kura_koula Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπερα,θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα με καποια χηροποιητα μικροαντικειμενα που πουλαω ομως θελω να υπαρχει και η φορμα για την αμεση αγορα απο το site.δηλαδη οχι μονο να μπορει να τα δει καποιος οπως ενα απλο μπλοκ αλλα να μπορει να τα αγορασει κιολας.θα προτιμουσα καποιο δωρεαν προγραμμα αν υπαρχει με αυτο που ζηταω αλλιως καποιο οχι πολυ ακριβο.απο προγραματισμο εχω μηδεν γνωσεις οποτε δυσκολο να το κανω μονη μου....θα ηθελα να μου προτινετε αν ξερετε καποιο καλο προγραμα για να φτιαξω την σελιδα μου..ευχαριστω :rolleyes:
nilosgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ένα blog μια χαρά είναι πιστεύω. Και φόρμα επικοινωνίας μπορείς να βάλεις (και μόλις μην συμπληρώνει κάποιος να σου έρχεται email). Και πληρωμή με PayPal νομίζω μπορείς να βάλεις... ;-)
haris013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπερα,θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα με καποια χηροποιητα μικροαντικειμενα που πουλαω ομως θελω να υπαρχει και η φορμα για την αμεση αγορα απο το site.δηλαδη οχι μονο να μπορει να τα δει καποιος οπως ενα απλο μπλοκ αλλα να μπορει να τα αγορασει κιολας.θα προτιμουσα καποιο δωρεαν προγραμμα αν υπαρχει με αυτο που ζηταω αλλιως καποιο οχι πολυ ακριβο.απο προγραματισμο εχω μηδεν γνωσεις οποτε δυσκολο να το κανω μονη μου....θα ηθελα να μου προτινετε αν ξερετε καποιο καλο προγραμα για να φτιαξω την σελιδα μου..ευχαριστω :rolleyes: αν θες κατι σοβαρο πρεπει να διαθεσεις καποια χρηματα ωστε να φτιαξεις ιστοσελιδα.επισης περα απο τα εξοδα για αγωρα domain και host πρεπει να πληρωσεις και καποιον σχεδιαστη/developer για να σου στησει το καταστημα.δεν ειναι απλα πραγματα αυτα και ουτε γινονται με 2 κλικ και ενα προγραμμα.απαιτουν χρονο και χρημα
kura_koula Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν θες κατι σοβαρο πρεπει να διαθεσεις καποια χρηματα ωστε να φτιαξεις ιστοσελιδα.επισης περα απο τα εξοδα για αγωρα domain και host πρεπει να πληρωσεις και καποιον σχεδιαστη/developer για να σου στησει το καταστημα.δεν ειναι απλα πραγματα αυτα και ουτε γινονται με 2 κλικ και ενα προγραμμα.απαιτουν χρονο και χρημα ξερεις καποιο καλο να μου προτινεις?
haris013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ξερεις καποιο καλο να μου προτινεις? εσυ ξερεις τι καλυπτει τις αναγκες σου αναλογα με την τσεπη σου.για domain μπορεις να αγωρασεις απο το http://www.papaki.gr/ οπου προσφερει και host.οποτε βλεπεις τι πακετο σε συμφερει και αγωραζεις,σαφως υπαρχουν και αλλες πολλες εταιριες hosting οποτε συγκρινεις τιμες και πρατεις αναλογα.τωρα για ατομο οπου θα αναλαβει να στο στησει δεν γνωριζω
FISHERAKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δοκήμασε να στήσεις μια δωρεάν σελίδα στο www.webnode.com αν ενδιαφέρεσαι για ευρωπαικά domains .com και τα σχετικά μπορείς να τα αγοράσεις άμεσα απο εκεί έχει και κάποιο μικρό δωρεάν χώρο hosting.Εύκολη κατασκευή με ελάχιστες γνώσεις. Μπορείς εκεί να πλαισιώσεις και κώδικα για το αγοραστικό κομμάτι που σε ενδιαφέρει μέσω paypal. έχω δουλέψει ένα project για το χωριό μου στην συγκεκριμένη εταιρία μπορείς να το δείς εδώ. Το συγκεκριμένο είναι με κοστολόγιο μόλις 50 ευρώ/2 χρόνια για το domain σε .com.
wdfgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν θες να κανεις πωλησεις μεσω της σελιδας σου εγω θα σου προτεινα να δεις το opencart και οχι καποια πλατφορμα για blog...
FISHERAKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 πλέον έτσι όπως έχει γίνει το paypal όλα δήνουν php κώδικα και απλά το προσαρμώζεις. δεν τύθεται θέμα ασφάλειας μιας και μιλάμε για τον κώδικα και όχι για το blog.
haris013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αν θες να κανεις πωλησεις μεσω της σελιδας σου εγω θα σου προτεινα να δεις το opencart και οχι καποια πλατφορμα για blog... Θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αριστη λυση το open cart και παρεχει πολλα features..
kura_koula Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ευχαριστω παιδια,αν εχετε κι αλλα να μου προτινετε γραψτε για να διαλεξω πιο ταιριαζει καλυτερα σε αυτο που θελω δε με πιραζει να θελει και καποια χρηματα να πληρωσω...αρκει να μην ειναι κανενα τρελο ποσο και να βγει καλη δουλεια εχω βρει το wix που μου φαινεται καλο αλλα θα ηθελα κατι που να προσφερει περισσοτερους τροπους πληρωμης,οχι μονο paypal που εχει το wix..αλλα αν δε βρω κατι που να με καλυπτει περισσοτερο θα το κανω σε αυτο.επισης θελω κατι που να μπορω να το σχεδιασω προτα μονη μου σε καποια ευκολη πλατφορμα και μετα να πληρωσω για premium οπως και στο wix.ξερει κανεις αν υπαρχει κατι παρομιο με αυτο που να εχει και αλλους τροπους πληρωμης? μπηκα να δω το οπεν καρτ που λετε αλλα εχει πολλες επιλογες.εγω πιο βερσιον να διαλεξω.υπαρχει καπου καποια σελιδα απο αυτο για να δω πως ειναι?
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ευχαριστω παιδια,αν εχετε κι αλλα να μου προτινετε γραψτε για να διαλεξω πιο ταιριαζει καλυτερα σε αυτο που θελω δε με πιραζει να θελει και καποια χρηματα να πληρωσω...αρκει να μην ειναι κανενα τρελο ποσο και να βγει καλη δουλεια εχω βρει το wix που μου φαινεται καλο αλλα θα ηθελα κατι που να προσφερει περισσοτερους τροπους πληρωμης,οχι μονο paypal που εχει το wix..αλλα αν δε βρω κατι που να με καλυπτει περισσοτερο θα το κανω σε αυτο.επισης θελω κατι που να μπορω να το σχεδιασω προτα μονη μου σε καποια ευκολη πλατφορμα και μετα να πληρωσω για premium οπως και στο wix.ξερει κανεις αν υπαρχει κατι παρομιο με αυτο που να εχει και αλλους τροπους πληρωμης? μπηκα να δω το οπεν καρτ που λετε αλλα εχει πολλες επιλογες.εγω πιο βερσιον να διαλεξω.υπαρχει καπου καποια σελιδα απο αυτο για να δω πως ειναι? εχει demo στην σελιδα τους,μπες να δεις πως ειναι,πως το διαχειριζεσε κλπ
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 αχ το βρηκα πολυ ωραιο! πιστευω και εγω οτι θα σε καλυψει πληρος για αρχη!
kura_koula Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 πιο ομως να παρω?εχει πολλα βερσιον σε διαφορετικες τιμες
AnestiSafe Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Έχω να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με το wix.com Μπήκα για λίγο και πειραματίστηκα με ένα template αλλά όταν πήγα να το κάνω save ζήτησε όνομα,αλλά από ότι είδα το αποθηκεύει σε δικό τους server και όχι σε δικό μου. Επειδή δεν συνέχησα με το save και δεν ξέρω τι γίνετε στη πορεία μήπως δίνει τα αρχεία html και τα υπόλοιπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα