tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πω ρε τι ξυλο πεφτει εδω ρεεε ηρεμα ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 @Timonkaimoufa Μπλαμπλαμπλα....βαρέθηκα να ξαναδιαβάσω την επίδειξη παντελούς έλλειψης στοιχειώδους νοημοσύνης σου. Άλλωστε ο μόνος που σου δίνει σημασία εδω μέσα πλέον είμαι εγώ. Επειδή σε λυπάμαι δεν θα συνεισφέρω άλλο στην απέλπιδα προσπάθεια να γίνεις ο γελωτοποιός του φόρουμ. Οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι χριστιανοί απο μένα και δεν ήθελαν να εκθέσουν ένα άτομο σαν και σένα που είναι προφανέστατο ότι πάσχει απο νοητική καθυστέρηση. Βέβαια μια χαρά ρεζιλεύεσαι και χωρίς τη δική μου συνεισφορά, όπως πάλι τα κατάφερες με έναν συνωθύλευμα παραθέσεων και σχολίων. Δεν έχει άλλωστε νόημα να συζητώ με έναν του οποιοι η νοημοσύνη πλησιάζει αυτή του τετράποδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 φαντάζομαι τον Lucifer να έχει λιώσει στο γέλιο εδώ και κάμποσες ώρες και ελπίζω να μην έρθει κάνα εγκεφαλικό στον Snoob μόλις διαβάσει τις τελευταίες σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Church of the new age hippie disco shit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Διάβασα όλο το θέμα και ένα έχω να πω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δίποδο ο ένας, τετράποδο ο άλλος. Τώρα που θα' ρθει ο ... τρίποδος, θα δείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Νομιζω αρμόζει στην περίπτωση... http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo Όσο για την υποκρισία του χριστιανισμού και τα αίσχη που έχει κάνει μέσα στους αιώνες http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αρκετά με τους χαρακτηρισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πες τα ρε μαλάκα Hal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις