Προς το περιεχόμενο

Θρησκείες

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις πετάξει πόσες σπόντες για τους ομοφυλόφιλους.

Κατά τ'άλλα θρησκεία της αγάπης.

Δεν θα έλεγα ότι είναι σπόντες. Ευθέως μιλάω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ομοφυλόφιλο ο οποίος το κάνει επειδή γουστάρει. Έχω όμως τεράστιο πρόβλημα με κάποιον που προβάλλεται ως επιστήμονας αλλά επιβάλλει σε κάποιον να του κάνει σεξουαλικές χάρες προκειμένου να έχει το δικαίωμα να φιλοσοφεί μαζί του.

Οι πρόγονοί μας βλέπεις ανακάλυψαν μεταξύ άλλων και την σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ζακκ, σου μιλάω για εποχές που μιλούσαν για μοριακές τομές και σκάλιζαν κορινθιακούς κίονες και εσύ μου μιλάς για ομοφυλοφιλικά όργια λες και χέστηκε κανείς αν εσένα σε χαλάνε.

Καλό προσκύνημα.

Καταδικάζεται η υποκρισία της εκκλησίας που όταν έχει τους ομοφυλόφιλους στην πρώτη λίστα να καούν στην κόλαση, οι ίδιοι εκπρόσωποί της επιδίδονται σε τρελά όργια. Και να πεις ότι το κάνουν μόνο μεταξύ τους, ας κάνουν ότι θέλουν. Τόσα σκάνδαλα για κακοποιήσεις μικρών παιδιών πού τα βάζουμε;

Συμπέρασμα...όταν κακοποιούν μικρά παιδιά οι παπάδες είναι βιασμός. Όταν κακοποιούν μικρά παιδιά οι αρχαίοι φιλόσοφοι είναι διαπαιδαγώγηση. Φοβερή λογική!

Δεν ήταν καθόλου ηθικό, ήταν μια μέθοδος στυγνής εκμετάλλευσης των νέων ανδρών προκειμένου να έχουν αποδοχή απο την άρχουσα τάξη.

Καταρχήν θεωρείς κάτι ως δεδομένο. Είσαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο θέμα ήταν κάτι διαδεδομένο σε όλη την Αθηναϊκή κοινωνία ή μήπως ήταν απλά ένας τρόπος να ανέβουν συγκεκριμένοι νέοι άντρες στην εξουσία (πράγμα που συμβαίνει και τώρα σε πολλές περιπτώσεις...μη κρυβόμαστε πισω απ το δάχτυλό μας).

Και αν ήταν τοσο διαδομένο σημαίνει πως όντως ήταν κάτι ηθικό για τη σκέψη εκείνης της εποχής. Γιατι δε καταδικαζόταν?

Ούτε ήταν ηθικό να υπάρχουν σκλάβοι και η γυναίκα να είναι ον 2ης κατηγορίας...ενώ ξαφνικά προς τις αρχές του 19ου αιώνα ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν.

Χμ...ο Πλάτων ομως μιλούσε για ισότητα. Και ο Τζιζας μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα τα ιδια είπε...Ειδες Lucifer...Τίποτε δεν ειναι δεδομένο. Τα ειπε ο Πλάτων νωρίτερα, ενώ συγχρόνως έκανε και αναφορές στους Θεούς αλλά τον αναγνωρίζεις ως φιλόσοφο. Τα είπε και μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα ο Τζιζας, χρησιμοποιώντας και αυτός τις υποσχέσεις για αιώνια ζωή κτλ αλλά δε παραδεχόμαστε τη φιλοσοφία του

Αν είναι έτσι...οκ και στις σταυροφορίες μια χαρά ηθικό ήταν να σφάζουν μουσουλμάνους, ενώ μια χαρά ηθικό ήταν να καίει ανρθώπους η ιερά εξέταση.

Σαφως και ήταν. Κατά την άποψη της τότε κοινωνίας έτσι έπρεπε να κάνουν. Διαφωνεις?

Ασχετα με το οτι εμεις τα καταδικάζουμε τωρα έχοντας άλλες αντιληψεις.

Ζακκ, σου μιλάω για εποχές που μιλούσαν για μοριακές τομές και σκάλιζαν κορινθιακούς κίονες και εσύ μου μιλάς για ομοφυλοφιλικά όργια λες και χέστηκε κανείς αν εσένα σε χαλάνε.

Καλό προσκύνημα.

Κόλλησες στα όργια γιατί δεν σε συμφέρει να απαντήσεις για τις γυναίκες και τους σκλάβους;

Τους κίονες αλήθεια...ποιοί τους έφτιαχναν; Πόσο αμοίβονταν γι'αυτό; Τι δικαιώματα είχαν στη κοινωνία; Πόσες ώρες εργάζονταν για να μπορούν οι εργοδότες τους να μην κάνουν τίποτα όλη μέρα και να έχουν ελεύθερο χρόνο να φιλοσοφούν; Ποιά η θέση της γυναίκας σε ότι αφορά την παιδεία; Είχε δικαίωμα να συμβάλλει στην επιστήμη;

Μιλάμε δηλαδή για μια κοινωνία χειρότερη απο τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ!

Κόλλησες στα όργια γιατί δεν σε συμφέρει να απαντήσεις για τις γυναίκες και τους σκλάβους;

Τους κίονες αλήθεια...ποιοί τους έφτιαχναν; Πόσο αμοίβονταν γι'αυτό; Τι δικαιώματα είχαν στη κοινωνία; Πόσες ώρες εργάζονταν για να μπορούν οι εργοδότες τους να μην κάνουν τίποτα όλη μέρα και να έχουν ελεύθερο χρόνο να φιλοσοφούν; Ποιά η θέση της γυναίκας σε ότι αφορά την παιδεία; Είχε δικαίωμα να συμβάλλει στην επιστήμη;

Μιλάμε δηλαδή για μια κοινωνία χειρότερη απο τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ!

cebdcf8ccebccebfcf82-ceb5ceafcebdceb1ceb9-cf84cebf-ceb4ceafcebaceb9cebf-cf84cebfcf85-ceb5cf81ceb3ceaccf84ceb7.gif

Τώρα φαντάζομαι έχεις φάει κόλλημα με τον Σωκράτη και λες ολα αυτα ε? Γιατί πέρα απο αυτόν δεν ξέρω καμία άλλη αναφορά σε τέτοια περιστατικά (τον οποίον αθωώσαν τελικά με τα σημερινά δεδομένα)

Πόσες ώρες εργάζονταν για να μπορούν οι εργοδότες τους να μην κάνουν τίποτα όλη μέρα και να έχουν ελεύθερο χρόνο να φιλοσοφούν;

Όσες εργάζεται ο μέσος μισθωτός σήμερα για να ταΐζει 200 μαυροφορεμένους μαλάκες που φιλοσοφούν στο Άγιο Όρος. Φαντάζομαι.

Όσες εργάζεται ο μέσος μισθωτός σήμερα για να ταΐζει 200 μαυροφορεμένους μαλάκες που φιλοσοφούν στο Άγιο Όρος. Φαντάζομαι.

Δεν ξέρεις τι θα πει μοναχισμός για αυτό μιλάς έτσι, βλάσφημε.

Luci βαλτο σε spoiler γιατι αν το δει ο Andreas2 you will lever hear the end of it.:devil:

Θύμησε μας, πριν πόσα χρόνια εξισώθηκαν τα δικαιώματα των γυναικών;

δεν ειδα εκκλησιες αθεων, καμπανες καθε τρεις και λιγο και τους αθεους να χωνουν την μυτη τους στα κοινα.

Έχω γράψει τόσα σεντόνια, έχω μάλιστα συμφωνήσει σε πολλά σημεία μαζί σου και τελικά μου γράφεις για καμπάνες...

Ε σόρυ κιόλας αλλά... :wacko:

Το πρόβλημα με τους θρήσκους (και όχι με τους ένθεους) είναι πως αντιμετωπίζουν τον Χ άθεο ως κάποιον "παραστρατημένο" ή χρίζοντα καθοδήγησης. Υπάρχουν σαφέστετα και οι καγκουροάθεοι που θα θελήσουν να σου "ανοίξουν τα μάτια" μπλαμπλαμπλα, οι οποίοι είναι εξίσου εμετική κατηγορία, αλλά τουλάχιστον έχω να τους αναγνωρίσω το ελαφρυντικό πως ήταν αναγκασμένοι για 9 χρόνια να μαθαίνουν πως βόσκανε τα πρόβατα στο Ισραήλ και πόσες φορές μπιφτέκωσε ο Αβραάμ τη Σάρα. Το μόνο που είχαν να υπομείνουν οι αντίστοιχοι θρήσκοι, ήταν επιστημονικά δεδομένα που κόντραραν τη Βίβλο.

Τα παραπάνω, με μια μικρή διορθωσούλα (τα bold), προσωπικά με κάλυψαν...

Συμπέρασμα...όταν κακοποιούν μικρά παιδιά οι παπάδες είναι βιασμός. Όταν κακοποιούν μικρά παιδιά οι αρχαίοι φιλόσοφοι είναι διαπαιδαγώγηση. Φοβερή λογική!

Κοίτα, καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις αλλά κάπου το χάνεις στη μετάφραση. Δεν ήταν όλοι οι αρχαίοι Έλληνες π.χ. οπωσδήποτε και φιλόσοφοι και ομοφυλόφιλοι, πόσο μάλλον και βιαστές.

@Nick

Thanx για την ωραία και τεκμηριωμένη απάντηση σου. Θα απαντήσω αργότερα γιατί όπως καταλαβαίνεις θέλει μελέτη και αυτή τη στιγμή δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο! :)

Από όσο γνωρίζουμε, οι αρχαίοι δεν κακοποιούσαν 8άχρονα και 10άχρονα παιδάκια. Είχαν τους έφηβους μαθητές τους και με μερικούς από αυτούς μπορεί να το έκαναν - κάτι που δεν απαγόρευε κανείς. Αυτό που τονίζω εγώ είναι η υποκρισία της εκκλησίας η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το ότι υπήρχαν σκλάβοι τότε και από τους μεν και από τους δε, δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο. Σωστό δεν ήταν σίγουρα. Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα. Που βλέπουμε τα λάθη των προγόνων μας και δεν λέμε να πάμε μπροστά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...