Tsino Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με HOL. Στις αρχές του μήνα αναβάθμισα το πακέτο και τη γραμμή από τα 6 Mbps στα εως 24 Μbps. Η γραμμή κλειδώνει στα 15. Εκεί λοιπόν που μπορεί να σερφάρω η να κατεβάζω torrent η ταχύητητα πεφτει και εως ότου τελικά μηδενίζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η ασύρματη σύνδεση παραμένει όπως και η adsl σύνδεση του router. Παρόλα αυτά το Internet είναι νεκρό. Κάνοντας restart το router όλα φτιάχνουν για λίγο και μετά πάι τα ίδια. Μίλησα με HOL και μου είπε ότι φταίνε τα torrents. Όντως έχοντας κλειστό το μtorrent το internet φυσάει... Τι να πω.. δηλαδή τωρα δεν θα μπορώ να κατεβάζω torrent? Μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του μtorrent ? Θα μπορούσε να φταίει και ο router? Γιατί πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Sarandis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να μειώσεις connections απο τις ρυθμίσεις του μtorrent. Πχ 100, νομίζω default έχει 400+
Tsino Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 το εχω στα 50 "Global maximum number of connections: 50"
Sarandis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Χμμ, απο το μενού του router κλείσε το upnp και κάνε port-forward (υποθέτω έχει γίνει ήδη)
Tsino Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 και τα 2 έχουν γίνει... Μείωσα τώρα το maximum number of connected peers στο 50 και αυτό και το παρακολουθώ...
Sarandis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δες και κάτι άλλο. Κατέβασε κάποιο αρχείο απο ftp να δεις αν θα μπουκώσει η σύνδεση. Μήπως και δεν είναι θέμα torrent.
chris_ap Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν έχω ξανακούσει πάντως να φταίνε torrents για αποσυνδέσεις. Για χαμηλή ταχύτητα οκ, αλλά για αποσυνδέσεις μου φαίνεται λίγο παράξενο. Μήπως άρχισαν πάλι τo traffic shaping που έκαναν παλιά και με το restart παίρνει νέα ΙΡ και ελευθερώνεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Kάνε μόνο upload στα torrents και δες αν σου κάνει πάλι τα ίδια.Ακόμα,από file hoster (premium user) δοκίμασες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα