Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι αγοραστής του ebay εδώ και πολλά χρόνια. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω στην κατοχή μου ένα αντικείμενο το οποίο ετοιμαζόμουν να πετάξω, αλλά βλέπω ότι θα πιάσει ίσως κανένα πενηντάρικο. Αξίζει τον κόπο να γίνω πωλητής για ένα και μόνο αντικείμενο; Είναι απλή η διαδικασία; Υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα, όπως συνδρομές ή οτιδήποτε άλλο;

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη και εγω εχω την ιδια απορια με τον ts, θα με (και φανταζομαι και τον ts) ενδιεφερε να το εξηγουσες λιγο.

Δημοσ.

Αν θέσεις σωστά κριτήρια πώλησης (αποκλεισμό επίφοβων χωρών) και το προϊον δεν είναι βαρύ (ακριβό το συστημένο των ΕΛΤΑ), η πώληση είναι απλή διαδικασία. Ένα ποσοστό κρατάει το ebay. Έχω πουλήσει 5-6 αντικείμενα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν θέσεις σωστά κριτήρια πώλησης (αποκλεισμό επίφοβων χωρών) και το προϊον δεν είναι βαρύ (ακριβό το συστημένο των ΕΛΤΑ), η πώληση είναι απλή διαδικασία. Ένα ποσοστό κρατάει το ebay. Έχω πουλήσει 5-6 αντικείμενα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και ας πούμε ότι το αντικείμενο πωλείται. Τα χρήματα κατατίθενται στον Paypal λογαριασμό που έχω δηλώσει, ενώ από εκείνον τον λογαριασμό γίνεται και η αφαίρεση της προμήθειας του ebay; Η προμήθεια αυτή είναι μόνο για το αντικείμενο και δεν υπάρχει κάποια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, σωστά;

Γιατί και εγώ σκοπεύω να χρησιμοποιώ το ebay μονο για πώληση αντικειμένων που θα πιάσουν εκεί σίγουρα καλύτερη τιμή από ό,τι στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Και ας πούμε ότι το αντικείμενο πωλείται. Τα χρήματα κατατίθενται στον Paypal λογαριασμό που έχω δηλώσει, ενώ από εκείνον τον λογαριασμό γίνεται και η αφαίρεση της προμήθειας του ebay; Η προμήθεια αυτή είναι μόνο για το αντικείμενο και δεν υπάρχει κάποια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, σωστά;

Γιατί και εγώ σκοπεύω να χρησιμοποιώ το ebay μονο για πώληση αντικειμένων που θα πιάσουν εκεί σίγουρα καλύτερη τιμή από ό,τι στην Ελλάδα.

Αν πωληθεί το αντικείμενο: από την τιμή πώλησης αυτόματα αφαιρούνται προμήθεια ebay + προμήθεια paypal. Το ποσό που θα εμφανιστεί στο paypal θα είναι το τελικό μετά τις αφαιρέσεις αυτές.

Αν δεν πωληθεί το αντικείμενο: θα χρεωθεί ο λογαριασμός σου στο paypal μόνο με το κόστος ανάρτησης της αγγελίας στο ebay.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόστος

Δημοσ.

Παιδιά αν ένα αντικείμενο το βάλεις για να πουληθεί στα 50€ ( μαζί με τα μεταφορικά )

1) αν πουληθεί τι κρατάει το eBay τι το PayPal και τι κερδίζω;

2) αν δεν πουληθεί τι χάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...