Andreas2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ειναι μια λογικη σκεψη,αλλα ξερεις πως απεικονιζαν τους δαιμονες οι Εβραιοι στην δικη τους θρησκεια απο την οποια προερχεται ο Χριστιανισμος?Αν τους απεικονιζαν καθολου?Και γιατι να δανειστει ο Χριστιανισμος την αρχαιολελληνικη απεικονιση?Με λιγα λογα,υπαρχει καποια θεολογικη εξηγηση για την συγκεκριμενη μορφη που τους προσδιδεται? Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; p.s.αν θέλεις κάτι προσωπικά pm.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; Κι εκείνος σε είδε.
TwitterLover Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προσωπικα διαφωνω με την χρηση των κερατων και της πενταλφας απο τον χριστιανισμο γιατι στο παγανισμο χρησιμοποιουνταν πολυ πιο πριν και τωρα οι ανθρωποι θεωρουν τους παγανιστες σατανιστες! -,-' (Στον παγανισμο, ο θεος με τα κερατα ειναι το αρσενικο κομματι της φυσης, και η πενταλφα συμβολιζει τον Αερα, την Γη, το Νερο, την Φωτια και πανω πανω το Πνευμα.)
xreokopia Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Για τον πολυ τον κοσμο υπαρχει μoνο ΜΙΑ θρησκεια, η δικη του. Τις υπολοιπες δεν τις αναγνωριζει τις υποτιμα και χαρακτηριζει αυτους τους πιστους απο πλανεμενους και χαζους εως αιρετικους, επικινδυνους και αντιχριστους Τους δε αθεους τους χαρακτηριζει... αρνητες.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 To xειρότερο είναι όταν σου λένε "είσαι μπερδεμένος". Εντάξει εκεί θέλω να τους βουτήξω
status Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 To xειρότερο είναι όταν σου λένε "είσαι μπερδεμένος". Εντάξει εκεί θέλω να τους βουτήξω Θύμισε τους πόσο θρήσκοι στα αλήθεια είναι, αυτό φτάνει.
xreokopia Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ναι, δεν τα χω καλα με τον εαυτο μου... Επισης προσπαθουν να περασουν την προπαγανδα οτι αθεος=απατρις, κακοποιος, αχρηστος κλπ.
isay Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; Μήπως αυτός ξέρει πως βγαίνει η τσίχλα από την παντόφλα;
status Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; p.s.αν θέλεις κάτι προσωπικά pm. Το γνωρίζουμε ότι είσαι διαταραγμένος, το ότι "είδες" τον σατανά μετράει όσο το ότι "είδες" και τον ιησού να κολυμπάει σε μπεσαμέλ.;ρ
xreokopia Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πως ακριβως ηταν αυτος ο σατανας? Ειχε ανθρωπινη μορφη? ειχε κερατα? κρατουσε τριαινα? Μηπως σου προτεινε καποια συμφωνια, οπως ο σατανας του Ghost Rider στον Νικολας Κεϊτζ?...
N3k21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ν3κ21 ίσως έχεις δίκιο.. εσύ λες οτι για να βγάλεις απο κάποιον ένα υποστήριγμα πρέπει να έχει κάπου αλλού να πιαστεί...εμείς απλά θεωρούμε οτι οτι δεν χρειάζεται να πιαστει κάπου γιατί μπορεί να πάει περπατώντας και τα δεκανίκια τον κρατάνε πίσω.. ίσως είμαστε πολύ αισίοδοξοι για τον κόσμο και η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε και τα καλύτερα δείγματα απο το μεγαλύτερο μέρος.. Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ (όπως και τον Spect~) επειδή παρότι έχουμε διαφορετικές απόψεις λαμβάνετε υπόψιν τα όσα λέω και συνεχίζετε με σοβαρότητα την κουβέντα. Τώρα στο ψητό: Μιας και μίλησες για δεκανίκια, στην πραγματική ζωή ποιοί χρησιμοποιούν τέτοια βοηθήματα για να περπατήσουν; Τα νήπια και οι άνθρωποι με κάποια αναπηρία. Εσύ θα ήθελες οι άνθρωποι να πάνε περπατώντας στον προορισμό τους. Όμορφα. Αν όμως δεν μπορούν να περπατήσουν τι κάνεις; Τους παίρνεις τα δεκανίκια και τους αφήνεις να πέσουν στο έδαφος εκτιμώντας πως κάποια στιγμή απλά θα σηκωθούν και θα συνεχίσουν; Ή μήπως τους διδάσκεις και αν χρειαστεί τους κάνεις και φυσικοθεραπεία π.χ. μέχρι να είναι έτοιμοι; Κάπως έτσι την βλέπω εγώ την φάση: Ίσως είναι προτιμότερο, από το να προσπαθούμε επιθετικά να αποδείξουμε την ορθότητα των απόψεών μας στους γύρω μας, να αφήσουμε στη μπάντα τον εγωισμό και το αίσθημα του αλάθητου που μας περιβάλλει και να μπούμε στη θέση τους. Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και όχι απλά να κάνουμε μόστρα την υποτιθέμενη μαγκιά και το alternative-ιλίκι μας, τότε πρέπει να κατανοήσουμε π.χ. τι οδηγεί τους ανθρώπους στην θρησκευτική πίστη. Είναι η ανασφάλεια; Είναι ο φόβος; Είναι η πίεση της καθημερινότητας; Αν αντιπαρατεθούν εναλλακτικές λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλημάτα απέναντι σ'αυτές που δίνει η θρησκεία τότε ίσως κερδίσεις τους ανθρώπους, αν όχι απλά έχει χαθεί το νόημα και φτάνεις σε σημείο να τους κοντράρεις από συνήθεια. Σόρυ για το συντακτικό αλλά είμαι λίγο πιωμένος...
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; p.s.αν θέλεις κάτι προσωπικά pm. Με τι μορφη τον ειδες;
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ξέρεις το ότι είδα τον σατανά στον ύπνο μου; p.s.αν θέλεις κάτι προσωπικά pm. 1) Πάνε τσάκο το Diablo III και σφάχτον τον πούτη να μάθει να εμφανίζεται στα αντρεόνειρα 2) Αν τον είδες μαλλιά, σε στάση κάνω cast spell με ροκάδικη αμφίεση να κυνηγάει ένα πρόβατο, πιστεύω ότι το υποσύνείδητο σου προσπαθεί να αναδείξει την καταδικαστέα (για σένα) ερωτική σου επιθυμία για συντονιστή του μπλα μπλα Δεν λέω άλλα γιατί Ban.
Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ (όπως και τον Spect~) επειδή παρότι έχουμε διαφορετικές απόψεις λαμβάνετε υπόψιν τα όσα λέω και συνεχίζετε με σοβαρότητα την κουβέντα. Τώρα στο ψητό: Μιας και μίλησες για δεκανίκια, στην πραγματική ζωή ποιοί χρησιμοποιούν τέτοια βοηθήματα για να περπατήσουν; Τα νήπια και οι άνθρωποι με κάποια αναπηρία. Εσύ θα ήθελες οι άνθρωποι να πάνε περπατώντας στον προορισμό τους. Όμορφα. Αν όμως δεν μπορούν να περπατήσουν τι κάνεις; Τους παίρνεις τα δεκανίκια και τους αφήνεις να πέσουν στο έδαφος εκτιμώντας πως κάποια στιγμή απλά θα σηκωθούν και θα συνεχίσουν; Ή μήπως τους διδάσκεις και αν χρειαστεί τους κάνεις και φυσικοθεραπεία π.χ. μέχρι να είναι έτοιμοι; Κάπως έτσι την βλέπω εγώ την φάση: Ίσως είναι προτιμότερο, από το να προσπαθούμε επιθετικά να αποδείξουμε την ορθότητα των απόψεών μας στους γύρω μας, να αφήσουμε στη μπάντα τον εγωισμό και το αίσθημα του αλάθητου που μας περιβάλλει και να μπούμε στη θέση τους. Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και όχι απλά να κάνουμε μόστρα την υποτιθέμενη μαγκιά και το alternative-ιλίκι μας, τότε πρέπει να κατανοήσουμε π.χ. τι οδηγεί τους ανθρώπους στην θρησκευτική πίστη. Είναι η ανασφάλεια; Είναι ο φόβος; Είναι η πίεση της καθημερινότητας; Αν αντιπαρατεθούν εναλλακτικές λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλημάτα απέναντι σ'αυτές που δίνει η θρησκεία τότε ίσως κερδίσεις τους ανθρώπους, αν όχι απλά έχει χαθεί το νόημα και φτάνεις σε σημείο να τους κοντράρεις από συνήθεια. Σόρυ για το συντακτικό αλλά είμαι λίγο πιωμένος... δεν παει ετσι. Δεν ειναι θεμα εκδικισης, αλλα εχω πει και πιο παλια το παραδειγμα μου με το σκοινι. Αν τραβας ενα σκοινι και ο κομπος που ειχαμε στην μεση ειναι πολυ κοντα σου, πρεπει να βαλω πιο πολυ δυναμη απο σενα ωστε να το φερω παλι στο κεντρο. Αν βαλω την ιδια δυναμη θα μεινει εκει που ηταν. Οι ανθρωποι δεν γεννιουντε θρησκοι, περνανε μια πλυση εγκεφαλου απο μωρα. Ειναι μαγκια το να σκεφτεσαι? Εκει φτασαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις