Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες 10 περίπου μέρες. Δεν μπορώ να επισυνάψω κανένα αρχείο στον λογαριασμό μου στο yahoo.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω από το σπίτι μου [και μόνο στο συγκεκριμένο λογαριασμό. Μπορώ π.χ. να κάνω επισυνάψεις σε ένα άλλο acount που έχω στο yahoo κανονικά και μπόρεσα και στο acount αυτό όταν δοκίμασα από το σπίτι ενός γνωστού μου.]<-- Edit: το ξαναδοκίμασα και πλέον έχω πρόβλημα σε όλους τους λογαριασμούς στο yahoo.

Χρησιμοποιώ firefox btw, αλλά το έχω δοκιμάσει και από τον internet explorer και συμβαίνει το ίδιο.

Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες 10 περίπου μέρες. Δεν μπορώ να επισυνάψω κανένα αρχείο στον λογαριασμό μου στο yahoo.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω από το σπίτι μου και μόνο στο συγκεκριμένο λογαριασμό. Μπορώ π.χ. να κάνω επισυνάψεις σε ένα άλλο acount που έχω στο yahoo κανονικά και μπόρεσα και στο acount αυτό όταν δοκίμασα από το σπίτι ενός γνωστού μου.

Χρησιμοποιώ firefox btw, αλλά το έχω δοκιμάσει και από τον internet explorer και συμβαίνει το ίδιο.

Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Μήπως έχεις router DrayTek vigor 2700;

Δημοσ.

Μήπως έχεις router DrayTek vigor 2700;

Όχι, HUAWEI. Έτσι τουλάχιστον λέει πάνω :P. Λές να έχει να κάνει με το router;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει να κάνει με τον router, αλλά στο παρελθόν είχα αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα χρησιμοποιώντας το router που σου ανέφερα. Δοκίμασα διάφορα, λύση δεν βρήκα και τελικά χρησιμοποίησα gmail (γιατί το vigor μαμει και δέρνει).

Δημοσ.

Ήρθε ένας φίλος που χρησιμοποιεί yahoo με το laptop του και μπήκε από το wifi μου στο internet και αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα!

Πως γίνεται αυτό; Είναι κουλό και συμβαίνει μόνο στο yahoo. Από άλλα mail κάνω κανονικά επισύναψη. Εντωμεταξύ σήμερα δεν μπορούσα ούτε να κατεβάσω επισυναπτόμενα αρχεία που μου έχουν στείλει άλλοι, ενώ μέχρι τώρα μπορούσα. WTF?? :cry:

Δημοσ.

Το yahoo κανει εγκατασταση ενα addon για τα attachments... δεν το θυμαμαι το ονομα του αλλα ψαξτο και θα το βρεις. Αλλιως αυριο που θα μαι στον υπολογιστη θα το κοιταξω

Sent from my android using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...