με ενοχλεί γενικά στις σειρές ή ταινίες που κάποιος που... τσιγκλάει πολύ τον πρωταγωνιστή πεθαίνει ή τον αφήνει ήσυχο μετά πολλή βαβούρα και κυνηγητό. Αυτόν τον σκότωσαν γρήγορα και ξαφνικά. Και πολύ ρεαλιστικά θα έλεγα.

5) το ειδύλλιο με την καινούρια. Με 99% σιγουριά πιστεύω ότι την προορίζουν όντως για ερωτικό ενδιαφέρον του Ντέξτερ, αν κρίνω απ' την όλη ατμόσφαιρα και αμηχανία. Μια πολύ καθημερινή γνωριμία (πόσα ζευγάρια γνωρίζονται μέσω δουλειάς; ), όχι σαν την άκυρη γνωριμία με τη Λούμεν και τη Ρίτα.

Δημοσ.

Το επεισόδιο ήταν στα επιπεδα του πρωτου επεισοδίου. Το δευτερο δεν το πιάνει, ήταν πολυ καλυτερο νομιζω. Αλλά και πάλι εξαιρετικό.

Ε, όχι και την ερωτευτηκε! Δεν γεννηθηκε ακόμα η γυναίκα που θα ερωτευθει ο Ντεξ. Μια ξανθούλα είναι, τυπου Λαϊλα που την βάλανε για να αποκτήσει ενδιαφέρον η ερωτική ζωή του Ντέξτερ, να κάνουν οι τηλεθεατές οφθαλμόλουτρο, και να ζηλέψει και η Ντεμπ. Γιατί κακά τα ψέμματα, το ψήνουν από καιρό και μάλλον ήρθε η ωρα. Μετά την ξανθια βεβαια.. Κάπως πρέπει να απασχοληθεί το παιδί... :wub:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επίτρεψέ μου, pra, να διαφωνήσω ευγενικά μαζί σου.

Βασικά πρέπει να έχει περισσότερο με το τι θέλω να δω σε αυτή τη season και κυρίως τι ΔΕΝ θέλω να δω.

Δεν θέλω να δω μία από τα ίδια, δεν θέλω να απομακρυνθούν και να κάνουν γαργάρα το πρόσφατο hitlist του Dexter που έχει διασυνδέσεις με πολλά γεγονότα των περασμένων season (...) και παρότι η Yvonne είναι η πιο όμορφη παρουσία που είχε η σειρά (ή οποιαδήποτε σειρά :D) δεν είναι αυτή η season για love interests.

Είμαστε στο τρίτο επεισόδιο και αντί να γίνουν πιο dark τα πράγματα, η Deb συμφωνεί να δώσει space στον Dexter. Που έπρεπε βασικά να τον είχε απομακρύνει από τη δουλειά με μια οποιαδήποτε δικαιλογία και είτε να τον είχε κλείσει σε κλινική ή να του ξέκοβε "ή σταματάς ή σε καταδίδω" ή τέλος πάντων κάτι πιο σοβαρό από το να συζητάνε το πρόβλημα στα διαλλείματα της δουλειάς και κατά το βραδινό τους.

Εντάξει σίγουρα βάρυνε και το ότι με τον Louis δεν έκαναν τίποτα απολύτως άξιο αναφοράς και μετά τον σκότωσαν.

Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει δυνατά η σειρά. Πρώτη φορά μετά απο πολλά επεισόδια που ανυπομονώ να δω το επόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...