aledjo Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εχω ενα δισκο Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 750GB HDD 2.5" http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Scorpio-Bl-WD7500BPVT-750GB-HDD2-5-8MB-5400rpm-SATA-3-Gbs-w-Adv.htm οποιος ναι μεν τον βλεπει το συστημα, αλλα δε μπορει να του κανει φορματ. δοκιμασα ακομα και με εργαλεια Hiren's BootCD, low format αλλα δεν ολοκληρωνεται.... ξερει κανεις καμια αλλη ιδεα να δοκιμασω μπας και μπορει να αξιοποιηθεί?
aledjo Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ναι δοκιμασα και με usb convert και απ'ευθειας sata. λεει βεβαια οτι υπαρχουν bad sectors.... αλλα καπου ειχα δει παλιοτερα οτι μπορει να σωθει ενας δισκος ακομα και με bad sectors
rounsmith Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Με Bad sectors , αν έχεισ άλλο δίσκο , τρέχεις Norton ghost , Και του λες να αγνοήσει τα errors.
sargio01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Το φορμάτ, το θέλεις για να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό; Αν ναι, εγκατέστησέ το χωρίς φορμάτ, πάνω στο ίδιο partition. Μήπως το θέλεις για να αδειάσεις απλά το δίσκο; Αν ναι, κάνε φορμάτ μέσω linux live cd.
aledjo Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 το φορματ το θελω για να δουλεψει ο δισκος! αφου λεω low format ρε παιδια....
rounsmith Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ότι αρχίζει με bad Sector είνια για πέταμα , εκτός αν θες κάποια στιγμή να κλαις κάτι που είχεσ μέσα στον δίσκο..
dimpa16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν το πολυεψαξα, αλλα,για μπες εδω,μπας και βρεις κατι που σε ενδιαφερει απο τα διαθεσημα λογισμικα... http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=702&sid=2&lang=gr
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εφ' όσον δεν μπορεί να ολοκληρώσει "low-level format", τζάμπα παιδεύεσαι (πάνω-κάτω), αν δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας ο δίσκος.
sargio01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το φορματ το θελω για να δουλεψει ο δισκος! αφου λεω low format ρε παιδια.... Συγγνώμη φίλε μου, δεν κατάλαβα επειδή δεν το έχω με τις εξειδικευμένες ορολογίες της πληροφορικής! Σκέψου ότι το low format, το απέδωσα ως "μερικό" format!! Αυτός είναι και ο λόγος που σου ζήτησα διευκρινήσεις και απλά σου παρέθεσα και τις προτάσεις μου για περίπτωση που ίσχυε κάποια απο τις δύο...
forgotten Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 βασικα το low lvl format ειναι ορολογια της αρχαιοτητας καθοτι τωρα αντικαθισταται με το zero fill δηλαδη το γραψιμο μηδενικων στο σκληρο και ετσι την επιστροφη του σκληρου σε factory condition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα