alexzgt4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολο το κόβω να βρίσκεις το καλώδιο. Μάλλον πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο τον φορτιστή.
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο καλωδιο θελεις? Απο την πριζα στον φορτιστη ή απο τον φορτιστη στο λαπτοπ? Το πρωτο το βρισκεις ευκολα, αλλα φανταζομαι οτι το 2ο ειναι που θελεις , μιας και αυτο ειναι που χαλαει συχνα επειδη ειναι λεπτο και οταν λυγιζει επανηλειμμενως μπορει να κοπει εσωτερικα.
yayawoot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο καλωδιο θελεις? Απο την πριζα στον φορτιστη ή απο τον φορτιστη στο λαπτοπ? Το πρωτο το βρισκεις ευκολα, αλλα φανταζομαι οτι το 2ο ειναι που θελεις , μιας και αυτο ειναι που χαλαει συχνα επειδη ειναι λεπτο και οταν λυγιζει επανηλειμμενως μπορει να κοπει εσωτερικα. Σωστά μάντεψες το 2ο θέλω, και ακριβώς αυτό έχει συμβεί.. μου έχει κοπεί εσωτερικά.. Έχεις καμιά ιδέα που μπορώ να βρω; Εντωμεταξύ δε ξερω πως να το αναζητήσω και στο net
alexzgt4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. επαναφέρω το θέμα γιατι έχω θεμα ! Το macbook δεν φορτίζει. Εδώ και πολύ καιρό είχα καποια θεματάκια. Το λαμπάκι από το καλώδιο του τροφοδοτικού δεν αναβε πάντα σωστα, μερικές φορες ισα που αχνοφένονταν αλλά αν το κουνούσα λίγο έστρωνε. Η μπαταρία φόρτιζε κανονικά ή έμενε, μεχρι να το κουνίσω και να αναψει το λαμπάκι, στο ποσοστό που είχε αλλά με σήμα ότι είναι φούλ (δείτε φώτο). Τώρα πλέον δε φορτίζει με τιποτα και λέει πηγή ισχύος: τροφοδοτικό. Τι μπορεί να είναι?? πάω για μπαταρία,τροφοδοτικό ή καμιά μητρική??
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. επαναφέρω το θέμα γιατι έχω θεμα ! Το macbook δεν φορτίζει. Εδώ και πολύ καιρό είχα καποια θεματάκια. Το λαμπάκι από το καλώδιο του τροφοδοτικού δεν αναβε πάντα σωστα, μερικές φορες ισα που αχνοφένονταν αλλά αν το κουνούσα λίγο έστρωνε. Η μπαταρία φόρτιζε κανονικά ή έμενε, μεχρι να το κουνίσω και να αναψει το λαμπάκι, στο ποσοστό που είχε αλλά με σήμα ότι είναι φούλ (δείτε φώτο). Τώρα πλέον δε φορτίζει με τιποτα και λέει πηγή ισχύος: τροφοδοτικό. Τι μπορεί να είναι?? πάω για μπαταρία,τροφοδοτικό ή καμιά μητρική?? Δοκίμασε να πας σε κάποιο μαγαζί που έχει τροφοδοτικο για το δικό σου μοντέλο και να δοκιμάσεις,ώστε να αποκλείσουμε το τροφόδοτικο. Το MacBook Pro χλωμό το κόβω για μητρική (αν και ποτέ δεν ξέρεις), μάλλον το τροφοδοτικο. Αν είχε πρόβλημα η μπαταρία θα έβγαζε άλλο μυνήμα.
alexzgt4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μακάρι να είναι μόνο τροφοδοτικό. Αν μπορέσω, θα πεταχτώ αύριο σε κανένα μαγαζί στο κέντρο να κάνω καμία δοκιμή. Πάντος αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι λέει πηγή ισχύος: τροφοδοτικό. Αν ήταν χαλασμένο το τροφοδοτικό δε θα έπρεπε να λέει τίποτα άλλο?
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μακάρι να είναι μόνο τροφοδοτικό. Αν μπορέσω, θα πεταχτώ αύριο σε κανένα μαγαζί στο κέντρο να κάνω καμία δοκιμή. Πάντος αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι λέει πηγή ισχύος: τροφοδοτικό. Αν ήταν χαλασμένο το τροφοδοτικό δε θα έπρεπε να λέει τίποτα άλλο? Δεν έχει την δύναμη να φορτίσει και την μπαταρία. Μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία. Εγώ σε ένα μαϊμού φορτιστής είχα πρόβλημα γιατί δεν είχε την δύναμη να συντηρήσει το μηχάνημα όταν έπαιζα παιχνίδια και αναγκαζόταν η μπαταρία να αδειάζει για να συμπληρώσει, παρόλο που ήμουνα στην πρίζα...
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σωστά μάντεψες το 2ο θέλω, και ακριβώς αυτό έχει συμβεί.. μου έχει κοπεί εσωτερικά.. Έχεις καμιά ιδέα που μπορώ να βρω; Εντωμεταξύ δε ξερω πως να το αναζητήσω και στο net Απο τη στιγμη που ψαχνεις το καλωδιο απο το φορτιστη μεχρι το μαγνητικό βυσμα εχεις σκοπο να παρεμβεις στον φορτιστη...Δεν στο προτεινω..Tώρα το να σου στειλω youtube tutorial για να το επισκευασεις μονος δεν εχει νοημα και ειναι επικινδυνο,να κανεις εσυ τις ενωσεις,διακινδυνευοντας να κανεις μεγαλυτερη ζημια,μεχρι και φωτια απο λιωσιμο φορτιστή...οι περισσοτεροι πειραγμενοι magsafe καταληγουν σαν τον magsafe 1...googlare magsafe fire να δεις τι εννοω... αγορασε ενα καινουριο αυθεντικο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου..μην διακινδυνευεις..
alexzgt4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είναι όντος το τροφοδοτικό. Μια από αυτές τις μερες θα γίνει μια προσπάθεια να φτιαχτεί, αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει να πάρω άλλον 1
ramarg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Λογικό..Αν και δεν πιστεύω να φτιαχτεί,να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή...σου ξαναλεω ειναι ρισκο οι πειραγμενοι φορτιστες..και να τον φτιαξεις θα τον εχεις παντα υπο επιβλεψη..και νυχτα θα τον βγαζεισ...περιμενουμε νεοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα