Kasrith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Γιατί η χορεύτρια του Quinn σας χαλάει δλδ? Α και μιας και την ανέφερα, το όλο σκηνικό που την πάει σπίτι κτλ, μυρίζομαι τρελή παγίδα απο μέρος του Titus Pullo.
speedy23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Γιατί η χορεύτρια του Quinn σας χαλάει δλδ? Τελεια ειναι. 1
Speculoos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Eχεις αλλη εξηγηση?Μοιρασε την με μας. Ολα αυτα παιζει να μην εχουν σημασια και απλα να το εκανε ετσι η Λαγκουερτα.Απλα πλαι πλαι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Τεχνική ήταν η παρατήρηση που έκανα τίποτα παραπάνω, ίσως πάλι η Λαγκουέρτα να το έκανε για να δείξει ότι υπάρχει ένα συνεχές motive (δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο για serial killers να παίρνουν ως trophies σταγόνες αίματος των θυμάτων τους πάνω σε αντικειμενοφόρους), κάτι που είχαν να δουν στο τμήμα εδώ και πέντε σεζόν. Τώρα αν στην πορεία δείξουν ότι πρόκειται για απλά για copycat και το κουκουλώσουν ή αποκαλυφθεί ότι ο Bay Harbor butcher ζει και δεν ήταν ο Doakes, μένει απλά να το μάθουμε.
Kasrith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τεχνική ήταν η παρατήρηση που έκανα τίποτα παραπάνω, ίσως πάλι η Λαγκουέρτα να το έκανε για να δείξει ότι υπάρχει ένα συνεχές motive (δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο για serial killers να παίρνουν ως trophies σταγόνες αίματος των θυμάτων τους πάνω σε αντικειμενοφόρους), κάτι που είχαν να δουν στο τμήμα εδώ και πέντε σεζόν. Τώρα αν στην πορεία δείξουν ότι πρόκειται για απλά για copycat και το κουκουλώσουν ή αποκαλυφθεί ότι ο Bay Harbor butcher ζει και δεν ήταν ο Doakes, μένει απλά να το μάθουμε. Δεν είναι και το ποιο δύσκολο να κάνουν μια νεα έρευνα του βυθού, αν και προς το παρών δεν το χει πει σε κανέναν. Κάνει μόνη της έρευνα
Speculoos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 O Dexter έχει αλλάξει πλέον μέρος που ξεφορτώνει τις σορούς. Δεν τα πετάει έξω από τη μαρίνα αλλά πάει κάπου πιο ανοιχτά που υποτίθεται το Gulf stream τους παρασέρνει στον Ατλαντικό. (δεν ξέρω αν χρειαζόταν να μπει σε spoiler, μιας και είναι από παλιότερο κύκλο αλλά anyway)
AlexM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 φυσικα!! αυτο ελειπε, βασικα εγω πηγαινα ανετα με την λαγκουερτα,με την ντεμπ ουτε να μου τον δει,εχει τα χειροτερα ποδια που εχω δει σε γυναικα,αβυζι,φατσα προς το ασχημη,το μονο θετικο ειναι οτι εχει ωραια κοιλια.. ενω η αλλη εχει και κ**αρα και βυζαρα και προστοιχοφατσα.ακρως γαμ**μη απολες οσες παιζουν τωρα ομως η αδερφη του batista ειναι για πολυ.. Σιγά ρε παιδια, μια χαρά ειναι η κοπέλα, την φαγατε... Καταρχάς έχει τρομερή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της σειράς και σε εμφανιση και σαν χαρακτηρας και κατα δευτερον ο ρόλος της ειναι τετοιος που την κανει να ειναι σαν αγγουρι. Και τα ρουχα που της δινουν δεν την αναδεινκυουν... http://4.bp.blogspot...n in Dexter.jpg http://www.sho.com/site/image-bin/images/323_0_0/323_0_0_c-1291_1024x512.jpg
vlachaquito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 παλιο θεμα συζητησης, μην τα ξαναλεμε. εχει κατι το ομορφο και κατι το ασχημο, δεν ξερεις πως να την χαρακτηρισεις 2
speedy23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Να χασει και 3-4 κιλα ακομα ωστε να μην μεινει τιποτα απολυτως πανω της.Ή μηπως ειπα πολλα κιλα? 1
mindtrapper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 παλιο θεμα συζητησης, μην τα ξαναλεμε. εχει κατι το ομορφο και κατι το ασχημο, δεν ξερεις πως να την χαρακτηρισεις Έχει το στιλ που μπορεί άνετα να την κυκλοφορήσεις αν φτιαχτεί λίγο αλλά όταν γουστάρετε τσακίζετε πιτόγυρα και πίνετε μπύρες. Δεν είναι κακό, αν ήταν όλες Strahovski ή Katic θα ήταν βαρετό. Στέκεται και σαν ηθοποιός δίπλα στον Hall τόσες σεζόν, άθλος.
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 σαν ηθοποιος ρεσπεκτ δεν το συζηταω. εχω και αδυναμια για τις αδυνατες.........
nikosBruin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 παλιο θεμα συζητησης, μην τα ξαναλεμε. εχει κατι το ομορφο και κατι το ασχημο, δεν ξερεις πως να την χαρακτηρισεις Πάντως εγώ ξέρω πως να την χαρακτηρίσω: άνοστο αγγούρι. Έχει το στιλ που μπορεί άνετα να την κυκλοφορήσεις αν φτιαχτεί λίγο αλλά όταν γουστάρετε τσακίζετε πιτόγυρα και πίνετε μπύρες. Λες να τρώει πιτόγυρα και να πίνει μπύρες;;; Και μετά τα βγάζει για να μην παχύνει;
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έλα μωρή αρρώστια Ντέμπ!!! Πάρε και εσύ κανένα μαχαίρι και άρχισε να σφάζεις να μας τρελάνεις τελείως! Λίγο χειρότερο από τα άλλα δύο το επεισόδιο αλλά κινείται σε πολύ καλά πλαίσια. Σε πάρα πολύ καλά θα έλεγα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα