SimplyBergman Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, παιδιά. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο word μου, σαν να άλλαξαν οι συντομεύσεις. Για παράδειγμα, το select all δεν γίνεται με ctrl+A, αλλά με ctrl+5. Η αντιγραφή δεν γίνεται με ctrl+S, αλλά γίνεται κάπως αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα πώς. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο λάπτοπ μου για να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό, εξάλλου στο ίντερνετ οι συντομεύσεις μου δουλεύουν ως γνωστόν. Ακόμα και στο wordpad κανονικά δουλεύουν. Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
exypnakias Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, παιδιά. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο word μου, σαν να άλλαξαν οι συντομεύσεις. Για παράδειγμα, το select all δεν γίνεται με ctrl+A, αλλά με ctrl+5. Η αντιγραφή δεν γίνεται με ctrl+S, αλλά γίνεται κάπως αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα πώς. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο λάπτοπ μου για να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό, εξάλλου στο ίντερνετ οι συντομεύσεις μου δουλεύουν ως γνωστόν. Ακόμα και στο wordpad κανονικά δουλεύουν. Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! Ποιο Word έχεις (2003, 2007, 2010);
accipio Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλημέρα. Δες αν βοηθάει παρόμοιο θέμα εδώ. Και μια λίστα με τις συντομεύσεις εδώ.
SimplyBergman Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ, το κοίταξα και μπορώ να τα αλλάξω ένα ένα. Ωστόσο, θα με βόλευε αν υπήρχε κάποια επιλογή να τα βάλω στο default...
accipio Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Παρόμοιο πρόβλημα δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ασχοληθεί· δες ωστόσο εδώ για πιθανή αντιμετώπισή του.
SimplyBergman Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Κι εγώ δεν ξέρω τι έγινε...Μάλλον θα το εγκαταστήσω εκ νέου. Ευχαριστώ
SimplyBergman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Και που το εγκατέστησα ξανά,πάλι τα ίδια.. Μα τι στο καλό συνέβη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα