Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τον βολεύει για cable management προφανώς...

Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να αλλάξω το ΤΧ 650.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τον βολεύει για cable management προφανώς...

Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να αλλάξω το ΤΧ 650.

Ειναι και αυτος ενας λογος αλλα με ενοχλει και για την κατασκευη μου :)

Δημοσ.

Για μενα παντως απο 650αρι τροφοδοτικο να πας σε αλλο 650αρι μονο για το modular δν αξιζει..Καλυτερα να παρεις καινουριο κουτι με χωρο απο πισω ωστε να μπουν τα καλωδια.Πολλοι εδω μεσα αν κοιταξεις στο topic για τις φωτογραφιες μονταρισμενων κουτιων θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουν ΜΗmodular τροφοδοτικα και τα καλωδια τους ειναι τοσο αψογα οσο και καποιων που εχουν modular.

Δημοσ.

Βγαίνω λίγο off-topic αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως να βοηθήσει στην αναζήτηση.

Έχει κανείς ιδέα τι λένε τα τροφοδοτικά της Powercolor;

Δημοσ.

Powercolor ??? Μεχρι τωρα εφτιαχνε καρτες γραφικων, τωρα φτιαχνει και τροφοδοτικα?

Να μου ελεγες XFX θα σου ελεγα ok για καποιες σειρες που εχει, π.χ. Core Edition :

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=216

Οσο για τον φιλο που εχει το Corsair TX750 V2 και θελει να παρει modular, θα προτεινα και εγω αγορα νεου ευρυχωρου tower case, θα του βγει πιο φθηνα και θα κανει ανετα το cable management.

Δημοσ.
Ρε παιδια τα εχω σκεφτει αυτα που λετε δεν παω ετσι στο ασχετο να το αγορασω :P :P :P

Εσυ τωρα περιμενες να καταλαβουν οτι εχεις συγκεκριμενο project στο μυαλο... ? Νομιζεις οτι εχουν διαβασει καλα τα ποστ σου και εχουν καταλαβει?

Ειδαν τροφοδοτικο ειδαν και βατ... Βαλαν μπροστα τον τυφλοσουρτη και την κασέτα και αρχισαν να λενε!

Μονο ο midi εχει κανει μια σοβαρη προταση μεχρι στιγμης!

Δημοσ.

Ακουω προτασεις στα 130 - 150 ευρα.

Θα μπει στο συστημα της υπογραφης και στο μελλον μπορει να αλλαξει ο επεξεργαστης σε εναν 1090 ή 1100 και μια 2 6950.

Δηλαδή stm00192 τι έπρεπε να καταλάβω από αυτό το post,και ποιά ''κασέτα'' έβαλα;

Δημοσ.

Δες και αυτά

http://www.multirama...55&catid=020500

http://www.multirama...56&catid=020500

Εγώ ψήνω το 850άρι αν καταφέρω να σπρώξω το 1500άρι που έχω

Αν μπορείς να τα διαθέσεις θα πρότεινα και εγώ να πας σε fully modular.

Review θα βρείς εδώ

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=183

Δημοσ.

Δηλαδή stm00192 τι έπρεπε να καταλάβω από αυτό το post,και ποιά ''κασέτα'' έβαλα;

Δεν μιλάω για έσενα pano αλλά για όσους συνεχισαν να απαντανε στο στυλ ειναι χαζο να αλλάξεις το τροφοδοτικο ή αλλαξε κουτι κτλ κτλ μετα απο τα παρακατω ποστ του TS.

under construction ;)

Ειναι και αυτος ενας λογος αλλα με ενοχλει και για την κατασκευη μου :)

Ποσο δύσκολο είναι να καταλάβει καποιος μετά απο αυτά ότι το παλικαρι φτιαχνει custom κουτι... και ότι για να το κανει αυτό τον βολεύει ΜΟΝΟ full modular psu???

Δημοσ.

Ε άμα βρε φίλε stm00192 ο arianos16 περιμένει να μυρίσουμε τα νύχια μας για να καταλάβουμε τι θέλει φυσικό επακόλουθο είναι να πέσουν ''λάθος'' προτάσεις.

Δημοσ.

Sorry κιολας παλι παιδια αλλα εσεις ειστε οι χαζοι και ο stm00192 ειναι ο εξυπνος για να καταλαβει οτι θελω να φτιαξω κατι? Τεσπα μην δωσουμε επεκταση στο θεμα.

Stm00192 εσυ εχεις να κανεις καποια προταση?

Δημοσ.

Sorry κιολας παλι παιδια αλλα εσεις ειστε οι χαζοι και ο stm00192 ειναι ο εξυπνος για να καταλαβει οτι θελω να φτιαξω κατι? Τεσπα μην δωσουμε επεκταση στο θεμα.

Τον μόνο χαζό που βλέπω εδώ μέσα είσαι εσύ.

Δημοσ.

Αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο, τα superflower που σου πρότεινε ο midi ειναι απλα κορυφαια...

Σκεψου ότι ακομη και το 750αρι που έχω εγώ της φθηνής σειράς τους βγάζει 63Α στην 12αρα σε μονο rail .. φαντασου τι κανουν οι ακριβοτερες σειρές.

Αν θέλεις αγορά απο εσωτερικό τότε και τα silverstone που προτεινε ο SwAToNeR αξίζουν και με το παραπανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...