Freakster Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πρέπει να είναι πολύ προφανή όλα, αλλά δεν έχω ξανανοίξει και κουτί ποτέ.. Προσπαθώ να συναρμολογήσω ένα παλιο pc, οπότε. Αυτά τα καλώδια πρέπει να συνδεθούν με το τροφοδοτικό να φανταστώ;.. Πως όμω, που να κοιτάξω; Το τροφοδοτικό έχει κάποια καλώδια που δε συνδέονται πουθενά και μοιάζουν με αυτά στη φωτό αλλά δε πρέπει να κουμπώνουν καν. Και να μπορείτε να μου πείτε τι τύπο ραμ παίρνει; Μπορείτε να καταλάβετε απο την υποδοχή;
johnyblack Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 η μνημη ειναι ddr και τα καλωδια αν ευθυγραμμισεις τα θυληκα με τα αρσενικα θα μπουν...
dimpa16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 η μνημη ειναι ddr και τα καλωδια αν ευθυγραμμισεις τα θυληκα με τα αρσενικα θα μπουν... Πως το καταλαβες αυτο φιλε μου? Freakster,μηπως μπορεις να δωσεις στοιχεια της μητρικης σου?Αν δεν ξερεις,κατεβασε και εγκατεστησε το παρακατω προγραμα : http://www.insomnia.gr/files/file/22-cpu-z/ Ανοιξε το, πηγενε εκει που λεει Mainboard και διαβασε το Model της μητρικης σου.
johnyblack Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πως το καταλαβες αυτο φιλε μου? Freakster,μηπως μπορεις να δωσεις στοιχεια της μητρικης σου?Αν δεν ξερεις,κατεβασε και εγκατεστησε το παρακατω προγραμα : http://www.insomnia.gr/files/file/22-cpu-z/ Ανοιξε το, πηγενε εκει που λεει Mainboard και διαβασε το Model της μητρικης σου. δε χρειαζεται ολο αυτο... λεει 2.5v στο slot. ναι ddr1 ειναι
rounsmith Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εκείνο το sata το καλώδιο με παραξενεύει , πολύ μπούκλα ρε παιδί μου... Εκείνο το sata το καλώδιο με παραξενεύει , πολύ μπούκλα ρε παιδί μου...
dimpa16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δε χρειαζεται ολο αυτο... λεει 2.5v στο slot. ναι ddr1 ειναι Το ειδες ρε γερακι...
Freakster Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θα τσιμπησω αυριο μερικες ram να δουμε αν επιβίωσε την επέμβαση. Και πάλι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα