thyra_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εδω και μερικες μερες ο υπολογιστης σερνεται..Χωρις να εχω ανοιχτω κανενα προγραμμα ο cpu δουλευει στο 100%..Στο task manager οι διεργασιες δεν τρωνε καθολου cpu..Τι γινεται;
Phoenix4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αυτό μπορεί να είναι χίλια δύο κυριολεχτικά. Όταν λες εδώ και μερικές μέρες , δηλαδή πρόσφατα ήταν καλά ε ; Θυμάσε τι έκανες πριν πάρει την κατηφόρα ;
thyra_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 δεν εχω κανει κατι στον υπολογιστη γιατι τον εχω μονο για ιντερνετ..Πριν μερικες μερες πηγαινε καλα..Τωρα ουτε βιντεο στο youtube δεν μπορω να δω γιατι κολλαει
Sarandis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Στο task manager πάτα τέρμα κάτω απο τις διεργασίες να φαίνονται και οι διεργασίες του διαχειριστή. Εναλλακτικά, κατεβάζεις το process explorer και βλέπεις τι παίζει.
Phoenix4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Για να λες οτί δεν μπορείς να δεις ούτε βίντεο στο Youtube μιλάμε για σοβαρή μετάλλαξη δηλαδή δεν είναι από φυσικά αίτια (π.χ. να ήθελε ανασυγκρότηση ο σκληρός δίσκος) οπότε λογικά πιστεύω πρέπει να είναι κάποιος ιός και θα τρέχει αυτή την στιγμή. Άμα είναι καλός δεν θα μπορείς να τον δεις από το task manager και μπορείς να τον δεις με πρόγραμμα όπως process explorer (άμα δεν κάνω λάθος) ή Windows 7 Manager (άμα έχεις XP υπάρχει και Windows XP Manager) Αυτό το πρόγραμμα έχει ένα υποπρόγραμμα που το λένε Startup Manager εκεί βλέπεις ότι ξεκινάει στο boot του υπολογιστή , άμα δεις κάτι παράξενο σβήσετο για πάντα. Άμα όλα αυτά σου φάνηκαν δύσκολα τότε κατέβασε κάποιο αντι-ιικό , προσωπικά προτείνω ESET NOD32 (έκδοση 5).
Sp1.r0s Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Και γω κανα ιό σκέφτομαι κάνε ένα scan,μπορείς να δοκιμάσεις και με τα δωρεάν antivirus πχ. malwarebytes και avira. Υπάρχουν πολλές επιλογές.
alex89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλύτερα να κατεβάσει κάποια trial version από antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα