sarakinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά , έχει πολύ καιρό που έχω δώσει τον σταθερό μου και χρησιμοποιώ μόνο λάπτοπ για όλες μου τις δουλειές... Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω την περίπτωση ενός καλούτσικου σταθερού να κάνει τις δουλειές μου άνετα και να παίζει και κανένα παιχνιδάκι , όχι τρελά πράγματα Έχω επιλέξει τα παρακάτω λοιπόν... Τι λέτε? Βασικά το pc θα τρέχει Photoshop , Dreamweaver , VisualStudio .... και κανένα παιχνιδάκι που και που...Την κάρτα γραφικών θα την τρενάρω λίγο και θα βολευτώ με την onboard της μητρικής... Σκληρό έχω... Σε αυτά τα λεφτά περίπου μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο?
mpasketpro Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μην φανταστεις και κατι το τελειο..Α και θα σερνεται πολυ στο photoshop .. Τι παιχνιδακι εννοεις;
sarakinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πως γίνεται να σέρνεται στο Photoshop όταν το λάπτοπ μου το τρέχει ικανοποιητικά? Κανένα ποδοσφαιράκι ...
sarakinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που επέλεξα παραπάνω?
evagelou Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που επέλεξα παραπάνω? παρα πολυ.....!
angel2525 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μην φανταστεις και κατι το τελειο..Α και θα σερνεται πολυ στο photoshop .. Τι παιχνιδακι εννοεις; θα σερνεται? προσεχε λιγο τι λες φιλε...
sarakinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Και εγώ έπαθα πλάκα με το σχόλιο...δηλαδή θέλει i7 για να δουλέψεις λίγο photoshop? Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την πληροφορική και αυτό το είδα πρώτη φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα