Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα τα έπαιρνα. Η quadro δεν καταλαβαίνω που κολλάει αλλά δεν σε προβληματίζει αυτό.

Ελα βρε καμια 440 ΜΧ θα ειναι που με software την εκαναν quadro. Εγω ειχα μια Geforce 4 4600 ti και την ειχα μετατρεψει ετσι σε Quadro 4 900.

Παντως θα μπορουσαμε να μαζεψουμε καποια πραγματα οντως σαν κοινοτητα να βοηθησουμε τον Hour.

Ευγε δασκαλε.

Δημοσ.

εγω παλιο μηχανημα δεν εχω αλλα ειμαι μεσα να μαζεψουμε λεφτα

μπορει να γινει μεσω του donate button στο site της υπογραφης μου

τα μαζευω και τα καταθετω σε λογαριασμο του δασκαλου

εαν ο δασκαλος συμφωνει φυσικα

και μολις μαζεψουμε καποιο καλο ποσο φτιαχνουμε συνθεσεις για 20 οικονομικα αναβαθμισιμα συγχρονα πισια πχ

Δημοσ.

Hour μπορείς να ρωτήσεις σε τράπεζες και επιχειρήσεις για παλιά συστήματα που έχουν στην άκρη ή πρόκειται να αναβαθμίσουν. Στη περιοχή μου καθηγητής πληροφορικής το έκανε και αναβάθμισε σχολείο(το οποίο έκλεισε με τις περικοπές-τα πισι πήγαν αλλού)

Δημοσ.
καταρχας θα ηθελα να καταθεσω τα συγχαρητηρια μου για τον hour και τις προσπαθειες που κανει' date='πραγματικα τετοιους δασκαλους χρειαζομαστε

μηπως να εψαχνες σε πανεπιστημια,τει για παλιο εξοπλισμο?

επισης τι θα λεγατε να οργανωναμε ως insomnia να εξοπλισουμε το εργαστηριο του σχολειου με υπολογιστες?

θα μπορουσαμε να μαζεψουμε χρηματα για οσα pc χρειαζονται και να περναμε προσφορες απο μεγαλα eshops με τις προδιαγραφες που θα οριζαμε

η εστω θα μπορουσαμε να δωρισουμε παλια αξιομαχα ομως πισι[/quote']

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Πολλοί προσπαθούμε ώστε να μην καταρρεύσει το σύστημα σε βάρος των παιδιών. Δυστυχώς όταν υπήρχαν χρήματα, αυτά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά από πολλούς δ/ντές. Ίσως οι παλαιότεροι δεν ´έδιναν προτεραιότητα σε τέτοιου είδους εξοπλισμό. Αλλά και σήμερα αντιμετωπίζει κάποιος εξωφρενικές καταστάσεις. Π.Χ. στον ΟΣΚ έχουν βιντεοπροβολείς που σκονίζονται αλλά αρνούνται να δώσουν στα δημοτικά που ζητούν γιατί κάποιος πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε ότι τα δημοτικά δεν τους χρειάζονται. Χθες έπρεπε να (αποφασίσω) αν θα πληρώσω ΟΤΕ και ΔΕΗ ή να συμπληρώσω τον εξοπλισμό της αίθουσας φυσικών επιστημών (600€) και την βιβλιοθήκη (350€). Τέλος πάντων. Οι τράπεζες, τα ΤΕΙ κλπ της περιοχής μου (θεσσαλία) νομίζω έχουν εξανληθεί ή διαθέτουν πολύ παλιές κεντρικές μονάδες p II ή p III.

Πάντως δεν πρέπει να χαθεί το ηθικό, θα πρέπει να προσαρμοστόυμε σε χαμηλόυ κόστους λύσεις. Καλοί οι διαδραστικοί πίνακες (και θα ήθελα έναν), αλλά στην πραγματικότητα δεν προάγουν την ομαδοσυνεργατική μάθηση ενώ σε αρκετά σχολεία αποτελούν απλώς έκθεμα. Σε επίσκεψη των τμημάτων της ΣΤ τάξης στο Γυμνάσιο που θα εγγραφούν για την επόμενη χρόνια (στο πλαίσιο ομαλής μετάβασης στην επόμενη βαθμίδα), μπήκαμε σε αίθουσα που είχε διαδραστικό (φυσικά κλειστό) και έπρεπε εγ´ω να εξηγήσω την λειτουργία του.

Νομίζω ... ξέφυγα από το θέμα...

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Πολλοί προσπαθούμε ώστε να μην καταρρεύσει το σύστημα σε βάρος των παιδιών. Δυστυχώς όταν υπήρχαν χρήματα, αυτά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά από πολλούς δ/ντές. Ίσως οι παλαιότεροι δεν ´έδιναν προτεραιότητα σε τέτοιου είδους εξοπλισμό. Αλλά και σήμερα αντιμετωπίζει κάποιος εξωφρενικές καταστάσεις. Π.Χ. στον ΟΣΚ έχουν βιντεοπροβολείς που σκονίζονται αλλά αρνούνται να δώσουν στα δημοτικά που ζητούν γιατί κάποιος πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε ότι τα δημοτικά δεν τους χρειάζονται. Χθες έπρεπε να (αποφασίσω) αν θα πληρώσω ΟΤΕ και ΔΕΗ ή να συμπληρώσω τον εξοπλισμό της αίθουσας φυσικών επιστημών (600€) και την βιβλιοθήκη (350€). Τέλος πάντων. Οι τράπεζες, τα ΤΕΙ κλπ της περιοχής μου (θεσσαλία) νομίζω έχουν εξανληθεί ή διαθέτουν πολύ παλιές κεντρικές μονάδες p II ή p III.

Πάντως δεν πρέπει να χαθεί το ηθικό, θα πρέπει να προσαρμοστόυμε σε χαμηλόυ κόστους λύσεις. Καλοί οι διαδραστικοί πίνακες (και θα ήθελα έναν), αλλά στην πραγματικότητα δεν προάγουν την ομαδοσυνεργατική μάθηση ενώ σε αρκετά σχολεία αποτελούν απλώς έκθεμα. Σε επίσκεψη των τμημάτων της ΣΤ τάξης στο Γυμνάσιο που θα εγγραφούν για την επόμενη χρόνια (στο πλαίσιο ομαλής μετάβασης στην επόμενη βαθμίδα), μπήκαμε σε αίθουσα που είχε διαδραστικό (φυσικά κλειστό) και έπρεπε εγ´ω να εξηγήσω την λειτουργία του.

Νομίζω ... ξέφυγα από το θέμα...

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Το Γυμνάσιο που έπαιρνε υλικό από τράπεζες κτλ ήταν του Ζάρκου. Αφού έκλεισε τα μηχανήματα τα πήγαν στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας. Θεσσαλός και γώ :)

Δημοσ.
εγω παλιο μηχανημα δεν εχω αλλα ειμαι μεσα να μαζεψουμε λεφτα

μπορει να γινει μεσω του donate button στο site της υπογραφης μου

τα μαζευω και τα καταθετω σε λογαριασμο του δασκαλου

εαν ο δασκαλος συμφωνει φυσικα

και μολις μαζεψουμε καποιο καλο ποσο φτιαχνουμε συνθεσεις για 20 οικονομικα αναβαθμισιμα συγχρονα πισια πχ

Το σχολείο μου είναι στην Καρδίτσα (180 μαθητές).

Για λόγους ευνόητους ίσως είναι καλύτερα το σχολείο να δεχτεί (αν υπάρξει) προσφορά που να αφορά υπολογιστές και όχι χρήματα.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν μπορεί κάποιος να ζητάει από τους άλλους χρήματα.

Πάντως αρκεί η καλή σας πρόθεση για συνδρομή στον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.

Δημοσ.

λοιπον insomniacs θα θελατε να μαζεψουμε με καποιο τροπο χρηματα και να παρουμε 15-20 μηχανηματα για το δημοτικο σχολειο στην καρδιτσα?

edit

πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω θεμα μηπως και καταφερουμε να βοηθησουμε το σχολειο

Ελατε να εξοπλισουμε το εργαστηρι πληροφορικης του δημοτικου σχολειου στην Καρδιτσα

Δημοσ.

Το σχολείο μου είναι στην Καρδίτσα (180 μαθητές).

Για λόγους ευνόητους ίσως είναι καλύτερα το σχολείο να δεχτεί (αν υπάρξει) προσφορά που να αφορά υπολογιστές και όχι χρήματα.

Οι καιροί είναι δύσκολοι' date=' δεν μπορεί κάποιος να ζητάει από τους άλλους χρήματα.

Πάντως αρκεί η καλή σας πρόθεση για συνδρομή στον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.

Sent from my iPad using Insomnia[/quote']

:o Ποιο σχολειο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

:o Ποιο σχολειο;

4ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Δημοσ.

4ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Τι 4ο Δημοτικο τι 4ο Λυκειο; Το ιδιο ειναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...