Προς το περιεχόμενο

Format Mac Leopard & setup leopard,snow,lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω Format σε mac leopard και να εγκαταστησω τα leopard μετα τα snow και μετα τα lion. Απ' οτι εχω ακουσει τα snow πατανε πανω στα leopard σαν update , και τα lion πανς στα snow. Δηλαδη να δουλευω τα lion

ΣΕ MAC PRO

Δημοσ.

Θελω να κανω Format σε mac leopard και να εγκαταστησω τα leopard μετα τα snow και μετα τα lion. Απ' οτι εχω ακουσει τα snow πατανε πανω στα leopard σαν update , και τα lion πανς στα snow. Δηλαδη να δουλευω τα lion

Ποιό mac pro? Ποιας χρονιάς?

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να βαλεις το snow leopard και μετά να κάνεις upgrade σε lion .

Το dvd του snow leopard στο link που έβαλα,το βρίσκεις και σε ελληνικά μαγαζιά με apple.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ , και κατι ακομη , αν βαλω snow μετα κανω απλα update ή χρειαζεται να αγορασω και να κανω εγκατασταση τα lion ή ειναι το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ , και κατι ακομη , αν βαλω snow μετα κανω απλα update ή χρειαζεται να αγορασω και να κανω εγκατασταση τα lion ή ειναι το ιδιο πραγμα.

Κάνεις update το snow οπου θα σου εμφανισει το app store.Εκεί θα βρεις το lion το οποιο το αγοράζεις και γίνεται download και install πάνω στο snow.

Mια ερώτηση μόνο πριν κάνεις οτιδήποτε.Το Mac pro με τι λειτουργικό ήρθε όταν το αγορασες?Ετρεχε leopard ή tiger?

Eίναι σημαντικό γιατί υπαρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να κάνεις install το snow με το συγκεκριμένο dvd.

Mπορείς να μου πεις ποιας χρονιάς είναι το Macpro?

Δημοσ.

αδερφε υπαρχει προβλημα , εσβησα τα 7αρια απο τον ενα τον σκληρο και τωρα μια τον εμφανιζει κ μια οχι, τον διαβαζει σαν media, απο το disk utility δεν μπορω να επιλεξω κατι, εχεις λυση να εμφανιστει αλλα χωρις να σβισω τα αρχεια απο μεσα, τον εχω σαν αποθηκευτικο,

Δημοσ.
αδερφε υπαρχει προβλημα ' date=' εσβησα τα 7αρια απο τον ενα τον σκληρο και τωρα μια τον εμφανιζει κ μια οχι, τον διαβαζει σαν media, απο το disk utility δεν μπορω να επιλεξω κατι, εχεις λυση να εμφανιστει αλλα χωρις να σβισω τα αρχεια απο μεσα, τον εχω σαν αποθηκευτικο,[/quote']

Ο σκληρός είναι ntfs? το πρόγραμμα paragon ntfs το έχεις?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ μετα τι κανω ακριβως , εχω και αρχεια μεσα , μην σβηστουν, να τα μεταφερω καλυτερα,

Επεξ/σία από gronthocop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...