fragment_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 παιδια ειναι προτιμοτερο να παιζεις sd video h264 μεσω cuda η μεσω cpu, οσον αφορα την εξοικονόμηση μπαταριας (οχι για ρευμα)
fragment_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 παιδια ειναι προτιμοτερο να παιζεις sd video h264 μεσω cuda η μεσω cpu, οσον αφορα την εξοικονόμηση μπαταριας (οχι για ρευμα) ???
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Έλα ντε;;; Καλή απορία! Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις και εμάς γιατί δεν νομίζω να απασχόλησε κανέναν το θέμα μέχρι τώρα. Δεν νομίζω όμως να έχει μεγάλη διαφορά, ίσως λίγα λεπτά να έχει διαφορά. Μάλλον όμως αναφέρεσαι σε hd video και όχι σε sd video.
fragment_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Έλα ντε;;; Καλή απορία! Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις και εμάς γιατί δεν νομίζω να απασχόλησε κανέναν το θέμα μέχρι τώρα. Δεν νομίζω όμως να έχει μεγάλη διαφορά, ίσως λίγα λεπτά να έχει διαφορά. Μάλλον όμως αναφέρεσαι σε hd video και όχι σε sd video. αναφέρομαι σε sd, ok δε νομιζω πως εχω αλλη επιλογη, προσπαθω να κρατησω τη μπαταρια σε μεγαλο ταξιδακι οσο το δυνατο περισσοτερο. 4,3 ωρες μου κρατάει idle τώρα ένας θεος ξερει με ταινια
hawkpilot Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ... 4,3 ωρες μου κρατάει idle τώρα ένας θεος ξερει με ταινια Πάρε iPad
KnightRider Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτο που παιζει ρολο ειναι ο Codec,η αναλυση της εικονας και πως τα απωκοδικοποιει δηλ μεσω μονο cpu (software) κλπ και με τι color output βγαζει την εικονα τα γνωστα RGB24,YUY2,YV12 κλπ + ποσο % χρηση της CPU και GPU, τωρα ποιο εχει πιο πολυ εξοικονομηση εξαρταται αν η ιδια η καρτα γραφικων δεν τρωει γενικα πολυ ισχυ + την CPU Πιο πολυ ελεγξε να εχεις λιγο χαμηλη φωτεινοτητα οθονης,να απενεργοποιησεις τα εφε ηχου dolby και equalizer να ειναι off και τα φιλτρα εικονας να απενεργοποισεις (αν εχεις) πχ sharpen,denoise,brightness κλπ και το κυριο το Video Renderer γιατι ολα αυτα τα παραπανω που ειπα τρωνε και αυτα μπαταρια
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 αναφέρομαι σε sd, SD μέσω cuda; Με ποιο πρόγραμμα; ok δε νομιζω πως εχω αλλη επιλογη, προσπαθω να κρατησω τη μπαταρια σε μεγαλο ταξιδακι οσο το δυνατο περισσοτερο. 4,3 ωρες μου κρατάει idle τώρα ένας θεος ξερει με ταινια Κανά 3ωρο θα σου κρατήσει μάλλον. Κράτα χαμηλά την ένταση γιατί τα κυκλώματα ενίσχυσης ήχου είναι τα πιο ενεργοβόρα. Βάλε και την διαχείριση ενέργειας στην εξοικονόμιση και απενεργοποίησε ασύρματο δίκτυο και bluetooth για να κρατήσει όσο το δυνατόν παραπάνω.
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει απάντηση-μπούσουλας, νομίζω. Ένα σωρό οι πιθανοί συνδυασμοί CPU-GPU-GPU drivers. Σίγουρη απάντηση για την περίπτωση του laptop σου θα πάρεις με πειραματισμό: Το φορτίζεις στο 100%, το βγάζεις από την πρίζα και το αφήνεις να παίζει για ένα ικανό χρονικό διάστημα (π.χ. 60 λεπτά) την ταινία με CPU-decoding. Στο τέλος του 60λέπτου, καταγράφεις % μπαταρίας που απομένει. Το φορτίζεις πάλι στο 100% και επαναλαμβάνεις, με CUDA-based decoding αυτήν την φορά. Για το γαμώτο, το κάνεις και μία ακόμη φορά με DXVA-based decoding.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δες λίγο και αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/435574-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-video-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-dxva-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1/ μπορεί να σου φανεί χρήσιμο
fragment_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 λοιπόν με μικρές δοκιμές που έκανα, με απανεργοποιημενη CUDA έχω ελάχιστη καλύτερη διαφορά.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα