Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά.

Εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο word μου, σαν να άλλαξαν οι συντομεύσεις. Για παράδειγμα, το select all δεν γίνεται με ctrl+A, αλλά με ctrl+5. Η αντιγραφή δεν γίνεται με ctrl+S, αλλά γίνεται κάπως αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα πώς.

Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο λάπτοπ μου για να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό, εξάλλου στο ίντερνετ οι συντομεύσεις μου δουλεύουν ως γνωστόν. Ακόμα και στο wordpad κανονικά δουλεύουν. Έχετε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά.

Εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο word μου, σαν να άλλαξαν οι συντομεύσεις. Για παράδειγμα, το select all δεν γίνεται με ctrl+A, αλλά με ctrl+5. Η αντιγραφή δεν γίνεται με ctrl+S, αλλά γίνεται κάπως αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα πώς.

Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο λάπτοπ μου για να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό, εξάλλου στο ίντερνετ οι συντομεύσεις μου δουλεύουν ως γνωστόν. Ακόμα και στο wordpad κανονικά δουλεύουν. Έχετε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

Ποιο Word έχεις (2003, 2007, 2010);

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το κοίταξα και μπορώ να τα αλλάξω ένα ένα. Ωστόσο, θα με βόλευε αν υπήρχε κάποια επιλογή να τα βάλω στο default...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...