Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξερω....θα μου πει εμενα κανεις πια βερσιον να διαλεξω στο αλλο????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Να διαλέξεις την τελευταια version (v1.5.3.1)

Δημοσ.

α ενταξη,ευχαριστω πολυ!

απ'οτι καταλαβα αυτο το σιτε ειναι για να κατασκευασει καποιος αρχαριος που δεν ξερει πολλα μια σελιδα ευκολα..οχι για hosting.σωστα?

δεν εχω καταλαβει ακομα ποσο κοστιζει.εχω δει κατι extra μονο με τιμες με επιλογες που μου αρεσαν πολυ οπως για το φεισμπουκ και πολλα αλλα. αλλα γενικα η ολη υποθεση ποσο θα μου κοστισει..?

ασχετο...χαζευα πριν σε ενα e-shop και

προχωρουσα τις σελιδες για να δω τα προιοντα και αργουσαν παρα πολυ να φορτωσουν...ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο..πως μπορω να το αποφυγω αυτο στο δικο μου site?η δεν εχει να κανει με το σιτε αυτο και εχει να κανει με το δικτιο μου?σε αλλα site παντως δεν μου το κανει

ξερετε αν ειναι νομιμο να πουλαω ετσι αυτα που φτιαχνω?ειδα σε καποιο site την επιλογη να βαλω και φπα αλλα και παλι αρκει αυτο για να ειναι νομιμο?γιατι ετσι ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει ενα site και να πουλαει στο ιντερνετ κατι ελαχιστης αξιας σε τιμες εξοφρενικες...τι παιζει με το νομικο κομματι ξερετε?

Δημοσ.

α ενταξη,ευχαριστω πολυ!

απ'οτι καταλαβα αυτο το σιτε ειναι για να κατασκευασει καποιος αρχαριος που δεν ξερει πολλα μια σελιδα ευκολα..οχι για hosting.σωστα?

σωστα... το ευκολα τωρα ειναι σχετικό για εναν αρχαριο....

δεν εχω καταλαβει ακομα ποσο κοστιζει.εχω δει κατι extra μονο με τιμες με επιλογες που μου αρεσαν πολυ οπως για το φεισμπουκ και πολλα αλλα. αλλα γενικα η ολη υποθεση ποσο θα μου κοστισει..?

μπορεις να παρεις τηλεφωνο τις εταιριες που αναφερθηκαν παραπανω και να ρωτησεις ...

Γενικοτερα αλλο πραγμα η κατασκευη της ιστοσελιδας, αλλο η φιλοξενια της.

ασχετο... χαζευα πριν σε ενα e-shop και

προχωρουσα τις σελιδες για να δω τα προιοντα και αργουσαν παρα πολυ να φορτωσουν...ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο..πως μπορω να το αποφυγω αυτο στο δικο μου site?η δεν εχει να κανει με το σιτε αυτο και εχει να κανει με το δικτιο μου?σε αλλα site παντως δεν μου το κανει

Μπορει να φταινε διαφορα πραγματα οπως πχ να ειναι αργος ο server που φιλοξενει την σελιδα, η ταχυτητα της συνδεσης σου στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, η κατασκευή της σελιδας ετσι ωστε να ειναι υπερβολικα "βαρια" και διαφορα αλλα

ξερετε αν ειναι νομιμο να πουλαω ετσι αυτα που φτιαχνω?ειδα σε καποιο site την επιλογη να βαλω και φπα αλλα και παλι αρκει αυτο για να ειναι νομιμο?γιατι ετσι ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει ενα site και να πουλαει στο ιντερνετ κατι ελαχιστης αξιας σε τιμες εξοφρενικες...τι παιζει με το νομικο κομματι ξερετε?

για να εισαι νομιμος πρεπει να κανεις εναρξη παροχης αλλα καλυτερα να μιλησεις με εναν λογιστη για αυτο...

Δημοσ.

σωστα... το ευκολα τωρα ειναι σχετικό για εναν αρχαριο....

μπορεις να παρεις τηλεφωνο τις εταιριες που αναφερθηκαν παραπανω και να ρωτησεις ...

Γενικοτερα αλλο πραγμα η κατασκευη της ιστοσελιδας, αλλο η φιλοξενια της.

Μπορει να φταινε διαφορα πραγματα οπως πχ να ειναι αργος ο server που φιλοξενει την σελιδα, η ταχυτητα της συνδεσης σου στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, η κατασκευή της σελιδας ετσι ωστε να ειναι υπερβολικα "βαρια" και διαφορα αλλα

για να εισαι νομιμος πρεπει να κανεις εναρξη παροχης αλλα καλυτερα να μιλησεις με εναν λογιστη για αυτο...

ευχαριστω! ^_^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγκαταστησα το open cart οπως μου ειπατε αλλα τωρα εχω κολλησει.

τα extension που εχει ξερει κανεις πως τα κανω instal?

υπαρχει καποιος εδω που να ξερει απο open cart να με βοηθησει?

Δημοσ.

εγκαταστησα το open cart οπως μου ειπατε αλλα τωρα εχω κολλησει.

τα extension που εχει ξερει κανεις πως τα κανω instal?

υπαρχει καποιος εδω που να ξερει απο open cart να με βοηθησει?

δες εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...