Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω πρόβλημα σε Macbook Pro 13' 2011 Mac OS X Lion 10.7.4

*Ένδειξη Χ BatteryIcon.png στο εικονίδιο της μπαταρίας.

*Οι συντομεύσεις για φωτεινότητα και ένταση ήχου απο το πληκτρολόγιο δεν λειτουργούν.

*Τo ανεμιστηράκι λειτουργεί ασταμάτητα

*Το LED στο καλώδιο φόρτισης αχνοφώτίζει

*Δε φορτίζει...

ΔΟΚΊΜΑΣΑ

- PRAM και SMC reset

- Safe boot

- Battery calibrate

- Restore και Update στο τελευταίο OS

Κάτι άλλο??

Δημοσ.

Για τρέξε το coconutBattery, να δούμε τι θα δείξει.

N/A Παντού, Σαν να μη την αναγνωρίζει.

Μονο Details:

Mac Model MacBookPro8,1

Age of your Mac 7 Months

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό σε laptop με 40 κύκλους φόρτισης το health να είναι 93% και το capacity από 5770 5369;

επίσης χρησιμοποιώ το watts και μου λέει πως η μπαταριά είναι design για 300 κύκλους και όχι για 1000 πως υποτίθεται πως είναι του 2011

Δημοσ.

Μην σε ανησυχει...Οι 300 κύκλοι που βγάζει το watts είναι λάθος. Ακόμη και τα μοντέλα του 2010 είναι κατασκευασμενα για 1000 κυκλους. Για την ακρίβεια 1000 κύκλοι για να χάσει η μπαταρία το 80% της αρχικής της χωρητικότητας.

http://support.apple.com/kb/HT1519

Δημοσ.
Μην σε ανησυχει...Οι 300 κύκλοι που βγάζει το watts είναι λάθος. Ακόμη και τα μοντέλα του 2010 είναι κατασκευασμενα για 1000 κυκλους. Για την ακρίβεια 1000 κύκλοι για να χάσει η μπαταρία το 80% της αρχικής της χωρητικότητας.

http://support.apple.com/kb/HT1519

Ούτε το health να με ανησυχεί ;υπάρχει κάποιο καλύτερο από τον watts που να κάνει σωστά την δουλειά του;γιατί αυτο που είναι κάνει το wattς τελικά δεν το κάνει..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Λογικά το health με 1-2 σωστά calibration θα ανεβεί κατα 2-3%. Το watts για να είμαι ειλικρινής ποτε δεν το συμπαθήσα...για calibration ακολουθώ την παραδοσιακή μέθοδο που προτείνει η apple.

Δημοσ.
Λογικά το health με 1-2 σωστά calibration θα ανεβεί κατα 2-3%. Το watts για να είμαι ειλικρινής ποτε δεν το συμπαθήσα...για calibration ακολουθώ την παραδοσιακή μέθοδο που προτείνει η apple.

Και πως παρακολουθείς τους κύκλους φόρτισης και το health?

Με istat ?

Sent from my iPad using Insomnia

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ..

Τρέχω και δεν φτάνω με το mbp 13inch μου εδώ και μια βδομάδα.. Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.

Το φωτάκι στο καλώδιο δεν ανάβει καν.

Πήγα στην istorm το δοκιμάζουν τα παιδιά φορτίζει με το φορτιστή τους , φορτίζει ΚΑΙ με το δικό μου..Μόλις γύρισα σπίτι φόρτισε για 15 λεπτά μετά σταμάτησε και το βράσδυ φόρτιζε πάλι..

Σήμερα πάλι τα ίδια δεν φόρτιζε απο χτες το βράδυ και πριν 10 λεπτά ξεκίνησε πάλι αψυχολόγητα..

Έκανα SMC Reset , έβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο..

Είμαι εκτός εγγύησης.. Χρειάζομαι μπαταρία;

23jmyhw.png

Δημοσ.

Αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξεις φορτιστή για μερικές μέρες. Παίζει να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο από τον φορτιστή και να μην κάνει καλή επαφή. Ή παίξε λίγο το σημείο που ενώνεται το βήσμα του φορτιστή με το καλώδιο. Εμένα εκεί δεν έκανε επαφή και πήρα άλλον.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είσαι σωστός ! 5 λεπτά πριν το γράψεις βρέθηκε το πρόβλημα.. Είναι στον φορτιστή στο κομματάκι του καλωδίου λίγο πριν φτάσει στο τελικό βήσμα..

Ξέρεις ή μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μόνο το καλωδιάκι να μην πέρνω ολόκληρο φορτιστή;

Εννοώ από όλο το κομμάτι που μπαίνε ιστην πρίζα να βρώ να αλλάξω μόνο το αποσπόμενο που συνδέει το καλώδιο με τον φορτιστή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...