Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες, έχω πρόβλημα.

είμαι ανάμεσα σε αυτέσ τις δυο link και αυτην λινκ. Ποια να πάρω ετσι ωστε να την έχω και για overclocking και να έχει και καλή συχνοτητα μνημών???

Δημοσ.

Asus gigabyte οχι asrock απο μένα δεν τις εμπιστεύομαι.

και ο λογος?οι προσωπικες αποψεις δεν μετρανε... και να μν την εμπιστευεσαι εχουνε εγγυηση :)

+οτι η asrock ειναι πιο πληρης.

Δημοσ.

Εγώ έχω διαβάσει για προβλήματα και στην Asrock (z68) κ στην GByte (z77) συμφωνώ λοιπόν με την Asus για να μην έχεις να πεις μετά "κανένας δεν μου το είπε"..

Δημοσ.

Εγώ έχω διαβάσει για προβλήματα και στην Asrock (z68) κ στην GByte (z77) συμφωνώ λοιπόν με την Asus για να μην έχεις να πεις μετά "κανένας δεν μου το είπε"..

και οι ασους στο σοκετ 775 μονο προβληματα βγαζανε και τα ξερω απο πρωτο χερι ! τι σημαινει δλδ αυτο? οτι δεν θα ξαναπαρω ασους?

Δημοσ.

Υπάρχει μια μικρή διαφορά, μιλάμε για το LGA που θέλει και όχι πριν 5 χρόνια,για ένα chipset που μόλις κυκλοφόρησε και δεν έχουμε ακόμα ασφαλή συμπεράσματα εξου κ η αναφορά στο z68.και όπως είπα δεν το είπα για να τον μεταπεισω αλλά να μην λέει ότι κανείς δεν του το είπε.. από εκεί και πέρα ούτε εγώ έχω μετοχές της Asus k όπως έχεις μάλλον δει φοράω Gbyte..

Δημοσ.

Πολλοί που έχουν πάρει Asrock έχουν πει καλά λόγια και για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι asrock που λένε όλοι για προβλήματα είναι οι οικονομική σειρά της, γιατί βρίσκεις πιο φτηνά mobo asrock παρά asus.

Στην τελική asrock=asus (θυγατρική της είναι).

Τώρα γενικά η διαφορά είναι στην εγγύηση. Asrock= 2 χρόνια και Asus = 3 χρόνια

Επίσης η

GA-Z77X-D3H δεν κάνει CF-SLI

ενώ η

Asrock Socket 1155 Z77 Extreme4 GLan Audio Raid

σηκώνει

Στην θέση σου πάντως εφόσον θέλεις να δώσεις 150€ θα έδινα λίγα παραπάνω και θα έπαιρνα

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29391&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

Αλλιώς για πιο οικονομική

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29324&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

και ο λογος?οι προσωπικες αποψεις δεν μετρανε... και να μν την εμπιστευεσαι εχουνε εγγυηση :)

+οτι η asrock ειναι πιο πληρης.

ναι όντως παρέλειψα τον λόγο .Ο λόγος οτι βγάζει προβληματάκια περίεργα στο bios τουλάχιστον κάποιες ζ68 και μετέπειτα ζ77 κάποια μοντέλα.Οχι οτι είναι κανονας και οτι είναι σκάρτα board αλλα απο τι διάβασα υστερούν και σε ποιότητα κατασκευής εναντι asus gigabyte.

Σε ξένα τεχνολογικά εγκυρα φορουμς δίνουν πιο σταθερο board την ASUS και μετα την gigabyte που κι αυτή είχε κάποια θεματάκια.(lockups)

με λίγο googling μπορείτε να τα διασταυρώσετε και να μην τα φάτε αμάσητα επειδή τα γράφω εγώ που στο κάτω κάτω μπορεί να είμαι hater της asrock. grin.png

Δημοσ.

Που το ειδες αυτο?? :o

http://www.gigabyte....spx?pid=4144#sp

>Multi-Graphics Technology	
Support for 2-Way AMD CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (PCIEX16 and PCIEX8)

(Αυτην εχω και το ξερω) :P

Με συγχωρείς. Είδα τα Links απο Vision και όταν τα είχε βάλει έγραφε για 1 pci-e 16χ και μετά για 4χ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...