flogerakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλημερα. Υπαρχει καποιος τροπος να μην εμφανιζονται αυτες οι ιστοσελιδες που ανοιγουν πισω απο το chrome συνεχεια...??? Νέα εικόνα bitmap.bmp
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πήγαινε στο Chrome Web Store & αναζήτησε κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει τα pop up παράθυρα. Πχ εδώ. Ποιό απ'όλα είναι δικιά σου επιλογή. Δοκιμάζεις & διαλέγεις αυτό που σου κάνει.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 https://chrome.google.com/webstore/search/adblock%20plus?utm_source=chrome-ntp-icon Το adblock plus πρέπει να είναι το καλύτερο. Μέχρι στιγμής μου έχει μπλοκάρει τα πάντα από διαφημίσεις και τέτοια παράθυρα. Δοκιμασέτο νομίζω θα σου κάνει ότι πρέπει.
nikolas19992 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εγω εχω το adblock plus.Διαφημισεις στο youtube μπλοκαρει, τετοιες διαφημισεις ομως τις αφηνει.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εμένα πάντως δεν αφήνει τίποτα. Δεν μου έχει βγει ούτε ένα καζίνο. Μήπως έχετε καμιά toolbar παραπάνω..;;
Centurion Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δοκίμασε το Adblock αλλά το σκέτο, όχι το Plus. Κόβει και τα παράθυρα και όλα
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δυστυχώς ενώ το addblock plus είναι το καλύτερο extension για μπλοκάρισμα διαφημίσεων, έχει πρόσθετο addon (το addblock plus popup) για μπλοκάρισμα αναδυόμενων παραθύρων μόνο για τον firefox . To addblock δεν θυμάμαι αν μπλοκάρει αναδυόμενα, το έχω βγάλει, δοκιμάζετε & λέτε...
flogerakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί κατι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα