ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 "Αν θες θρησκευτικό γίνομαι κουμπάρος, πολιτικό με τίποτα". Αν αυτό δεν είναι προσηλυτισμός ΡΕ τότε τι είναι; Είναι σαφές ότι η Εκκλησία απορρίπτει τον πολιτικό γάμο. Άρα κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αν προτείνεις σε κάποιον Χριστιανό να γίνει κουμπάρος σε πολιτικό γάμο ότι ΕΣΥ προσπαθείς να τον κάνεις να παραστρατήσει απο τα πιστεύω του. Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν κάνεις ΕΣΥ την ενέργεια προτείνοντάς του κάτι που ξέρεις ότι αντιτίθεται στα πιστεύω του. Θα ήταν ή δεν θα ήταν υποκρισία για κάποιον Χριστιανό να παραστεί ως κουμπάρος σε πολιτικό γάμο; Είναι πολύ λογικό να το πεί κανείς αυτό λοιπόν. Οχι δεν καταλαβες καλα. Δεν ειμαι απο τους τυπους που θα πανε να πουνε στον αλλον οτι ειναι λαθος αν δεν με προκαλεσουν τα λεγομενα του. Τωρα για τα αλλα, στο οτι ο/η gay πρεπει να παντρευτουν με θρησκευτικο γαμο το θεωρω ηλιθιο να θελουν κατι τετοιο. Και για πολιτικο γαμο ομως δεν εχουν δικαιωμα. Μετα, αν δεν θες να βαφτισεις το παιδι σου εισαι ο δαχτυλοδεικτουμενος του κυκλου/χωριου/πολης σου. Γιατι το θρησκευτικο στοιχειο να ειναι το κανονικο? Γιατι να ειμαι εγω ο περιεργος και οχι εσυ που βαζεις στο επικεντρο της ζωης σου πραγματα 2000 ετων? Σε ότι έχει να κάνει με τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφύλων θα σου πω καθαρά απο δημογραφική άποψη ότι και πάλι δεν είναι κάτι που προσφέρει στην κοινωνία. Δεν έχει ένα κράτος λόγο να δώσει κίνητρο να γίνονται γάμοι ομοφυλοφύλων. Θα μου πεις εδώ υπάρχει ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι κάτι τέλος πάντων συζητίσιμο. Τώρα για τη βάπτιση, αυτό ίσχυε παλιότερα ειδικότερα στις κλειστές κοινωνίες όπως και πολλά άλλα τραγελαφικά όπως π.χ. ανύπαντρα ζευγάρια που συζούν. Είναι όμως περισσότερο θέμα κακόβουλων και ρατσιστών ανθρώπων οι οποίοι φυσικά και δεν είναι σωστοί χριστιανοί. Τωρα για την αντισυλληψη, να δεχτω οτι η ορθοδοξη μερια τα λεει οπως τα λες, σε πιστευω. Η καθολικη μερια ομως τα λεει? Θα μου πεις ειναι λαθος αυτοι? Πως μπορεις να τους βγαζεις λαθος ενω αυτοι σε βγαζουν λαθος (καταλαβαινεις που το παω?) Δεν γνωρίζω για την Καθολική μεριά, αλλά απ'όσο γνωρίζω αυτό άλλαξε στην πορεία και ότι σήμερα δείχνει ανοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η μανα μου ειναι χριστιανη. Δεν μπορει να καταλαβει πως δεν πιστευω. Αλλα εχουμε και οι 2 τις αποψεις μας για τον εαυτο μας. Δεν εχω προβλημα με κανεναν χριστιανο που κραταει την αποψη του για τον εαυτο του. Αλλα γιατι οι χριστιανοι δεν αφηνουν να γινει τζαμι/βουδιστικος ναος/ εστιατοριο για το μακαρονοτερας? Να μην μου ζητανε να πληρωνω φορους για τους μισθους των υπαλληλων της εκκλησιας επισης. Για να σε προλαβω, το να πανε οι φοροι μου για την ιατρικη περιθαλψη ενος ιερεα ειναι οτι πιο λογικο αρα μην μου πεις κατι τετοιο. Εδώ θίγεις ένα πολυσύνθετο ζήτημα. Αν είσαι αντίθετος με το κράτος να είναι συνδεδεμένο με την Εκκλησία προφανώς θα είσαι και αντίθετος το να γίνει ένα Τζαμί με δημόσια δαπάνη...ειδικά όταν οι πιστοί της συγκεκριμένης θρησκείας δεν πληρώνουν φόρους. Έτσι δεν είναι; Τώρα να γίνει τζαμί με έξοδα των ιδίων πάλι εγείρεται ένα σημαντικό ζήτημα. Φτιάχνοντας ένα τζαμί δηλώνουμε ευθέως ότι δεχόμαστε να τους κρατήσουμε στη χώρα μας. Επίσης με το τζαμί ενισχύεται η εσωστρέφεια που δείχνουν αυτές οι κοινωνικές ομάδες φτιάχνοντας μικρούς πηρύνες της κουλτούρας τους την οποία θα προσπαθήσουν αργότερα να την επιβάλλουν στην ευρύτερη κοινωνία. Έτσι τους αποθαρρύνουμε απο το να ενσωματώσουν την κουλτούρα και τις αξίες της κοινωνίας μας με αποτέλεσμα την διαιώνιση και την επειδείνωση των φαινομένων που βλέπουμε καθημερινά στο κέντρο της πρωτεύουσας. Άρα...το θέμα αυτό είναι αρκετά πιο σύνθετο απο το "είμαι Χριστιανός και δε γουστάρω άλλους ναούς". Πως γινεται ο καθε πατριαρχης να ειναι μεσα στα χρυσα? Γιατι η αρχιεπισκοπη αθηνων να εχει ενα σωρο κτηρια που νοικιαζει αφορολογητα? Θα μπορούσαν σίγουρα ορισμένοι να είναι λιγότερο προκλητικοί. Όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Αρχιεπισκοπή επιτελεί και κοινωνικό έργο π.χ. http://www.mkoapostoli.gr/ όπου μάλιστα τα κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνικά ιατρεία απευθύνονται και σε μέλη άλλων θρησκειών! Αν φορολογούσαν την Εκκλησιαστική περιουσία τα έσοδα θα πήγαιναν σε μίζες, υποβρύχια κτλ. Τουλάχιστον εδώ πάνε σε κοινωνικό έργο. Αν είχαμε ένα κράτος που λειτουργούσε σωστά το συζητάγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είναι σαφές ότι η Εκκλησία απορρίπτει τον πολιτικό γάμο. Άρα κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αν προτείνεις σε κάποιον Χριστιανό να γίνει κουμπάρος σε πολιτικό γάμο ότι ΕΣΥ προσπαθείς να τον κάνεις να παραστρατήσει απο τα πιστεύω του. Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν κάνεις ΕΣΥ την ενέργεια προτείνοντάς του κάτι που ξέρεις ότι αντιτίθεται στα πιστεύω του. Θα ήταν ή δεν θα ήταν υποκρισία για κάποιον Χριστιανό να παραστεί ως κουμπάρος σε πολιτικό γάμο; Είναι πολύ λογικό να το πεί κανείς αυτό λοιπόν. [/quoTE] κόλλημα είναι φιλαρακι, όταν το ΛΕΣ σε άτομο που το ξέρεις 23 χρόνια και δεν σου κάνει την τιμή είναι κόλλημα τουλάχιστον. Πακτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 zakk είσαι πλανεμένος χριστιανός αν λέεις οι καθολικοι δεν είναι αιρετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 κόλλημα είναι φιλαρακι, όταν το ΛΕΣ σε άτομο που το ξέρεις 23 χρόνια και δεν σου κάνει την τιμή είναι κόλλημα τουλάχιστον. Πακτωση. Προσωπικά δεν θα κόλλαγα εκεί, αν ήταν φίλος τον οποίο νοιάζομαι θα παρευρισκόμουν στον πολιτικό γάμο. Αλλά νομίζω όμως ότι οφείλει κάποιος να δείξει σεβασμό στα πιστεύω του άλλου. Δηλαδή αν έχεις μια γιορτή κατα τη διάρκεια της σαρακοστής και έλθει ένας φίλος σου στο σπίτι και δεν φάει ξέρω γω κρέας, θα παρεξηγηθείς αν σου πεί νηστεύω; Γιατί δεν είναι μόνο όσοι δεν πιστεύουν δακτυλοδεικτούμενοι, αλλα είναι και οι Χριστιανοί. Αν πεις σε κανέναν "ξέρεις νηστεύω" σε κοιτάει λες και είσαι ηλίθιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Προσωπικά δεν θα κόλλαγα εκεί' date=' αν ήταν φίλος τον οποίο νοιάζομαι θα παρευρισκόμουν στον πολιτικό γάμο. Αλλά νομίζω όμως ότι οφείλει κάποιος να δείξει σεβασμό στα πιστεύω του άλλου. Δηλαδή αν έχεις μια γιορτή κατα τη διάρκεια της σαρακοστής και έλθει ένας φίλος σου στο σπίτι και δεν φάει ξέρω γω κρέας, θα παρεξηγηθείς αν σου πεί νηστεύω; Γιατί δεν είναι μόνο όσοι δεν πιστεύουν δακτυλοδεικτούμενοι, αλλα είναι και οι Χριστιανοί. Αν πεις σε κανέναν "ξέρεις νηστεύω" σε κοιτάει λες και είσαι ηλίθιος.[/quote'] δεν είναι το ίδιο, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Πακτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 zakk είσαι πλανεμένος χριστιανός αν λέεις οι καθολικοι δεν είναι αιρετικοί. Δεν είπα ότι δεν είναι...ούτε ότι είναι. Είπα ότι με ενδιαφέρει και ούτε θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον μέσο πιστό. Εμένα με ενδιαφέρουν οι ηθικές αξίες που προτείνει η θρησκεία. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Παπας έχει αλάθητο η όχι, αν υπάρχει ή όχι προπατορικό αμάρτημα και καθαρτήριο, η σωστή υπόσταση της Αγ. Τριάδας και αν επιτρέπονται εικόνες ή όχι. Αυτά υπάρχουν καθαρά για να πλακώνονται τα δόγματα για θέματα εξουσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η αίρεση είναι η σοβαρότερη αμαρτία.Οὐδέν γάρ ὄφελος βίου καθαροῦ, δογμάτων διεφθαρμένων· ὥσπερ οὖν οὐδέ τοὐναντίον, δογμάτων ὑγιῶν, ἐάν βίος ᾖ διεφθαρμένος.Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ζακ το ανεφερα σε ενα μεγαλο ποστ σελιδα 18., απορω που θεωρεις καλη την επιβολη ηθικης απο τη θρησκεια, ενος ακαμπτου συστημα αξιων που μεταξυ αλλων ειναι πουριτανιστικο. Για μενα απλα δεν θελεις να αποτιναξεις εντελως τη θρησκεια για δικους σου,προσωπικους λογους .... Αντρεα ο χριστιανισμος ειναι ιουδαικη αιρεση αν το πας ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Kαι για να ευθυμησουμε λιγο να ενα χαρακτηριστικο κειμενο απο τη Παλαια Διαθηκη (Δευτερονομιο, κεφαλαιο Κ, εδαφια 10-15) Αν πας να κυριεψεις καποια πόλη θα καλεσεις τους κατοικους να βγουνε εξω ειρηνικα (αοπλοι). Αν σου αποκριθουν ειρηνικα και σου ανοιξουν τις πυλες θα ειναι φορου υποτελεις και υπηκοοι σου. Αν ομως δεν σε υπακουσουν και αντισταθουν θα κοψεις οτι δεντρο υπαρχει εκει γυρω, θα τη πολιορκησεις μεχρι να σου τη παραδωσει ο θεος και θα σκοτωσεις με μαχαιρι ολα τα αρσενικα(μεγαλους και παιδια) εκτος απο τις γυναικες, τα σκευη, τα ζωα και οτι υπαρχει μεσα στη πολη... ετσι θα κανεις με ολες τις πολεις που βρισκονται πολυ μακρυα απο σενα, αυτες που δεν ειναι απο τις πολεις που σου δινει να κληρονομησεις ο Κυριος ο Θεος σου τη γη τους. Υποψιν οτι η ΠΔ βριθει απο τετοια, μαζικες δολοφονιες αμαχων και παιδιων, πληρεις οικολογικη καταστροφη, αιμομειξιες, σαδομαζοχισμος, υβρεις κατα των ελληνων κλπ. Οι χριστιανοι ορθοδοξοι, θεωρειτε τους καθολικους και τους διαμαρτυρομενους, αιρετικους; Και γιατι; Για παρομοιο λογο προφανως που και οι καθολικοι/διαμαρτυρομενοι θεωρουν αιρετικους τους ορθοδοξους. To σκηνικο αυτο μου θυμιζει τους κουκουεδες και τους βασιλικους/ακροδεξιους, ενω ειναι αμφοτεροι φασιστες κατηγορουν ο ενας τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τώρα να γίνει τζαμί με έξοδα των ιδίων πάλι εγείρεται ένα σημαντικό ζήτημα. Φτιάχνοντας ένα τζαμί δηλώνουμε ευθέως ότι δεχόμαστε να τους κρατήσουμε στη χώρα μας. Επίσης με το τζαμί ενισχύεται η εσωστρέφεια που δείχνουν αυτές οι κοινωνικές ομάδες φτιάχνοντας μικρούς πηρύνες της κουλτούρας τους την οποία θα προσπαθήσουν αργότερα να την επιβάλλουν στην ευρύτερη κοινωνία. Έτσι τους αποθαρρύνουμε απο το να ενσωματώσουν την κουλτούρα και τις αξίες της κοινωνίας μας με αποτέλεσμα την διαιώνιση και την επειδείνωση των φαινομένων που βλέπουμε καθημερινά στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το να χτισουν οι "αλλοθρησκοι" ενα ναο θα οδηγησει σε επιβολη της κουλτουρας τους στην ευρυτερη κοινωνια? Μαλλον δεν το αντιλαμβανεσαι ποσο κλειστοφοβικο ακουγεται αυτο. Αληθεια, γιατι οτιδηποτε κακο γινεται στο ονομα του χριστιανισμου ειναι παντα ευθυνη καποιων μεμονωμενων διεφθαρμενων, μη πραγματικων χριστιανων αλλα δεν ισχυει αυτο για τις αλλες θρησκειες (και συγκεκριμενα για το "αντιπαλο δεος")? Ο μεσος μουσουλμανος νομιζεις οτι εχει τους ταλιμπαν για προτυπο? Αν φορολογούσαν την Εκκλησιαστική περιουσία τα έσοδα θα πήγαιναν σε μίζες, υποβρύχια κτλ. Τουλάχιστον εδώ πάνε σε κοινωνικό έργο. Αν είχαμε ένα κράτος που λειτουργούσε σωστά το συζητάγαμε. Μα τι αλλο θα ακουσουμε πλεον? Μηπως να μην φορολογουσαν κανεναν τοτε? Αφου ολοι οι φοροι πανε για υποβρυχια και μιζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τώρα για τη βάπτιση, αυτό ίσχυε παλιότερα ειδικότερα στις κλειστές κοινωνίες όπως και πολλά άλλα τραγελαφικά όπως π.χ. ανύπαντρα ζευγάρια που συζούν. Είναι όμως περισσότερο θέμα κακόβουλων και ρατσιστών ανθρώπων οι οποίοι φυσικά και δεν είναι σωστοί χριστιανοί. Η "επίθεση" από τη μεριά μου προς την θρησκεία (και γενικώς σε ο,τι, κατ εμέ, μεταφυσικό) δεν αφορά τόσο τοποθετήσεις όπως τις από πάνω, που βρίσκω σωστές (και τόσο διαφορετικού επιπέδου από μηνύματα του ιδίου μέλους προ ολίγων σελίδων που με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως γράφουν περισσότεροι του ενός από το ίδιο account, είτε σωματικά είτε.. ψυχικά) αλλά την νοοτροπία και αντίληψη, της πλειονότητας των πιστών, οι οποίοι, κακά τα ψέματα, ζουν σε πνευματικό μεσαίωνα και απαιτούν και από τους υπόλοιπους, πολλές φορές με εκβιασμούς, να είναι το ίδιο. Οπότε Zakk, μην παίρνεις τόσο προσωπικά τα χωσίματά μας, γιατί όταν είσαι από τους ελάχιστους πιστούς που βλέπουν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά μας. Οπότε give us a break όταν λέμε ότι οι χριστιανοί είναι στόκοι and so on. Αν φορολογούσαν την Εκκλησιαστική περιουσία τα έσοδα θα πήγαιναν σε μίζες, υποβρύχια κτλ. Τουλάχιστον εδώ πάνε σε κοινωνικό έργο. Αν είχαμε ένα κράτος που λειτουργούσε σωστά το συζητάγαμε. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες εικασίες. Τότε να μην πληρώνεις κανείς φόρους. Σου υπόσχομαι εγώ ότι αντί να πληρώνω φόρους, θα προσφέρω κοινωνικό έργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το δικό μου πρόβλημα με τη θρησκεία (χριστιανική συγκεκριμένα) είναι... οικονομικό. Προσπάθησα να αποφύγω να κάνω θρησκευτικό γάμο γιατί εκτός του ότι μου τέλειωσε το θεματάκι με το θεό πριν απο κάποια χρόνια οριστικά και αμετάκλητα, μου τέλειωσαν και τα λεφτά. Δυστυχώς, η ελληνίδα θέλει ακόμα να ντυθεί νυφούλα και να ανεβεί-κατεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Αποτέλεσμα; 50 ευρώ η άδεια γάμου, 200 ευρώ "βοήθεια" για την... αποπεράτωση του ναού, 500 ευρώ ο στολισμός της εκκλησίας (το βασικό πακέτο), 250 ευρώ κουφέτα, προσκλητήρια και μλκιες, και τα έξοδα τελειωμό δεν έχουν. Στη συνέχεια θα πρέπει γμ την πτν μου να βαφτίσω και το παιδί που με το καλό θα κάνω -αν κάνω- γιατί διαφορετικά η δικιά μου θα βάλει τα κλάματα και οι γονείς θα φρικάρουν! Άλλα τόσα και εκεί για να ακούω στο τέλος της τελετής "καλός Χριστιανός". Θα πάρω την εκδίκησή μου, όμως. Όταν θα βλέπετε στους τοίχους συνθήματα τύπου "φακ τζισους, φακ ριλιτζιονς", μην απορείτε ποιός θα τα γράφει, να είστε σίγουροι! Ο κανακάρης μου θα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά πρώτο μανουάλι πίστα θα είσαι afterlife @ heaven club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το δικό μου πρόβλημα με τη θρησκεία (χριστιανική συγκεκριμένα) είναι... οικονομικό. Προσπάθησα να αποφύγω να κάνω θρησκευτικό γάμο γιατί εκτός του ότι μου τέλειωσε το θεματάκι με το θεό πριν απο κάποια χρόνια οριστικά και αμετάκλητα, μου τέλειωσαν και τα λεφτά. Δυστυχώς, η ελληνίδα θέλει ακόμα να ντυθεί νυφούλα και να ανεβεί-κατεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Αποτέλεσμα; 50 ευρώ η άδεια γάμου, 200 ευρώ "βοήθεια" για την... αποπεράτωση του ναού, 500 ευρώ ο στολισμός της εκκλησίας (το βασικό πακέτο), 250 ευρώ κουφέτα, προσκλητήρια και μλκιες, και τα έξοδα τελειωμό δεν έχουν. Στη συνέχεια θα πρέπει γμ την πτν μου να βαφτίσω και το παιδί που με το καλό θα κάνω -αν κάνω- γιατί διαφορετικά η δικιά μου θα βάλει τα κλάματα και οι γονείς θα φρικάρουν! Άλλα τόσα και εκεί για να ακούω στο τέλος της τελετής "καλός Χριστιανός". Θα πάρω την εκδίκησή μου, όμως. Όταν θα βλέπετε στους τοίχους συνθήματα τύπου "φακ τζισους, φακ ριλιτζιονς", μην απορείτε ποιός θα τα γράφει, να είστε σίγουροι! Ο κανακάρης μου θα είναι! Kαλα να παθεις αφου ηθελες να παρεις γυναικα θρησκα. Και τωρα πληρωνε κοροιδο... http://www.youtube.com/watch?v=J4apf0iDJPs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δε θα μου έκανε καμια περιέργεια αν αυτοί που συζητάνε τα ιδια πράγματα με διαφορετικά λόγια 10 σελίδες τώρα είναι άτομα που δεν είχαν λάβει εως τωρα μέρος. Αλλά να κάνουν τις ιδιες ερωτήσεις μέλη που έχουν ρωτήσει, έχουν λάβει απάντηση, μόνο ως εμμονή μπορώ να το λάβω. (χαχα..+1 στο βιντεάκι απο πάνω :-P ) Άσχετο αλλά ο θρησκευτικός γαμος μου κόστισε 200 ευρω ΣΥΝΟΛΟ...ούτε στολίσματα, ούτε νυφικά, ούτε κοστούμια, ούτε ποτήρια και τσιμπράκαλα. Στεφανια φτιαγμένα στο χέρι, ένα λευκό φόρεμα, ασημένιες βέρες και τέλος... Και επειδή κάποιοι βάζουν και το πάρτι μετά στα έξοδα του Θρησκευτικού γάμου (γιατι ως γνωστων ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε πάνε να γλεντησουν μετά απο πολιτικο :-P ), να πω οτι πήγαμε και πλακωθήκαμε στο φαί σε ένα ταβερνάκι μούρλια. Ηπιαμε το κρασάκι μας, το φχαριστηθήκαμε πληρώσαμε 11 ευρω το άτομο και όλα καλά... Και κανεις δεν είπε και κουβέντα. Δε σου φταίει η Θρησκεία αν εσύ είσαι θες να κάνεις πλούσιο γάμο. Ο πολιτικός γάμος της ξαδέλφης μου παρεμπιπτόντως κόστισε περισσότερα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις