kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δε σου φταίει η Θρησκεία αν εσύ είσαι θες να κάνεις πλούσιο γάμο. Ο πολιτικός γάμος της ξαδέλφης μου παρεμπιπτόντως κόστισε περισσότερα!!!! Τα πολιτικά... βαφτίσια πόσο λες να μου στοιχίσουν; Φυσικά και μου φταίει η θρησκεία και ο ανύπαρκτος θεούλης σας because he always needs money, που λέει και ο συγχωρεμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν είσαι υποχρεωμένος να βαφτίσεις θρησκευτικά το παιδί σου Ούτε να παντρευτείς θρησκευτικά, ούτε καν να κάνεις κηδεία θρησκευτικά... Nομίζω πως δε χρειάζεται τα λεφτά ο Θεούλης τελικά. Εσυ (οχι προσωπικά..ο καθένας εννοώ) θέλεις να τα δώσεις στους Πάπαρδους για το θεαθήναι.... Καμία δικαιολογία για όσους παραπονιούνται για εξοδα σε εκκλησίες κτλ. Κανείς δεν ειναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τη θρησκευτική οδό και δη την σπάταλη οδό που ζητάνε κάποιοι...Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να δωσει ούτε ένα ευρω σε εκκλησία. Απλά όλοι φωνάζετε αλλά στο τέλος κάνετε το χατήρι της κοπελιάς. Και τα σκάτε στους πολυελαίους, στους παπάδες κτλ κτλ... Οπως συμβαίνει συνήθως, ακόμα και γιαυτό φταίνε οι γυναίκες :-P:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απλά όλοι φωνάζετε αλλά στο τέλος κάνετε το χατήρι της κοπελιάς. Και τα σκάτε στους πολυελαίους, στους παπάδες κτλ κτλ... Οπως συμβαίνει συνήθως, ακόμα και γιαυτό φταίνε οι γυναίκες :-P:-P Αντιλαμβάνεσαι ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, έτσι; Από τη στιγμή που υπάρχουν συγκρούσεις των "θέλω" μας, σε μερικά πράγματα θα κάνεις πίσω αν επιθυμείς να συμβιώσεις. Χάνεις μια "μάχη", κερδίζεις κάποια άλλη. Όσο για τους πολυελαίους και τους παπάδες, είναι ότι πιο κοντινό έχουμε στον... θεό. Εκτός αν κάποιοι από εσάς έχετε απ' ευθείας σύνδεση μαζί του... Εκεί δε μπορώ να έχω άποψη, άπτεται άλλης επιστήμης από αυτή που κατέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αντιλαμβάνεσαι ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, έτσι; Από τη στιγμή που υπάρχουν συγκρούσεις των "θέλω" μας, σε μερικά πράγματα θα κάνεις πίσω αν επιθυμείς να συμβιώσεις. Χάνεις μια "μάχη", κερδίζεις κάποια άλλη. Ωραία εφόσον στη ζωή πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, δεν αντιλαμβάνομαι τις ενστάσεις σου. Οι υποχωρήσεις γίνονται κατ επιλογήν σου. Σέβεσαι τα πιστεύω της γυναίκας σου, των κοντινών σου ανθρώπων? Σεβάσου και των άλλων. Ειδάλλως τη στιγμή του θρησκευτικού σου γάμου, της βάφτισης του παιδιού σου, θα ήταν ενδιαφέρον να εκφράζεις απόψεις περί πολυελαίων κτλ.. Γενικά είναι λίγο περίεργο ο άλλος πωρωμένος άθεος, να κατηγορεί Θεούς και δαίμονες αλλά μόλις προκύπτει το κοκό να τρέχει και να ντύνεται γαμπρός. Οπως επίσης ειναι περίεργο ο εκάστοτε βαφτισμένος Χριστιανός να κατηγορεί τους άλλους πως θα πάνε στη κόλαση επειδή δε πιστεύουν....Σιγά ρε Κριστιαν Ορθοντοξ Ελληνάρα? Αυτός ειναι ο Θεός σου?Από πότε ο Θεός ειναι Τιμωρός? Αυτά διδαξε ο Τζιζαζ?? Εκτός αν κάποιοι από εσάς έχετε απ' ευθείας σύνδεση μαζί του Ποιοί είμαστε εμείς? Εσυ δεν είπες μόλις προηγουμένως πως στη ζωη πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις?Που ξέρεις οτι και "εμείς" δεν έχουμε κάνει παρόμοιες και απλά βλέπουμε τα πράγματα πολύ πιό χαλαρά, χωρις να ¨"κατηγορούμε" άσκοπα όποιον πιστεύει ή δε πιστεύει ή να του λέμε πως ο πολυέλαιος ειναι ότι κοντινότερο στον Θεό τους? Θέμα σεβασμού ειναι προς τα πιστεύω του άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ωραία εφόσον στη ζωή πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, δεν αντιλαμβάνομαι τις ενστάσεις σου. Οι υποχωρήσεις γίνονται κατ επιλογήν σου. Σέβεσαι τα πιστεύω της γυναίκας σου, των κοντινών σου ανθρώπων? Σεβάσου και των άλλων. Ειδάλλως τη στιγμή του θρησκευτικού σου γάμου, της βάφτισης του παιδιού σου, θα ήταν ενδιαφέρον να εκφράζεις απόψεις περί πολυελαίων κτλ.. Τί δεν καταλαβαίνεις; Οι υποχωρήσεις μου μου κοστίζουν (αν και στο θέμα της βάφτισης απλά δεν πληρώνω μία, θα τα σκάσουν άλλοι). Οι υποχωρήσεις τους δεν τους κοστίζουν τίποτα. Αν μου πλήρωναν και τον γάμο, κάιν προμπλέμ, πάμε να κάνουμε το πανηγυράκι σας. Ποιοί είμαστε εμείς? Εσυ δεν είπες μόλις προηγουμένως πως στη ζωη πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις?Που ξέρεις οτι και "εμείς" δεν έχουμε κάνει παρόμοιες και απλά βλέπουμε τα πράγματα πολύ πιό χαλαρά, χωρις να ¨"κατηγορούμε" άσκοπα όποιον πιστεύει ή δε πιστεύει ή να του λέμε πως ο πολυέλαιος ειναι ότι κοντινότερο στον Θεό τους? Θέμα σεβασμού ειναι προς τα πιστεύω του άλλου. Πώς την έχεις ονομάσει τη δική σου χριστιανική αίρεση; cossutius christianity; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 θα σου δωσω ακριβως την ιδια απάντηση βάση αυτου που έγραψες.. Αν μου πλήρωναν και τον γάμο, κάιν προμπλέμ, πάμε να κάνουμε το πανηγυράκι σας. Πως ονομάζεις τη δική σου Αθεία?? kirilemanatheist?? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 θα σου δωσω ακριβως την ιδια απάντηση βάση αυτου που έγραψες.. Πως ονομάζεις τη δική σου Αθεία?? kirilemanatheist?? :P Δεν έχει όνομα, οι ασθένειες έχουν ονόματα, όταν δεν πάσχεις από κάτι ονομάζεσαι απλά "υγιής". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν έχει όνομα, οι ασθένειες έχουν ονόματα, όταν δεν πάσχεις από κάτι ονομάζεσαι απλά "υγιής". Ή όταν νομίζεις ότι δε πάσχεις από κάτι ε? Κοινώς... αυτό που δε ''βλέπεις'' και δε ''γνωρίζεις'' ακόμα, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. όπως και να χει..Επιλέγεις να πιστεύεις...επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βέβαια μερικά πράγματα που δε βλέπεις εσύ, κάνουν κρα παραέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Hello, hello insomniacs! Έφτιαξα αυτο το θέμα γιατι η θρησκεία είναι κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ποια η γνώμη σας για τις θρησκείες γενικότερα; Οι θρησκειες ειναι απαραιτητες για τον ανθρωπο για να 1ον, και κυριο, να αντιμετωπισει(να δωσει ελπιδα) το θεμα του θανατου, και 2ον να δωσει μια εξηγηση σε ολα τα μυστηρια/μη-εξηγησιμα της εποχης του. Πλεον ο ανθρωπος και η επιστημη εχει φτασει σε τετοια επιπεδα πολυπλοκοτητας ωστε ο αθεισμος να αυξανει σημαντικα καθως και η τυφλη πιστη στις δογματικες εξ ορισμου θρησκειες να μοιαζει αστειος σε ολοενα και περισσοτερους. Δέχεστε άτομα με διαφορετικά πιστεύω απο τα δικα σας; Τι θα πει δεχομαστε? Εγω πχ τα ατομα που θεωρουν οτι κατα 100% δεν υπαρχει Θεος, τα θεωρω ηλιθια (ως προς αυτη την αποψη τους) αλλά δεν εχω κανενα προβλημα να συνομιλω μαζι τους. Για τον ιδιο λογο βεβαια θεωρω ηλιθιους αυτους που πιστευουν οτι κατα 100% δεν υπαρχουν ροζ ελεφαντες με 8 ποδια καπου στο συμπαν που ζουμε. Γενικα πριν αποδειξουμε κατι δεν μπορουμε να εκφερουμε γνωμη για το οτι ισχυει ή δεν ισχυει. Και εαν εκφερουμε γνωμη οτι ισχυει ή δεν ισχυει πολυ απλα ειμαστε ανοητοι. Οποτε οποιος λεει οτι αυτα που λεει μια θρησκεια οτι δεν ισχυουν ειναι ανοητος. Οπως επισης ειναι ανοητος και αυτος που λεει οτι ισχυουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βέβαια μερικά πράγματα που δε βλέπεις εσύ, κάνουν κρα παραέξω. Το ίδιο φυσικά μπορεί να ισχύει και για σένα (λέω εγώ τώρα) Πολλές φορές κάποιοι επιλέγουν τι θέλουν να δουν και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οι θρησκειες ειναι απαραιτητες για τον ανθρωπο για να 1ον, και κυριο, να αντιμετωπισει(να δωσει ελπιδα) το θεμα του θανατου, και 2ον να δωσει μια εξηγηση σε ολα τα μυστηρια/μη-εξηγησιμα της εποχης του. Πλεον ο ανθρωπος και η επιστημη εχει φτασει σε τετοια επιπεδα πολυπλοκοτητας ωστε ο αθεισμος να αυξανει σημαντικα καθως και η τυφλη πιστη στις δογματικες εξ ορισμου θρησκειες να μοιαζει αστειος σε ολοενα και περισσοτερους. Τι θα πει δεχομαστε? Εγω πχ τα ατομα που θεωρουν οτι κατα 100% δεν υπαρχει Θεος, τα θεωρω ηλιθια (ως προς αυτη την αποψη τους) αλλά δεν εχω κανενα προβλημα να συνομιλω μαζι τους. Για τον ιδιο λογο βεβαια θεωρω ηλιθιους αυτους που πιστευουν οτι κατα 100% δεν υπαρχουν ροζ ελεφαντες με 8 ποδια καπου στο συμπαν που ζουμε. Γενικα πριν αποδειξουμε κατι δεν μπορουμε να εκφερουμε γνωμη για το οτι ισχυει ή δεν ισχυει. Και εαν εκφερουμε γνωμη οτι ισχυει ή δεν ισχυει πολυ απλα ειμαστε ανοητοι. Οποτε οποιος λεει οτι αυτα που λεει μια θρησκεια οτι δεν ισχυουν ειναι ανοητος. Οπως επισης ειναι ανοητος και αυτος που λεει οτι ισχυουν. Ή, δεν πιστεύω στο θεό... αλλά και εάν σου τύχει; Να μην έχω ένα ελαφρυντικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πολλές φορές κάποιοι επιλέγουν τι θέλουν να δουν και τι όχι. Σε thread για θρησκείες. No shit Sherlock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Kαι για να ευθυμησουμε λιγο να ενα χαρακτηριστικο κειμενο απο τη Παλαια Διαθηκη (Δευτερονομιο, κεφαλαιο Κ, εδαφια 10-15) Αν πας να κυριεψεις καποια πόλη θα καλεσεις τους κατοικους να βγουνε εξω ειρηνικα (αοπλοι). Αν σου αποκριθουν ειρηνικα και σου ανοιξουν τις πυλες θα ειναι φορου υποτελεις και υπηκοοι σου. Αν ομως δεν σε υπακουσουν και αντισταθουν θα κοψεις οτι δεντρο υπαρχει εκει γυρω, θα τη πολιορκησεις μεχρι να σου τη παραδωσει ο θεος και θα σκοτωσεις με μαχαιρι ολα τα αρσενικα(μεγαλους και παιδια) εκτος απο τις γυναικες, τα σκευη, τα ζωα και οτι υπαρχει μεσα στη πολη... ετσι θα κανεις με ολες τις πολεις που βρισκονται πολυ μακρυα απο σενα, αυτες που δεν ειναι απο τις πολεις που σου δινει να κληρονομησεις ο Κυριος ο Θεος σου τη γη τους. Υποψιν οτι η ΠΔ βριθει απο τετοια, μαζικες δολοφονιες αμαχων και παιδιων, πληρεις οικολογικη καταστροφη, αιμομειξιες, σαδομαζοχισμος, υβρεις κατα των ελληνων κλπ. Για παρομοιο λογο προφανως που και οι καθολικοι/διαμαρτυρομενοι θεωρουν αιρετικους τους ορθοδοξους. To σκηνικο αυτο μου θυμιζει τους κουκουεδες και τους βασιλικους/ακροδεξιους, ενω ειναι αμφοτεροι φασιστες κατηγορουν ο ενας τον αλλον Αιμομιξίες στην Π.Δ.; Τι μ' λες; Το ωραίο είναι πως συνήθως οι χριστιανοί ξέρουν λιγότερα για την θρησκεία τους από όσα αυτοί που δεν είναι. Και μετά λένε για τους άπιστους ότι δεν ξέρουν... Και δεν ξέρουν την τύφλα τους, και κατηγορούν τους άλλους εσφαλμένα ακριβώς για αυτό που έχουν εκείνοι... το ότι είναι οπαδοί μίας θρησκείας που επιβάλει την ταπείνωση και το να γυρνάς το άλλο μάγουλο να μην το αναφέρω γιατί ήδη το οξύμωρο της υπόθεσης έχει χτυπήσει κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οι αιμομειξιες ειναι ηπιες σε σχεση με τις κοπρολαγνειες που επισης εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις