hrw19 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια παω να τρεξω ενα παιχνιδι το οποιο μου βγαζει το εξης ERROR creating process c:\users\user\appdata\local\temp\oxp000.tmp\setup.exe reason: η λειτουργεια που ζητηθηκε απαιτει προβιβασμο δικαιωματων
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια παω να τρεξω ενα παιχνιδι το οποιο μου βγαζει το εξης ERROR creating process c:\users\user\appdata\local\temp\oxp000.tmp\setup.exe reason: η λειτουργεια που ζητηθηκε απαιτει προβιβασμο δικαιωματων κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο και επελεξε το εκτελεση ως διαχειριστής.
hrw19 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 το δοκιμασα και αυτο φιλε μου μα δεν επιασε τελικα!!!
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 το δοκιμασα και αυτο φιλε μου μα δεν επιασε τελικα!!! 1. αν ειναι παιχνιδι κανε δεξι κλικ>ιδιοτητες>συμβατοτητα (επελεγε το windows xp sp3 και το τρεξε ως admin) αλλα καντο αυτο και στον launcher αλλα και στο eχe του παιχνιδιου. 2. δοκιμασε κανα patch
hrw19 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 1ον εχω vista και δευτερον τι εννοεις να το κανω στο launcher???
ex3Lmei Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Σου λεει να το τρεξεις ως διαχειριστης το προγραμμα!
hrw19 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 φιλε μου το ετρεξα ως διαχειρηστης μα και παλι το ιδιο προβλιμα μου εκανε :/
ex3Lmei Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Απο την αρχη δε τρεχει το παιχνιδι ή ετσι ξαφνικα ;;
hrw19 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 απο την αρχη δεν ανοιγει καν... με το που παω να το τρεξω βγαζει το προαναφερομενο error
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 1ον εχω vista και δευτερον τι εννοεις να το κανω στο launcher??? Ακριβως διοτι εχεισ τα svista. Καποια προγραμματα/παιχνιδια τρεχουν μονο σε xp οποτε εαν κανεις αυτο που σου ειπα θα το κανεις να τρεξει σε συμβατοτητα xp.
ex3Lmei Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ακριβως διοτι εχεισ τα svista. Καποια προγραμματα/παιχνιδια τρεχουν μονο σε xp οποτε εαν κανεις αυτο που σου ειπα θα το κανεις να τρεξει σε συμβατοτητα xp. Μεγάλος μύθος αυτό που λες! Vista εχω και εκτος του οτι ειναι απαιτητικο λόγω μεγαλης μνήμης ολα τα άλλα ειναι μυθος και ειδικά τα 64bit! Προσπαθησε κοπελα μου να του κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση γιατι νομιζω κατι δε κανεις κατι σωστα! Αυθεντικο είναι ή απο του θείου(καταλαβες τι εννοω);
bnvdarklord Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μεγάλος μύθος αυτό που λες! Μου χει τύχει σε καποια πολύ παλια games, σπάνιο αρκετά αλλα μου χει τύχει. Για ποιο παιχνίδι μιλάμε όμως; Σίγουρα θα βοηθίσει αν ξερουμε για ποιο προκειται.
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μεγάλος μύθος αυτό που λες! Δεν νομιζω Τακη! Πολλα παλια παιχνιδια εαν δεν τα βαλεις σε συμβατοτητα δεν δουλευουν (ειδικα στα "σβηστα" γινεται το ελα να δεις)
ex3Lmei Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω Τακη! Πολλα παλια παιχνιδια εαν δεν τα βαλεις σε συμβατοτητα δεν δουλευουν (ειδικα στα "σβηστα" γινεται το ελα να δεις) 1) Δε με λενε Τακη , 2) Προγραμμα μιλαμε ή παιχνιδια! Μη μου πεις οτι το παιχνιδι ειναι προγραμμα γιατι τοτε ολα λεγονται προγραμματα! 3) Εχω βαλει ενα-δυο παλια παιχνιδια του '97. Τι στο καλο! Μονο σε μενα τρεχουν;
bnvdarklord Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 2) Προγραμμα μιλαμε ή παιχνιδια! Μη μου πεις οτι το παιχνιδι ειναι προγραμμα γιατι τοτε ολα λεγονται προγραμματα! 3) Εχω βαλει ενα-δυο παλια παιχνιδια του '97. Τι στο καλο! Μονο σε μενα τρεχουν; 1) Τα παιχνίδια ΕΙΝΑΙ πρόγραμματα. Ναι ολα προγραμματα λεγονται. 2) Και μένα παίζει το Baldur's Gate στα 64bitα windows 7, αλλά το tomb raider 1 πχ θελει συμβατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα