geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ρε παιδια εχω μια απορια. Εαν κατεβασω κατι (παιχνιδι, ταινια, τραγουδι κτλ κτλ) το οποιο ομως τωρα πια δεν πωλείται (ειτε εχει αποσυρθει απο την αγορα ειτε το οτιδηποτε) απο την στιγμη που δεν μπορω να το βρω σε κανενα μαγαζι, θεωρειται παρανομο να το κατεβασω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ρε παιδια εχω μια απορια. Εαν κατεβασω κατι (παιχνιδι, ταινια, τραγουδι κτλ κτλ) το οποιο ομως τωρα πια δεν πωλείται (ειτε εχει αποσυρθει απο την αγορα ειτε το οτιδηποτε) απο την στιγμη που δεν μπορω να το βρω σε κανενα μαγαζι, θεωρειται παρανομο να το κατεβασω; Εαν τα δικαιωματα του x (παιχνιδι, ταινια, τραγουδι) δεν εχουν ληξει και δεν επιτρεπουν κατι τετοιο, ναι ειναι παρανομο, ανεξαρτητως εαν μπορεις να το βρεις καπου ή οχι.
forgotten Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θεωρητικα ναι οτιδηποτε δεν εχει κηρυχθει freeware απο τον δημιουργο του ειναι παρανομο να το κατεβασεις ,εδω τηλεοπτικα προγραμματα που μπορει ο καθενας να τα δει ειναι σε αμφιβολη γραμμη αν ειναι σωστο να υπαρχουν στο διαδυκτιο πχ εγω εχω ολη την σειρα married with children στο σκληρο ,ελλαδα δεν κυκλοφορησε ποτε αυτα τα δεδομενα ειναι παρανομα και εγω παρανομω...
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εαν τα δικαιωματα του x (παιχνιδι, ταινια, τραγουδι) δεν εχουν ληξει και δεν επιτρεπουν κατι τετοιο, ναι ειναι παρανομο, ανεξαρτητως εαν μπορεις να το βρεις καπου ή οχι. Ναι αλλα εγω ας πουμε εχω ολη την καλη διαθεση να το αγορασω. Εαν εσυ (η εταιρια) δεν το προμηθεύεις τωρα ειναι δικο σου θεμα. Οποτε μιας και δεν πωλειται (αρα και δεν κλεβω κανεναν) γιατι να μην το κατεβασω;
dimitrisOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν δεν το βρεισκης στο μαγαζι να το αγορασεις αλλα το βρεισκης μεσω internet να το αγορασεις π.χ. ενα τραγουδι παλιο το βρεισκης στο itunes τοτε αν το κατεβασεις απο καποιο μη-νομιμο σιτε τοτε αυτο που κανεις ειναι παρανομο .
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Οποτε μιας και δεν πωλειται (αρα και δεν κλεβω κανεναν) γιατι να μην το κατεβασω; Επειδη καλως η κακως δεν το επιτρεπει η αδεια του. Δεν υπαρχει δικαιολογια απο κει και περα. Το εαν θα το κανεις και ο λογος που θα το κανεις ειναι αλλη υποθεση. Νομικα εισαι παρανομος.
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν δεν το βρεισκης στο μαγαζι να το αγορασεις αλλα το βρεισκης μεσω internet να το αγορασεις π.χ. ενα τραγουδι παλιο το βρεισκης στο itunes τοτε αν το κατεβασεις απο καποιο μη-νομιμο σιτε τοτε αυτο που κανεις ειναι παρανομο . Πουθενα, ουτε ιντενρετ. Να μην υπαρχει πουθενα λεω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πουθενα, ουτε ιντενρετ. Να μην υπαρχει πουθενα λεω. Εαν τα δικαιωματα του x (παιχνιδι, ταινια, τραγουδι) δεν εχουν ληξει και δεν επιτρεπουν κατι τετοιο, ναι ειναι παρανομο, ανεξαρτητως εαν μπορεις να το βρεις καπου ή οχι.
sargio01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θεωρητικα ναι οτιδηποτε δεν εχει κηρυχθει freeware απο τον δημιουργο του ειναι παρανομο να το κατεβασεις ,εδω τηλεοπτικα προγραμματα που μπορει ο καθενας να τα δει ειναι σε αμφιβολη γραμμη αν ειναι σωστο να υπαρχουν στο διαδυκτιο πχ εγω εχω ολη την σειρα married with children στο σκληρο ,ελλαδα δεν κυκλοφορησε ποτε αυτα τα δεδομενα ειναι παρανομα και εγω παρανομω... ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!!! Ναι αλλα εγω ας πουμε εχω ολη την καλη διαθεση να το αγορασω. Εαν εσυ (η εταιρια) δεν το προμηθεύεις τωρα ειναι δικο σου θεμα. Οποτε μιας και δεν πωλειται (αρα και δεν κλεβω κανεναν) γιατι να μην το κατεβασω; Επικοινώνησε με την εταιρία και θα βρεθεί πιστεύω η λύση.
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θεωρητικα ναι οτιδηποτε δεν εχει κηρυχθει freeware απο τον δημιουργο του ειναι παρανομο να το κατεβασεις ,εδω τηλεοπτικα προγραμματα που μπορει ο καθενας να τα δει ειναι σε αμφιβολη γραμμη αν ειναι σωστο να υπαρχουν στο διαδυκτιο πχ εγω εχω ολη την σειρα married with children στο σκληρο ,ελλαδα δεν κυκλοφορησε ποτε αυτα τα δεδομενα ειναι παρανομα και εγω παρανομω... Αυτή η σειρά έχει προβληθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια, μάλιστα το 2010 που είμουν φαντάρος το έβλεπα με άλλους φαντάρους στο ΚΨΜ της μονάδας.
newtech Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πουθενα, ουτε ιντενρετ. Να μην υπαρχει πουθενα λεω. Και παλι φιλε μου.. αν εχει πνευματικα δικαιοματα ναι εισαι παρανομος. Καλος η κακος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτή η σειρά έχει προβληθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια, μάλιστα το 2010 που είμουν φαντάρος το έβλεπα με άλλους φαντάρους στο ΚΨΜ της μονάδας. Το Makedonia TV ειχε παρει τα δικαιωματα της και την εδειχνε καθημερινα γυρω στο 2002-2003 εαν δεν με απατα η μνημη μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τα εβλεπα φανατικα, νομιζω ΑΝΤ1 και σιγουρα αρχες 90's
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ίσως ο φίλος εννοεί ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε dvd, απο ελληνική εταιρεία διανομής με ελληνικούς υπότιτλους. Έχει;
foutzos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 και τι εγινε που ειναι παρανομο ..κανενας δεν μπορει να σε βρει..κατεβασε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα