Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις προτάσεις σας,

μου τηλεφώνησαν το απόγευμα τα αποτελέσματα του check up από Multirama,

Η διάγνωση είναι πως έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και ότι η μητρική είναι μια χαρά, (καλά ως εδώ)

Δεν μπορεί όμως να βρει την ίδια κάρτα γραφικών και μου ζήτησε λίγες μέρες για να κοιτάξει αν υπάρχει άλλη συμβατή ,την οποία αν βρεί θα κοστίζει 200-250 ευρώ ορμόμενος από την τιμή της 8600gt και εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών.

Υπάρχει και τρίτη λύση η οποία είναι να επισκευάσει την κάρτα γραφικών με κόστος 100 ευρω + 15 το check up και εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών.

Τί λέτε? Να ξεχάσω το όλο θέμα και να ψαχτώ με το Toshiba ή το Dell?

Δημοσ.

Εγω λεω να κοιταξεις να το φτιαξεις σε καποιο αλλο μαγαζι πιο οικονομικα.Δεν υπαρχει μονο το Multirama! Ειναι πολυ φουσκωμενο το ποσο που σου ζητησαν για την αλλαγη της καρτας γραφικων.Οσον αφορα την επισκευη των 100 ευρω αποτι εχω ακουσει απο αλλους στο Multirama δε κανουν reballing αλλα reflow δηλαδη απλως ξαναζεσταμα του chipset της καρτας το οποιο ειναι προσωρινη επισκευη και δε κραταει πολυ.Σε τρεις μηνες το πολυ θα ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω πίσω το laptop από το Multirama,

θα παραγγείλω στο μέλλον μια συμβατή με το λαπτοπ κάρτα γραφικών της ΑΤΙ όπως διάβασα ότι μπορείς να κάνεις σε ένα ξένο thread και θα τον κρατήσω επισκευασμένο για τα παιδιά.

Αυτό βέβαια θα πάρει αρκετό χρόνο και ρίσκο.

Εν τω μεταξύ επειδή χρειάζομαι άμεσα το laptop θα προχωρείσω στην αγορά ενός από τα δύο που προαναφέρθηκαν¨

1) Toshiba Satellite L750D-159 ή

2) DELL INSPIRON 5110-3093 COREI3

Γιατί λέτε ότι ο i3 είναι ταχύτερος από τον and a6 ,

αφού ο ένας είναι στα 2 ghz και ο άλλος από 1,4/2,3 ghz.

Από ότι καταλαβαίνω ο amd παίζει στα 1.4 και αν απαιτηθεί πάει από μόνος του στα 2.3 ghz για να τα βγάλει πέρα στα ζόρικα.

Άρα πιο γρήγορος ο amd. Κάνω κάτι λάθος σαν σκέψη?

Εκτός από τη usb 3.0 του DELL δεν βλέπω άλλο προτέρημα (ίσως και ο σκληρός που είναι

sata II, ενώ ο toshiba αν έχω διαβάσει σωστά τα χαρακτηριστικά είναι sata).

Αλλιώς ο toshiba έχει μεγαλύτερη μνήμη και καλύτερη κάρτα γραφικών.

Πιστεύω να τα λέω σωστά.

Τι γνώμη έχετε?

Δημοσ.

Η ταχύτητα μιας CPU δεν εξαρτάται μόνο απο τα Ghz αλλά κ απο την αρχιτεκτονική. Προτάσεις έχουν γίνει ήδη .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...