Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η εμμονή σου στα αλλαξοκώλια είναι ανησυχητική... Χριστιανός γαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βλεπω να κλειδωνει σε λιγο εαν δεν ηρεμησει το κλιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βλεπω να κλειδωνει σε λιγο εαν δεν ηρεμησει το κλιμα. Όντως, και είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση, σοβαρά το λέω, εκτός από τους γραφικούς που σκάνε να μας δείξουν πόσο γαμάτοι είναι.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Zakk, την γυναικα σου και την κορη σου λυπαμαι πιο πολυ απο σενα. Κι εκείνος του είπε: Εμείς περνάμε από τη Βηθλεέμ-Ιούδα μέχρι τις πλαγιές τού βουνού Εφραϊμ· από εκεί είμαι εγώ· και πήγα μέχρι τη Βηθλεέμ-Ιούδα, και τώρα πηγαίνω στον οίκο τού Κυρίου· και δεν υπάρχει κανένας να με παραλάβει στο σπίτι του· 19 έχουμε και άχυρα και τροφή για τα γαϊδούρια μας, κι ακόμα έχουμε ψωμί και κρασί για μένα, και για τη δούλη σου, και για τον νέο, που είναι μαζί με τους δούλους σου· δεν έχουμε έλλειψη από κανένα πράγμα. 20 Και ο γέροντας άνθρωπος είπε: Ειρήνη σε σένα· και κάθε τι, οτιδήποτε χρειάζεσαι εγώ φροντίζω· μόνο μη διανυχτερεύσεις στην πλατεία. 21 Και τον έφερε στο σπίτι του, και έδωσε τροφή στα γαϊδούρια· και έπλυναν τα πόδια τους, και έφαγαν και ήπιαν. 22 Ενώ αυτοί εύφραιναν τις καρδιές τους, να, οι άνδρες τής πόλης, άνθρωποι παράνομοι, περικύκλωσαν το σπίτι, χτυπώντας την πόρτα· και είπαν στον άνθρωπο, τον κύριο του σπιτιού, τον γέροντα, λέγοντας: Βγάλε έξω τον άνθρωπο, αυτόν που ήρθε στο σπίτι σου, για να τον γνωρίσουμε. 23 Και ο άνθρωπος, ο κύριος του σπιτιού, βγήκε σ' αυτούς, και τους είπε: Μη, αδελφοί μου, παρακαλώ, μη πράξετε αυτό το κακό· αφού ο άνθρωπος αυτός μπήκε μέσα στο σπίτι μου, μη πράξετε τέτοια αφροσύνη· 24 δέστε, η θυγατέρα μου, η παρθένα, και η παλλακή του· τώρα θα τις φέρω έξω, και ταπεινώστε αυτές και κάντε σ' αυτές ό,τι φανεί αρεστό στα μάτια σας· αλλά, σ' αυτόν τον άνθρωπο μη πράξετε έργο τέτοιας αφροσύνης. 25 Οι άνδρες, όμως, δεν θέλησαν να τον ακούσουν· και ο άνθρωπος πήρετην παλλακή του, και τους την έφερε έξω· και τη γνώρισαν, και την ταπείνωσαν όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί· και καθώς φάνηκε η αυγή, την απέλυσαν. 26 Και ήρθε η γυναίκα κατά το χάραμα της ημέρας, και έπεσε κοντά στην πόρτα τού σπιτιού τού ανθρώπου, όπου ήταν ο κύριός της, μέχρις ότου έφεξε. 27 Και σηκώθηκε ο κύριός της το πρωί, και άνοιξε τις πόρτες τού σπιτιού, και βγήκε για να πάει στον δρόμο του· και να, η γυναίκα, η παλλακή του, ήταν πεσμένη στη θύρα τού σπιτιού, και τα χέρια της επάνω στο κατώφλι. 28 Και της είπε: Σήκω, κι ας πάμε. Αλλά, δεν απάντησε. Τότε, ο άνθρωπος την πήρε επάνω στο γαϊδούρι, και σηκώθηκε, και πήγε στον τόπο του. 29 Και αφού ήρθε στο σπίτι του, πήρε το μαχαίρι, και πιάνοντας την παλλακή του, τη διαμέλισε μαζί με τα κόκαλά της σε 12 μέρη, και τα έστειλε σε όλα τα όρια του Ισραήλ. 30 Και όλοι όσοι τα έβλεπαν, έλεγαν: Δεν έγινε ούτε φάνηκε τέτοιο πράγμα, από την ημέρα που οι γιοι Ισραήλ ανέβηκαν από τη γη τής Αιγύπτου, μέχρι αυτή την ημέρα· σκεφθείτε γι' αυτό, κάντε συμβούλιο, και μιλήστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε συ ZAKKWYLDE, σταμάτα να αυτοπαινεύεσαι. Το αν οι άλλοι έχουν χαζά επιχειρήματα μπορείς να το κρίνεις, αλλα το να λες ''Ρουφάτε μαλάκες, τα επιχειρήματα μου φέρνουν ονείρωξη σε ευνουχισμένους'' είναι πολύ υπεροπτικό. Το αν μιλάς σωστά ή όχι θα το κρίνουν οι άλλοι. Όλοι μέσα στο μυαλό μας γαμάτοι είμαστε και την έχουμε μαύρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όντως, και είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση, σοβαρά το λέω, εκτός από τους γραφικούς που σκάνε να μας δείξουν πόσο γαμάτοι είναι.;ρ Μέχρι τώρα η συζήτηση περιοριζόταν στο να λιθοβολείτε μια ομάδα ανόητων, εν χωρώ τον Χριστιανισμό (μάλιστα με απόψεις τρίτων γιατί εσείς οι ίδιοι δεν έχετε και δεν ξέρετε να τις εκφράσετε). Τι είδους ανταλλαγή απόψεων είναι αυτή; Για τον Τούφα. Όπως σου ειπα Τούφα....η Π. Διαθήκη έχει ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ χαρακτήρα. Λέει πουθενά λοιπόν ότι έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες μας; ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; Λέει ότι αυτός ο τύπος είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ; Περιγράφει ποιά ήταν η κατάσταση εκείνη την ιστορική περίοδο! Έ μα έλεος...αφαιρούμε όλα τα συμφραζόμενα, παίρνουμε ότι μας συμφέρει και λέμε ΟΡΙΣΤΕ ο Χριστιανισμός προστάζει να εκπορνεύουμε τις γυναίκες και τις κόρες μας, και αφού το κάνουμε μετα να τις διαμελίζουμε!!! Είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ;;;; Πιστεύεις ότι ΑΥΤΗ είναι η διδαχή του Χριστιανισμού; Πιστεύεις ότι ο οποιοσδήποτε Χριστιανός θα το έκανε αυτό;;;; Πόσο λάσπη και διαστρέβλωση πιά; Ρε συ ZAKKWYLDE, σταμάτα να αυτοπαινεύεσαι. Το αν οι άλλοι έχουν χαζά επιχειρήματα μπορείς να το κρίνεις, αλλα το να λες ''Ρουφάτε μαλάκες, τα επιχειρήματα μου φέρνουν ονείρωξη σε ευνουχισμένους'' είναι πολύ υπεροπτικό. Το αν μιλάς σωστά ή όχι θα το κρίνουν οι άλλοι. Όλοι μέσα στο μυαλό μας γαμάτοι είμαστε και την έχουμε μαύρη. Πολύ καλό, θα το χρησιμοποιήσω καμια φορά. Κατα τ'άλλα νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να είμαι όσο υπερόπτης θέλω. Το αν αυτό θα έπρεπε να κρίνει την ορθότητα της ουσίας των επιχειρημάτων μου είναι άλλη ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για αυτό ρε ντουγάνι Τούφα λέγεται ΠΑΛΑΙΑ... παλιά αυτά... τότε... μετά αλλάξανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέχρι τώρα η συζήτηση περιοριζόταν στο να λιθοβολείτε μια ομάδα ανόητων, εν χωρώ τον Χριστιανισμό (μάλιστα με απόψεις τρίτων γιατί εσείς οι ίδιοι δεν έχετε και δεν ξέρετε να τις εκφράσετε). Τι είδους ανταλλαγή απόψεων είναι αυτή; Ουγκ, αου, δεφαςεσγφε, έτσι δεν είναι; Αν θες ανταλλαγεί απόψεων να μην είσαι ακραίος, το επίπεδο της συζήτησης τίθεται από τον πιο ακραίο, αν κοπανιέσαι για τον μοναδικό, τριαδικό, θεό σου σαν φραπές, ε σαν ηλίθιος θα αντιμετωπιστείς, επίσης να είσαι δεκτικός στην κριτική. Για αυτό ρε ντουγάνι Τούφα λέγεται ΠΑΛΑΙΑ... παλιά αυτά... τότε... μετά αλλάξανε V1: Αγαπάτε αλλήλους V2: Αγαπάτε αλλήλους μετά των ελαττωμάτων αυτών. ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 V1: Αγαπάτε αλλήλους V2: Αγαπάτε αλλήλους μετά των ελαττωμάτων αυτών. ;ρ είχε και μια beta αλλά κάτι πήγε στραβά... ήταν τότε με τον Νώε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πολύ καλό, θα το χρησιμοποιήσω καμια φορά. Κατα τ'άλλα νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να είμαι όσο υπερόπτης θέλω. Το αν αυτό θα έπρεπε να κρίνει την ορθότητα της ουσίας των επιχειρημάτων μου είναι άλλη ιστορία. Χρησιμοποίησε το, αλλά πες ποιανού είναι πρώτα. Απο εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι είναι οκ να είσαι υπερόπτης πάω πάσο. Απλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα μια κουβέντα με σένα και άλλους 3 σαν κι εσένα να αυτογλύφεστε για το πόσο γαμάτοι είστε και να στηρίζετε την επιχειρηματολογία σας στο πόσο ανίδεοι είναι οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 είχε και μια beta αλλά κάτι πήγε στραβά... ήταν τότε με τον Νώε Ε, ανάμεσα στις σταυροφορίες, λέει ο μύθος, ήταν "Γαμάτε αλλήλους" αλλά το έκοψε η ιερά εξέταση μετά γιατί το να πηδάς άλλους εκτός από ανήλικα είναι ντροπή.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ;;;; Πιστεύεις ότι ΑΥΤΗ είναι η διδαχή του Χριστιανισμού; Πιστεύεις ότι ο οποιοσδήποτε Χριστιανός θα το έκανε αυτό;;;; Πόσο λάσπη και διαστρέβλωση πιά; ZAKKWYLDE, συγχώρεσέ τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απο εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι είναι οκ να είσαι υπερόπτης πάω πάσο. Απλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα μια κουβέντα με σένα και άλλους 3 σαν κι εσένα να αυτογλύφεστε για το πόσο γαμάτοι είστε και να στηρίζετε την επιχειρηματολογία σας στο πόσο ανίδεοι είναι οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να πας μακρυά. Διάβασε απο την αρχή αυτό το Thread. 5-6 άτομα που αυτογλύφονται για το πόσο προοδευτικοί είναι σε αντίθεση με τους σκοταδιστές, οπισθοδρομικους και επικίνδυνους για τη κοινωνία χριστιανους και πόσο γαμάτοι είναι που ξέρουν την αλήθεια και πόσο ηλίθιοι είναι οι άλλοι που πιστεύουν σε Παίσιους και νηστείες κτλ. Καλή ανάγνωση. Ουγκ, αου, δεφαςεσγφε, έτσι δεν είναι; Αν θες ανταλλαγεί απόψεων να μην είσαι ακραίος, το επίπεδο της συζήτησης τίθεται από τον πιο ακραίο, αν κοπανιέσαι για τον μοναδικό, τριαδικό, θεό σου σαν φραπές, ε σαν ηλίθιος θα αντιμετωπιστείς, επίσης να είσαι δεκτικός στην κριτική. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με άτομα τα οποία πιστεύουν ότι για όλα τα κακά του κόσμου φταίνε οι χριστιανοί οι οποίοι είναι επικίνδυνοι γιατί θα εκπορνεύσουν τις γυναίκες και τις κόρες τους, θα τις διαμελίσουν και θα στείλουν τα κομμάτια σε κάθε άκρο της γής. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με άτομα τα οποία υποστηρίζουν ότι τον κοσμάκη τον εκμεταλλεύεται σήμερα το κεφάλαιο και αυτοι δεν αντιδρούν επειδή είναι χριστιανοί...όχι επειδή υπάρχει ένας καταιγισμός καταστροφολογίας γύρω τους προερχόμενος απο συγκεκριμένα συμφέροντα και απλά δεν αντιδρούν γιατί φοβούνται ακόμα χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με άτομα τα οποία πιστεύουν ότι για όλα τα κακά του κόσμου φταίνε οι χριστιανοί οι οποίοι είναι επικίνδυνοι γιατί θα εκπορνεύσουν τις γυναίκες και τις κόρες τους, θα τις διαμελίσουν και θα στείλουν τα κομμάτια σε κάθε άκρο της γής. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με άτομα τα οποία υποστηρίζουν ότι τον κοσμάκη τον εκμεταλλεύεται σήμερα το κεφάλαιο και αυτοι δεν αντιδρούν επειδή είναι χριστιανοί...όχι επειδή υπάρχει ένας καταιγισμός καταστροφολογίας γύρω τους προερχόμενος απο συγκεκριμένα συμφέροντα και απλά δεν αντιδρούν γιατί φοβούνται ακόμα χειρότερα. Αμφιβάλλεις ότι οι περισσότεροι χριστιανοί τα παίρνουν κατά γράμμα αυτά που γράφει η αγία γραφή ναι η ού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αμφιβάλλεις ότι οι περισσότεροι χριστιανοί τα παίρνουν κατά γράμμα αυτά που γράφει η αγία γραφή ναι η ού; Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου που έβγαλε νομίζω μέχρι 3η δημοτικού είναι λογικό να έπαιρνε κατα γράμμα μεγάλο μέρος της Αγίας Γραφής. Σήμερα ευτυχώς οι περισσότεροι έχουμε βγάλει τουλάχιστον το Λύκειο ενώ ένα μεγάλο ποσοστό είναι απόφοιτοι 3οβάθμιας και μπορούμε να καταλάβουμε ότι π.χ. το "Η γυνή να φοβείται τον άνδρα" δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι δούλες των συζύγων τους. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν θα μας κάψει ο Θεός επειδή φάγαμε κρέας τη σαρακοστή και ότι το νόημα της νηστείας είναι ασκητικό. Κατα γράμμα αυτά που γράφει η Αγία Γραφή τα παίρνουν περισσότερο οι μη-Χριστιανοί και δημιουργούν μια εντελώς δική τους εκδοχή της θρησκείας την οποία μετά πολεμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις