Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα record ενα παιχνιδι το οποιο θελω να το ανεβασω στο youtube...ειναι 5 λεπτα 800x600 αλλα για καποιον λογο το βιντεο ειναι ειναι 4.5gb...το εκανα record με το fraps...πρωτο ερωτημα ειναι γιατι βγηκε τοσο μεγαλο το μεγεθος..και δευτερον αν υπαρχει κανενας καλος τροπος να μειωσουμε το μεγεθος..δοκιμασα με freemake video converter σε διαφορες μορφες (avi, mpeg) αλλα εκτος οτι η εικονα ειναι πολυ ασχημη ο ηχος ερχεται κατι δευτερολεπτα αργοτερα...

Δημοσ.

Το Fraps γράφει χωρίς καμία απολύτως συμπίεση για να μην επηρεάσει τα fps του παιχνιδιού γιαυτό και το τεράστιο μέγεθος.

Στο free make, όταν διαλέγεις π.χ. mp4, πάτα το γραναζάκι και διάλεξε στο frame rate το ίδιο που έχεις και στο fraps για αν είναι συντονισμένος ο ήχος, βάλε και την ίδια ανάλυση με την αρχική, στο 800x600 και mp4 θα έπρεπε να είσαι οκ με το πολύ 1000kbit/sec.

Δημοσ.

Και αν σου κανει παλι κατι με τον συγχρονισμο ηχου κλπ δοκιμασε με το VirtualDub εγω με αυτο κανω compression και ειμαι οκ και στον ηχο και στην εικονα

Δημοσ.

elf παλι τα ιδια...knightrider πως ακριβως το κανω compression? ανοιξα το virtualdub μετα open video file...και μετα πηγα compression..και μου βγαζει microsoft και κατι αλλα..ποιο παταω?

Δημοσ.

Στο Compression επελεξε Divx ή Xvid και με αυτο που επελεξες κανε configure να σε παει στις ρυθμισεις και βαλε 2000 bitrate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...