Προς το περιεχόμενο

Ηχεία για νέα τηλεόραση

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πάρω σύντομα μια 42/47 LG passive 3d. (200 ευρώ διαφορά για την 47αρα αξίζει λέτε; )

Τώρα θέλω κάποια ηχεία με woofer για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα για τοποθέτηση 5.1

Φαντάζομαι λοιπόν ότι είναι καλύτερο να πάω σε μια 2.1 λύση παρά να πάρω 5.1 και να τα έχω όλα μαζί δίπλα στην τηλεόρασγ, ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ;;

σε 2.1 ή 5.1 ποιά θα ήταν η καλύτερη λύση έως 70 Ευρώ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πάρω σύντομα μια 42/47 LG passive 3d. (200 ευρώ διαφορά για την 47αρα αξίζει λέτε; )

Τώρα θέλω κάποια ηχεία με woofer για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα για τοποθέτηση 5.1

Φαντάζομαι λοιπόν ότι είναι καλύτερο να πάω σε μια 2.1 λύση παρά να πάρω 5.1 και να τα έχω όλα μαζί δίπλα στην τηλεόρασγ, ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ;;

σε 2.1 ή 5.1 ποιά θα ήταν η καλύτερη λύση έως 70 Ευρώ;

Φιλε μου, μιας και προχθες μπηκα και εγω ακριβως στο ιδιο διλημμα με σενα, ποια ηχεια να παρω, σου απαντω χωρις την παραμικρη αμφιβολια, οτι πρεπει να παρεις αυτα Link

κοστιζουν 40 ευρω, ειναι στην κατηγορια τους τα ΤΟΠ, 2.1 με πολυ καλο woofer, τελεια αποδοση ηχου και 360 μοιρες ηχητικη καλυψη. Την Παρασκευη τα αγορασα, στο λεω guarantee. Παρ τα, και σιγουρα δε θα το μετανιωσεις. :)

Φαίνονται πολύ καλά! τα έχεις σε μικρό ή μεγάλο δωμάτιο;;;

Από Δύναμη ήχου (και όχι woofer) πως πάνε;;;

Για να καταλάβω στο "τέρμα" αντέχονται ή νοιώθεις ότι είναι too much;;

Φαίνονται πολύ καλά! τα έχεις σε μικρό ή μεγάλο δωμάτιο;;;

Από Δύναμη ήχου (και όχι woofer) πως πάνε;;;

Για να καταλάβω στο "τέρμα" αντέχονται ή νοιώθεις ότι είναι too much;;

Και φαινονται και ειναι, τα καλυτερα στην κατηγορια τους. 30 Watt, δεν αντεχονται στο τερμα στα σιγουρα. Και πανεμορφα. Ανετα καλυπτουν μεγαλο δωματιο, μην ανησυχεις. Εκτος και αν εχετε τιποτα θεματα με τους γειτονες, και θα θες να του σπας τα νευρα, οποτε πασο, παρε μεγαλυτερα ηχεια ή κανα τυμπανο :PP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...