giorgosald Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 γεια κ παλι .η οθονη αναβοσβηνει 4-5 φορες (σε κατασταση αναμονης)περναει λιγη ωρα κ ξανα .τι γινετε ρε παιδια ξερει κανεισ?
STORM1978 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 γεια κ παλι .η οθονη αναβοσβηνει 4-5 φορες (σε κατασταση αναμονης)περναει λιγη ωρα κ ξανα .τι γινετε ρε παιδια ξερει κανεισ? Εφαγε καμια καλη σαβουρδα απο υψος το κινητο? Εχει ακομη εγγυηση? Εχει κανενα εμφανες σημειο που να ειναι γδαρμενο/χτυπημενο?
giorgosald Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 το κινητο ειναι 1 εβδομαδας του κουτιοιυ.δεν προλαβε να μου πεσει.κατι αλλο συμβαινει αλλα τι?
arxaggelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αφού είναι μιας εβδομάδας τί ακριβώς περιμένεις για να το πας όπως είναι πίσω για DOA; Και πολύ το άργησες.
giorgosald Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 το πιο πιθανο ειναι οτι κολλαει απο κατι που κατεβασα απο "market"
STORM1978 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 το πιο πιθανο ειναι οτι κολλαει απο κατι που κατεβασα απο "market" Μπορει να ειναι αυτο κιολας αλλα παντο πισω για DOA (Dead on Arrival), ως συνηθως εχουν 7-14 μερες που μπορεις να επιστρεψεις ενα προϊον και γινετε επιτοπου αλλαγη με νεο με υποχρεωση του πωλητη. Αν περασουν ομως οι μερες, παει για επισκευη.
giorgosald Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το πηγα κ μου το εκαναν back up.μου ειπαν να κατεβαζω ενα ενα για πμορω να ξερω πιο κολλαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα