Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά! Χρησιμοποιώ το aleo flash intro banner maker v3.0. Ενω αποθηκευω σην εργασια σε εναν σκληρο δισκο οταν παω να την ανοιξω απο εναν αλλο υπολογιστη, μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει τις εικονες. Προφανως δεν αναγνωριζει τη διαδρομη του αρχειου απο υπολογιστη σε υπολογιστη γιατι αν και και στους δυο ο σκληρος ειναι ο F:, παρολαυτα εχω φακελους με ελληνικα ονοματα. Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; Τουλαχιστον να μην χανονται οι δουλειες μου.... Δοκιμασα να επεξεργαστω την εργασια example.ini με ενα notepad επαναπληκτρολογωντας τη διαδρομη μπας και... αλλα ακομα χειροτερα... Επισης η γλωσσα για τα προγραμματα που δεν υποστηριζουν unicode ειναι κανονικα ρυθμισμενη στα ελληνικα... Καμια ιδεα; Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Κατά πρώτον να μην χρησιμοποιείς διαδρομές με Ελληνικά γράμματα. Αν δεν θέλεις να τα έχεις στα Αγγλικά βάλτα τουλάχιστον greeklish.

Δημοσ.

Κατά πρώτον να μην χρησιμοποιείς διαδρομές με Ελληνικά γράμματα. Αν δεν θέλεις να τα έχεις στα Αγγλικά βάλτα τουλάχιστον greeklish.

το ξερω, αλλα επειδη εχει γινει ηδη, εχεις καμια ιδεα πως θα σωσω τη δουλεια μου, γιατι ο υπολογιστης στον οποιο τη δημιουργησα περασε format και δεν μπορω ουτε απο εκει να την ανακτησω...

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω, στο ini αρχείο έχει τα paths από τα elements αλλά είπες ότι τα έβαλες σωστά και δεν δούλεψε, περίεργο.

Κάνε έναν φάκελο π.χ. projects χύμα στον c: και βάλε μέσα έναν φάκελο από ένα flash. Όρισε στο ini να ψάχνει στον c:\projects\images τις εικόνες και δες τι θα κάνει.

Μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα project να το δούμε (συμπίεσε το σε zip ή rar);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...