Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέδειξες ότι και εσύ είσαι καρα-άσχετος, και οι δύο αυτές ιδεολογίες αν και εκ διαμέτρου αντίθετες, για διαφορετικούς λόγους απορρίπτουν την οποιαδήποτε θρησκεία. Διάβασε πρώτα τι είναι και μετά έλα να μας πείς.

Μα οχι, δεν μιλαω σχετικα με τις θρησκειες. Απαντησε μου.

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πφφφ τώρα ξέρεις φοβήθηκα. Τι να μου πεί κάποιος που έχει τραγιά και πεντάλφες στο αβατάρ του. Άντε κάνε καμια ανθρωποθυσία να ξελαμπικάρεις.

Θα σου απαντούσα ανάλογα αλλά έχεις χάρη που είσαι κόπανος.:)

Δημοσ.

Oooook, ας κάνω το δικηγόρο του διαβόλου λίγο (get it? Λέμε για θρησκείες και λέω ότι θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, lol).

Γιατί σε απασχολεί τόσο το ζήτημα χριστιανισμού-ομοφυλοφιλίας; Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

Υπάρχει και ένα 3ο, ο ίδιος "γυρίζει το μπιφτέκι" ενώ είναι κρυφοχριστιανός.

Δημοσ.

Oooook, ας κάνω το δικηγόρο του διαβόλου λίγο (get it? Λέμε για θρησκείες και λέω ότι θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, lol).

Γιατί σε απασχολεί τόσο το ζήτημα χριστιανισμού-ομοφυλοφιλίας; Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

1) Κάποιος gay να είναι άθεος, άρα ποσώς τον ενδιαφέρει τι άποψη έχει η εκκλησία για την ομοφυλοφιλία.

2) Κάποιος gay να είναι χριστιανός. Ας πρόσεχε, αφού τα «πιστεύω» συνάδουν με κάτι που μισεί την φυσιολογία του. Self-hating gay, με άλλα λόγια, πρόβημά του.

Δε νομίζω ότι είναι και τόσο αξιοπρόσεκτο. Αν κάποιος είναι gay δεν πρέπει να είναι χριστιανός και αντιστρόφως. Εκτός αν μιλάμε για την πλειοψηφία των χριστιανών που δηλώνουν θρήσκοι μόνο στα χαρτιά, λόγω μόδας.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bigotry αυτο δεν αντεχω απο την θρησκεια της αγαπης.

Ειναι σαν να λεω πως πιστευω στην θρησκεια του αραπη και να ειμαι λευκος. Καταλαβαινεις την ειρωνια?

Δημοσ.

Υπάρχει και ένα 3ο, ο ίδιος "γυρίζει το μπιφτέκι" ενώ είναι κρυφοχριστιανός.

Ή ότι εσύ "γυρίζεις το μπιφτέκι" και ζηλεύεις τους απελευθερωμένους, πιο λογικό δεν σου ακούγεται;

Έλα παραδέξου το, τον ταλαντώνεις τον αχλαδόκαμπο.

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bigotry αυτο δεν αντεχω απο την θρησκεια της αγαπης.

Ειναι σαν να λεω πως πιστευω στην θρησκεια του αραπη και να ειμαι λευκος. Καταλαβαινεις την ειρωνια?

Ρε φίλε τι θα γίνει με τη wikipedia...δικά σου επιχειρήματα δεν έχεις; Σε κάθε μα κάθε thread μας βάζεις να διαβάζουμε τη wikipedia. Το ξέρουμε και μεις ότι υπάρχει(ειδικά μετά απο τόσες φορές που τη παρέθεσες).

Αν θέλουμε να διαβάσουμε wikipedia θα πάμε μόνοι μας. Πέρα απο τα γελοία memes που παρουσιάζεις κάθε φορά. Τώρα δεν ξέρω ποιός είναι πιο γελοίος, οι δημιουργοί η αυτοί που τα βρίσκουν ωραία. Τέλος πάντων, εδώ είναι φόρουμ και εκφράζουμε τις δικές μας απόψεις. Αν θέλουμε να δούμε γελοία meme ή wikipedia έχουμε τις στοιχειώδεις ευτυχώς γνώσεις να πάμε στα αντίστοιχα σαιτ.

Αν λοιπόν έχεις την στοιχειώδη ικανότητα να επιχειρηματολογείς πες μας έστω και σε ένα thread την δική σου άποψη για κάτι.

Ή ότι εσύ "γυρίζεις το μπιφτέκι" και ζηλεύεις τους απελευθερωμένους, πιο λογικό δεν σου ακούγεται;

Έλα παραδέξου το, τον ταλαντώνεις τον αχλαδόκαμπο.

Μπα όχι αλλά πιο πιθανό είναι κάποιος με ροζ τραγί για άβαταρ να "γυαλίζει το πόμολο".

Θα σου απαντούσα ανάλογα αλλά έχεις χάρη που είσαι κόπανος.:)

Ευτυχώς, τώρα νιώθω μια ανακούφιση.

Δημοσ.

''Είσαι κόπανος.

Όλοι οι Χριστιανοί είναι καραγκιόζηδες.''

Μου φαίνονται υπεραρκετά status για να καταλάβει κανείς το επίπεδό σου. Κι αυτά πέρα των θρησκειών.

Δημοσ.

Καλά αυτός ο καραγκιόζης δεν ξέρει ότι Ρωμαίοι θεοί και Ολύμπιοι είναι το ίδιο; Απο εκεί να καταλάβεις ποσο καραάσχετος είναι.

Όσο ίδιος είναι ο iΝικόλας με τον Ποσειδώνα, όσο ίδιος είναι ο iΓιώργης με τον Άρη, όσο ίδιος είναι ο iΗλίας με τον θεό του Ήλιου, όσο ίδιες είναι οι θεραπευτικές ιδιότητες που είχε ο τζήζας με το ReiKi, όσο χριστιανικό είναι το "αμήν" και δεν μοιάζει με το Amon (Amun) των Αιγυπτίων, όσο χριστιανικό είναι το καρναβάλι και εν γένει όσο χριστιανικά είναι τα όσα έχει κατακλέψει ο χριστιανισμός από Ζωροαστρισμό, θρησκείες τις κεντρικής Ασίας και παγανιστικές θρησκείες της Μεσογείου....

μοιάζουν και οι Ολύμπιοι με τους Ρωμαϊκούς, τους Βίκινγκ θεούς και τους ινδουιστικούς.

Δηλαδή, μην νομίζουν οι χριστιανοί ότι η θρησκεία τους είναι πρωτότυπη και, επιπλέον, μην αναφέρουν ότι άλλες, πρότερες ή τωρινές, θρησκείες έχουν συγγένειες με άλλες προτού αναγνωρίσουν τα όσα έχει κλέψει η δικιά τους από άλλες.

Δημοσ.

Μπα όχι αλλά πιο πιθανό είναι κάποιος με ροζ τραγί για άβαταρ να "γυαλίζει το πόμολο".

Κοίτα, εγώ με την σεξουαλικότητα μου, και την σεξουαλικότητα των γύρω μου είμαι εντάξει, τώρα αν τον παίρνω ή ενα τον δίνω ή οτιδήποτε άλλο δεν νομίζω να σε αφορά, από την άλλη όμως, το λες συνέχεια για το άβαταρ μου δείχνει οτι σου αρέσει, αλλά το προηγούμενο μου ήταν καλύτερο:P

''Είσαι κόπανος.

Όλοι οι Χριστιανοί είναι καραγκιόζηδες.''

Μου φαίνονται υπεραρκετά status για να καταλάβει κανείς το επίπεδό σου. Κι αυτά πέρα των θρησκειών.

Ναι αγόρι μου, ότι πεις, από τα θρησκευτικά μου πιστεύω θα με κρίνεις, όπως το είπες, και μην βάζεις το θέμα επίπεδο γιατί δεν με ξέρεις, ρώτα και κανένα που με γνωρίζει.

Δημοσ.

Ρε φίλε τι θα γίνει με τη wikipedia...δικά σου επιχειρήματα δεν έχεις; Σε κάθε μα κάθε thread μας βάζεις να διαβάζουμε τη wikipedia. Το ξέρουμε και μεις ότι υπάρχει(ειδικά μετά απο τόσες φορές που τη παρέθεσες).

Είθισται σε μία σοβαρή συζήτηση, η παράθεση πηγών να είναι υπέρ των επιχειρημάτων. Πολλές φορές, και εάν αυτό εξυπηρετεί την συντόμευση των γραφόμενων, η απευθείας παράθεση των πηγών να προσφέρει παρά να αφαιρεί από την συζήτηση.

Τώρα γιατί ένας υπέρμαχος του χριστιανισμού το αντιμάχεται αυτό.... νομίζω μπορεί να γίνει αντιληπτό.

Δημοσ.

Αν θέλουμε να διαβάσουμε wikipedia θα πάμε μόνοι μας. Πέρα απο τα γελοία memes που παρουσιάζεις κάθε φορά. Τώρα δεν ξέρω ποιός είναι πιο γελοίος, οι δημιουργοί η αυτοί που τα βρίσκουν ωραία. Τέλος πάντων, εδώ είναι φόρουμ και εκφράζουμε τις δικές μας απόψεις. Αν θέλουμε να δούμε γελοία meme ή wikipedia έχουμε τις στοιχειώδεις ευτυχώς γνώσεις να πάμε στα αντίστοιχα σαιτ.

Αν λοιπόν έχεις την στοιχειώδη ικανότητα να επιχειρηματολογείς πες μας έστω και σε ένα thread την δική σου άποψη για κάτι.

Ευτυχώς, τώρα νιώθω μια ανακούφιση.

Δεν ειμαι θρησκος ωστε να παπαρολογω με τις ωρες απο αυτα που βγαζει το κεφαλι μου.

Δεν θες να διαβασεις τιποτα, αν διαβαζες δεν θα ησουν θρησκος.

Το παιδι σου θα βγει μαρξιστης τελικα? Σοσιαλιστης? Τι θα βγει? Να μαντεψω? Ενα μωρο δεν εχει πολιτικες γνωσεις αρα δεν μπορει να ανηκει σε μια πολιτικη παραταξη απο μωρο.

Τωρα αλλαξες τις πολιτικες παραταξεις/ιδεες με ονοματα θρησκειων. Τι διαφορα εχουν?

Είθισται σε μία σοβαρή συζήτηση, η παράθεση πηγών να είναι υπέρ των επιχειρημάτων. Πολλές φορές, και εάν αυτό εξυπηρετεί την συντόμευση των γραφόμενων, η απευθείας παράθεση των πηγών να προσφέρει παρά να αφαιρεί από την συζήτηση.

Τώρα γιατί ένας υπέρμαχος του χριστιανισμού το αντιμάχεται αυτό.... νομίζω μπορεί να γίνει αντιληπτό.

dm5oo.jpg

Δημοσ.

Κρίνω αυτό που βλέπω στο Forum. Εσύ μπορεί να είσαι και ο Πάπας, αλλά δεν θα το μάθω και ποτέ.

Ας υπάρξει ένας σεβασμός τουλάχιστον τόσο για την γνώμη του άλλου, όσο και για την θρησκεία του.

Δημοσ.

Όσο ίδιος είναι ο iΝικόλας με τον Ποσειδώνα, όσο ίδιος είναι ο iΓιώργης με τον Άρη, όσο ίδιος είναι ο iΗλίας με τον θεό του Ήλιου, όσο ίδιες είναι οι θεραπευτικές ιδιότητες που είχε ο τζήζας με το ReiKi, όσο χριστιανικό είναι το "αμήν" και δεν μοιάζει με το Amon (Amun) των Αιγυπτίων, όσο χριστιανικό είναι το καρναβάλι και εν γένει όσο χριστιανικά είναι τα όσα έχει κατακλέψει ο χριστιανισμός από Ζωροαστρισμό, θρησκείες τις κεντρικής Ασίας και παγανιστικές θρησκείες της Μεσογείου....

μοιάζουν και οι Ολύμπιοι με τους Ρωμαϊκούς, τους Βίκινγκ θεούς και τους ινδουιστικούς.

Δηλαδή, μην νομίζουν οι χριστιανοί ότι η θρησκεία τους είναι πρωτότυπη και, επιπλέον, μην αναφέρουν ότι άλλες, πρότερες ή τωρινές, θρησκείες έχουν συγγένειες με άλλες προτού αναγνωρίσουν τα όσα έχει κλέψει η δικιά τους από άλλες.

Άλλο ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα καρα-ασχετισμου. Όπως είπαμε η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.

Το γεγονός ότι ο Αγιος Νικόλαος θεωρείται προστάτης των ναυτικών, ο Αγιος Γεώργιος των πολεμιστών κτλ αποδίδειται αποκλειστικά στην ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Δεν το γράφει πουθενά καμία Αγία Γραφή αυτό, ούτε καμιά εκκλησία τα υποστηρίζει.

Όπως και το καρναβάλι είναι ένα παγανιστικό έθιμο το οποίο η Εκκλησία απορρίπτει. Άσχετα αν λόγω της λαϊκής παράδοσης έχουμε επιλέξει να το γιορτάζουμε πριν τη Κ. Δευτέρα.

Δημοσ.

Κρίνω αυτό που βλέπω στο Forum. Εσύ μπορεί να είσαι και ο Πάπας, αλλά δεν θα το μάθω και ποτέ.

Ας υπάρξει ένας σεβασμός τουλάχιστον τόσο για την γνώμη του άλλου, όσο και για την θρησκεία του.

Όχι, τώρα με προσλάβεις, δεν μου αρέσουν τα αγοράκια, οι γυναίκες μου αρέσουν., επίσης τα χρυσά τα θεωρώ κιτς ρε παιδί μου.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...