Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους,

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ι5 2500κ λέει ότι υποστηρίζει Ram μέχρι και 1333Mhz, θα έχω πρόβλημα εάν βάλω 1600Μhz?

Δεν έχει πραγματοποιηθεί overclock στον επεξεργαστή και ούτε πρόκειται για αρκετούς μήνες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

link i5 2500k: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.558331

Ram : Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (είχα βάλει το link αλλά για κάποιο λόγο έβγαζε error στον Browser)

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Είτε θα τις αφήσεις στα 1333, είτε θα τις βάλεις χειροκίνητα από το bios στα 1600 αλλάζοντας τον "πολλαπλασιαστή" τους. Timing και ρεύμα τα αφήνεις στο auto καθώς το ρεύμα τους είναι σταθερό και τα timings ίδια και για τα 1333.

Στην πράξη δεν υπάρχει διαφορά. Εγώ τις είχα αρκετό καιρό στα 1600 και τώρα τις γύρισα στα 1333.

Δημοσ.

Δηλαδή απλά θα τροποποιήσω την συχνότητα της Ram και θα είμαι καλυμένος...?

Υ/Γ: Η μητρική μου θα έρθει με το UEFI Bios, το οποίο και θα χειριστώ για πρώτη φορά.

Δημοσ.

Για μένα το uefi bios έχει νόημα μόνο για το γρηγορότερο μπουτάρισμα. Κατά τα άλλα το θεωρώ λάθος με την έννοια ότι απλοποιεί κακώς κάποια πράγματα και με το όμορφο περιτύλιγμα δεν σε προειδοποιεί για την σοβαρότητα των αλλαγών, σε εφησυχάζει. Η παλιά μπλε οθόνη σου φώναζε "αν δεν ξέρεις, φύγε", pro area. Τώρα ο καθένας θα του αλλάζει τα φώτα νομίζοντας ότι παίζει στα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...