Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα δισκο Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 750GB HDD 2.5"

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Scorpio-Bl-WD7500BPVT-750GB-HDD2-5-8MB-5400rpm-SATA-3-Gbs-w-Adv.htm

οποιος ναι μεν τον βλεπει το συστημα, αλλα δε μπορει να του κανει φορματ.

δοκιμασα ακομα και με εργαλεια Hiren's BootCD, low format αλλα δεν ολοκληρωνεται....

ξερει κανεις καμια αλλη ιδεα να δοκιμασω μπας και μπορει να αξιοποιηθεί?

Δημοσ.

ναι δοκιμασα και με usb convert και απ'ευθειας sata.

λεει βεβαια οτι υπαρχουν bad sectors.... αλλα καπου ειχα δει παλιοτερα οτι μπορει να σωθει ενας δισκος ακομα και με bad sectors

Δημοσ.

Το φορμάτ, το θέλεις για να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό;

Αν ναι, εγκατέστησέ το χωρίς φορμάτ, πάνω στο ίδιο partition.

Μήπως το θέλεις για να αδειάσεις απλά το δίσκο;

Αν ναι, κάνε φορμάτ μέσω linux live cd.

Δημοσ.

Ότι αρχίζει με bad Sector είνια για πέταμα , εκτός αν θες κάποια στιγμή να κλαις κάτι που είχεσ μέσα στον δίσκο..:D

Δημοσ.

Εφ' όσον δεν μπορεί να ολοκληρώσει "low-level format", τζάμπα παιδεύεσαι (πάνω-κάτω), αν δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας ο δίσκος. 

Δημοσ.

το φορματ το θελω για να δουλεψει ο δισκος!

αφου λεω low format ρε παιδια....

Συγγνώμη φίλε μου, δεν κατάλαβα επειδή δεν το έχω με τις εξειδικευμένες ορολογίες της πληροφορικής! Σκέψου ότι το low format, το απέδωσα ως "μερικό" format!!

Αυτός είναι και ο λόγος που σου ζήτησα διευκρινήσεις και απλά σου παρέθεσα και τις προτάσεις μου για περίπτωση που ίσχυε κάποια απο τις δύο...

Δημοσ.

βασικα το low lvl format ειναι ορολογια της αρχαιοτητας καθοτι τωρα αντικαθισταται με το zero fill δηλαδη το γραψιμο μηδενικων στο σκληρο και ετσι την επιστροφη του σκληρου σε factory condition. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...