Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έξω έχω έναν κατανεμητή δεκαετίας 1980 ο οποίος μπάζει υγρασία από παντού.Λόγου συνακροάσεων με έβαλαν ρεγκλέτα.Πριν δυο μέρες ήρθε συνεργείο του παρόχου μου για βλάβη που είχα και αποκαταστάθηκε αλλάζοντας ζεύγος.Στην συνομ΄λίΑ που ειχα με τα παιδιά με είπαν να βρω τρόπο να αλλάχτεί ο κατανεμητής σε ΒΟΧ καλύτερη στεγανοποίησει και αλλάξω ρεγκλέτα λόγου υγρασίας.Λόγου αποκατάστασεις βλάβης θα περιμένω μέχρι την επόμενη βλάβη και να τα ζητήσω, έχω άλλη επιλογή?

Δημοσ.

Ο πάροχος δεν αλλάζει ποτέ το box. Αυτό είναι δουλειά του ΟΤΕ και αυτός το κάνει σπάνια. Το box είναι πλαστικό ή χαλύβδινο;

Δημοσ.

Ο πάροχος δεν αλλάζει ποτέ το box. Αυτό είναι δουλειά του ΟΤΕ και αυτός το κάνει σπάνια. Το box είναι πλαστικό ή χαλύβδινο;

χαλύβδινο ενοείται ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος εκτός οικίας

Δημοσ.

Έξω έχω έναν κατανεμητή δεκαετίας 1980 ο οποίος μπάζει υγρασία από παντού.Λόγου συνακροάσεων με έβαλαν ρεγκλέτα.Πριν δυο μέρες ήρθε συνεργείο του παρόχου μου για βλάβη που είχα και αποκαταστάθηκε αλλάζοντας ζεύγος.Στην συνομ΄λίΑ που ειχα με τα παιδιά με είπαν να βρω τρόπο να αλλάχτεί ο κατανεμητής σε ΒΟΧ καλύτερη στεγανοποίησει και αλλάξω ρεγκλέτα λόγου υγρασίας.Λόγου αποκατάστασεις βλάβης θα περιμένω μέχρι την επόμενη βλάβη και να τα ζητήσω, έχω άλλη επιλογή?

giorgisp οπως τα λες καποιος δεν καταλαβαινει τι εννοεις.

αλλο ο κατανεμητης αλλο το πλαστικο box αλλο το χαλυβδινο αλλο η χωνευτη.

στο guide που εχω στην υπογραφη μου δειχνω τι ειναι το καθενα.

αν εχεις χαλυβδινο box και εννοω το box τοτε δεν εχει ρεγκλετα μεσα και ουτε γινεται να μπει.εχει βιδες.αν εννοεις χωνευτη σιδερενια που εβαλαν μεσα ρεγκλετα για να σε patcharοyun εκει παμε αλλου.

αναλογως τι ειναι και που ειναι το κοιταει και ο οτε η οχι.αν θες βγαλε μια φωτογραφια και σηκωσε την.

και το χαλυβδινο και το πλαστικο ειναι και τα 2 box.η χωνευτη ειναι χωνευτη.ο κατανεμητης ειναι escalit.

χαλύβδινο ενοείται ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος εκτός οικίας

αν ειναι εντος οικιας και μιλας για χωνευτη τοτε την αλλαζεις εσυ.μπορει εκει να ειναι μονο η δικια σου γραμμη μπορει να ειναι και αλλων βεβαια.αναλογως αν το καλωδιο του οτε δινει και πιο περα η οχι.αν υπαρχει υγρασια και η ενωση ειναι με στριμενα καλωδια τοτε βαλε πρεσαριστα κλιπ με gel γνωστα και σαν φακες.

Δημοσ.

Από τον κατανεμητή περνάνε όλες οι γραμμές τις γειτονιάς και μέσα έχουν βάλει ρεγκλέτα ήμουν παρών πριν χρόνια όταν ο ΟΤΕ την έβαλε και την βλέπω όποτε έρχονται τεχνικοί.Από όσο ξέρω δεν μπορώ να τον αλλάξω εγώ μόνο ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

αρα μαλλον εννοεις χωνευτη με ρεγκλετα.βγαλε μια φωτο απεξω αν μπορεις για να σιγουρευτουμε η δες το guide μου και πες μου με ποια φωτογραφια μοιαζει.

Δημοσ.

Είναι χωνευτή όσο για φωτογραφία αύριο.

Υ.Γ.

Αύριο θα ξανά ΄ρθεί τεχνικός γιατί αραιά και που ξανακούγεται θόρυβος στην τηλεφωνική γραμμή, μάλιστα κάποια στιγμή σήμερα δεν μπορούσα να ακούσω συνομιλητή μου.

Δημοσ.

αν ειναι ρεγκλετα μεσα στην χωνευτη τοτε θα πρεπε να βγει η χωνευτη και να μπει κανα πλαστικο κουτακι να ειναι στεγανο.αν και γενικα η ρεγκλετα δεν εχει πολυ θεμα με την υγρασια.αν μιλαω για χωνευτη παντα.αν τωρα ειναι και αλλα ατομα πανω εκει ειναι πιο δυσκολο να γινει αυτο και θα πρεπε να υπαρχει καποια συνενοηση διοτι ισως χρειαστει να βγουν καποια ζευγαρια στον αερα κτλ για να ξανασυνδεθουν μεσα στο κουτι.

o ote να μπει στον κοπο να το κανει δευτερευων box το θεωρω μια στο εκατομυριο.σιγα μην ασχοληθουν με αυτο.οτι ειναι με ρεγκλετα και οχι στριμενα καλωδια να λεμε και ευχαριστω.

Δημοσ.

Τελικά ήταν μια πρίζα που δεν έκανε καλή επαφή την άλλαξα τέρμα ο θόρυβος.Συγχρονισμός πλέον 10500 έως 9500 αναλόγως τι ώρα θα μπω.

Δημοσ.

Τελικά ήταν μια πρίζα που δεν έκανε καλή επαφή την άλλαξα τέρμα ο θόρυβος.Συγχρονισμός πλέον 10500 έως 9500 αναλόγως τι ώρα θα μπω.

μια χαρα.αν εχεις δωσει βλαβη στον οτε ακυρωσε την μην σε χρεωσουν και για το τιποτα.πριν που ακουγες θορυβο ποσο συγχρονιζες?γενικα με τις πριζες λιγο προσοχη.αν ειναι legrand και εχουμε ραζιμ καλωδιο κοκκινο μπλε το γυμνωνουμε το καλωδιο.επισης να μην ειναι οξειδωμενο η τα πριζακια να μην εχουν οξειδωθει.εχω δει πριζακι που ηταν τεζα στην υγρασια λες και ειχε μουχλιασει ηταν

Δημοσ.

Δεν είχα δώσει βλάβη στον ΟΤΕ.Την τοποθέτηση της πρίζας την έκανε το παλικάρι που ήρθε από forthnet, όσο αφορά τον συγχρονισμό είναι από Α) 10100 έως 10500 το ανώτερο πρωινές ώρες από μεσημέρι και μετά από 9500 έως 10000 το ανώτερο.Πριν που είχα θόρυβο Β) 6900 έως 7400.Την πρώτη φορά που ήρθε το συνεργείο και βρήκαν το πρόβλημα από ΟΤΕ άλλαξαν ζεύγος έχω τον παραπάνω συγχρονισμό Α την δεύτερη φορά που ήρθε το συνεργείο άλλαξα πρίζα και ο συγχρονισμός παραμένει ως έχει απλά στην τηλεφωνική γραμμή δεν έχω θόρυβο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλα προσοχη με τις τηλεφωνικες πριζες.επισης δεν συνδεουμε τα αναπληρωματικα ζευγη αλλα τα αφηνουμε απο πισω.μονο τα βασικα ζευγη ειδικα στο κεντρικο πριζακι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ελπιζω να μην ξαναγινει κατι και καλο ειναι οταν εχεις προβλημα οσο γινεται να κανεις παντα δοκιμη με το ρουτερ σε κατανεμητη η με καποιο μικρο καλωδιο με την χωνευτη απομονονοντας το υπολοιπο σπιτι για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι στο σπιτι.τα πριζακια μπορει να μαζεψουν υγρασια να οξειδωθουν κτλ.σπανιο μεν αλλα γινεται.οποτε εκει μπορεις και να τα ανοιγεις.πολυ παιρνουν πχ Legrandκαι εχουν ραζιμ μπλε κοκκινο και δεν το γυμνωνουν και πανε και το βαζουν κατευθειαν μεσαεπειδη υποτιθεται οτι το Legrand Το γυμνωνει μονο του.αλλα το Legrand φτιαχτηκε να γυμνωνει λεπτο καλωδιο σαν δικτυου οχι ραζιμ οποτε εκει αν καποιος το βαλει χωρις να το γυμνωσει η δεν θα παιξει καν η δεν θα παιξει σωστη ταχυτητα η θα εχει προβληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...